Posts Tagged ‘Cupa CSM Lugoj’

[FOTO] Victorii pe linie în jocurile amicale! Cupa CSM Lugoj a rămas în vitrina cu trofee a clubului lugojean

CSM Lugoj a câştigat ediţia a 11-a a Cupei CSM Lugoj, după ce în ultima zi a turneului a dispus de BRSE Swietelsky Békéscsaba, cu scorul de 3-1 (20, 21 -27, 18), acumulând trei victorii din tot atâtea posibile. În celălalt joc al zilei, SCM U Craiova a trecut de Rapid Bucureşti cu 3-0 (15, […]

Articolul [FOTO] Victorii pe linie în jocurile amicale! Cupa CSM Lugoj a rămas în vitrina cu trofee a clubului lugojean apare prima dată în Redeșteptarea.

CSM Lugoj și-a creionat startul programului de pregătire! Cantonament în Serbia și multe jocuri de verificare

Echipa fanion a Lugojului, singura participantă din vestul țării în cupele europene, va relua pregătirile noului sezon la începutul lunii august. Aproape toate voleibalistele din lotul CSM Lugoj se vor reuni la sala I.K. Ghermănescu, luni, 9 august, la ora 18.00, pentru startul perioadei de pregătire, care în prima parte se va derula pe plan […]

Articolul CSM Lugoj și-a creionat startul programului de pregătire! Cantonament în Serbia și multe jocuri de verificare apare prima dată în Redeșteptarea.

Campioana CSM Volei Alba Blaj câștigă a X-a ediție a Cupei CSM Lugoj, Serbia ia titlul european și la masculin

CSM Volei Alba Blaj, redevenită campioană a țării la finele ediției trecute a Diviziei A1 de volei feminin, a câștigat duminică la prânz meciul cădere de cortină peste cea de-a X-a ediție a ”Cupei C.S.M. Lugoj” și implicit trofeul turneului patrulater amical internațional găzduit de clubul bănățean de primă ligă începând de vineri în sala ”Ioan Kunst Ghermănescu”, în total cu 6 partide în program.

The post Campioana CSM Volei Alba Blaj câștigă a X-a ediție a Cupei CSM Lugoj, Serbia ia titlul european și la masculin appeared first on sporttim.ro.

CSM Lugoj, în trioul select al cluburilor non-stop în elita Divizia A1 în acest deceniu, în plus în premieră și-n cupele europene

Voleiul feminin lugojean ieșea în acest an din iarnă sub norii retragerii principalului sponsor din mediul privat al prim-divizionarei, statutul acesteia fiind implicit periclitat, dar formația din ”A1” a reacționat admirabil, prin a-și câștiga în primăvară dreptul în premieră de a juca în cupele europene, calificare și pe fondul diluării valorice și numerice a primului eșalon, ceea ce nu știrbește însă deloc din meritele bănățencelor. Mai mult, Rieker a rămas totuși în aceeași măsură lângă CSM Lugoj, balon de oxigen care a obligat și însuflețit și Municipalitatea de pe Timiș să-și sprijine mai atent gruparea din primul eșalon în preajma debutului continental, asigurându-se continuitatea.

The post CSM Lugoj, în trioul select al cluburilor non-stop în elita Divizia A1 în acest deceniu, în plus în premieră și-n cupele europene appeared first on sporttim.ro.

CSM Lugoj, două victorii în turneul acasă, câștigat de sârboaice. CSM Lugoj II, victorie la Timișoara

Final de săptămână cu atacuri la fileu pe diferite niveluri, de la startul fazei seriilor de 3 pre-semifinale în turneul final al Campionatului Mondial feminin din Japonia, și până la o nouă etapă în întrecerea secund-divizionară internă a fetelor. A început totodată și prima ligă masculină, caravana pornind la drum tocmai fără clubul campion, pe când cea feminină, care va fi prefațată în weekend de primele jocuri preliminare din noua ediție a Cupei României, a fost pregătită și în continuare printr-un alt patrulater amical internațional, cel de la Lugoj, cu participarea a două grupări din Divizia A1. Un tur de orizont…

The post CSM Lugoj, două victorii în turneul acasă, câștigat de sârboaice. CSM Lugoj II, victorie la Timișoara appeared first on sporttim.ro.

Cupa CSM Lugoj, la a IX-a ediție: programul

În urmă cu două ediții, cât încă Divizia A1 de volei feminin deținea 12 cluburi participante, cam pe-acum, la mijloc de octombrie, pornea la drum campionatul primei ligi, rămas însă cu zece protagoniste pentru al doilea sezon la rând și programat a începe spre finele lunii, peste două săptămâni. Până atunci, încă un prilej de testare pentru prim-divizionare, două întâlnindu-se duminică, în căderea de cortină peste cea de-a IX-a ediție a ”Cupei C.S.M. Lugoj” la fileul fetelor.

The post Cupa CSM Lugoj, la a IX-a ediție: programul appeared first on sporttim.ro.

Gazdele, 2:3 în Cupa CSM Lugoj cu sârboaice și maghiare dar și 3:1 cu Medicina. UVT Agroland, vineri din nou cu campioana în Cupa Blajului, după 0:3 cu Volei Alba și locul 2 acasă

Debutul ediției 2017-2018 a Diviziei A1 de volei feminin este de-acum tot mai aproape, programat în jur de 14 octombrie, cel mai întârziat între sporturile de echipă dat fiind formatul restrâns la doar 10 participante dintre care numai 8 protagoniste ale precedentului sezon, iar cu două săptămâni înaintea startului grupările timișene din primul eșalon au găzduit turnee internaționale patrulater, CSM Lugoj încheind cu un succes după eșecuri la limită cu oaspeți din străinătate, 3:1 cu CSU Medicina Târgu Mureș, iar nou-promovata UVT Agroland cu o primă înfrângere în urma unor triumfuri la zero, 0:3 cu campioana CS Volei Alba Blaj, căreia îi întoarce invitația la ”Cupa Blajului 2017”, în verificări de miercuri până vineri cu Știința Bacău, Zeleznicar Lajkovac și gazdele.

The post Gazdele, 2:3 în Cupa CSM Lugoj cu sârboaice și maghiare dar și 3:1 cu Medicina. UVT Agroland, vineri din nou cu campioana în Cupa Blajului, după 0:3 cu Volei Alba și locul 2 acasă appeared first on sporttim.ro.