Posts Tagged ‘Cupa României – Timiş’

Jocuri amicale: program. Primele meciuri oficiale în ”fotbalul mic”: semifinale pe Timiș în Cupa României + în ”Județ”

Foarte bogat program fotbalistic la sfârșitul acestei săptămâni în cel mai vestic județ al țării. Iar partidelor de verificare li se vor adăuga sâmbătă și două întâlniri oficiale, pentru accederea în finala ediției din acest an a fazei timișene în Cupa României. Programul, cu ziua, ora, terenul…

The post Jocuri amicale: program. Primele meciuri oficiale în ”fotbalul mic”: semifinale pe Timiș în Cupa României + în ”Județ” appeared first on sporttim.ro.

Turul I în Cupa României, cu de toate: un 9-7 în 90 de minute, Progresul rămasă în 6 în nici o oră, Voința eliminată la Steaua Roșie și Ohaba Forgaci precisă la departajarea de la 11 metri

Ediția la nivel național a Cupei României este în toi, programând săptămâna viitoare, de marți până joi, jocurile din 16-imi, iar ultima zi fiind inaugurată de Ripensia – Sepsi de la 16:30, dar noua stagiune pe plan județean a întrecerii eliminatorii în vederea campaniei pe țară 2020-2021 a demarat în această după-amiază în 8 localități timișene. Unde, în 5 cazuri, formațiile organizatoare și-au croit drum spre faza a II-a, fără a lipsi și surprizele.

The post Turul I în Cupa României, cu de toate: un 9-7 în 90 de minute, Progresul rămasă în 6 în nici o oră, Voința eliminată la Steaua Roșie și Ohaba Forgaci precisă la departajarea de la 11 metri appeared first on sporttim.ro.