Posts Tagged ‘Dans sportiv’

Titlu apărat, România din nou campioană europeană

România este din nou campioană europeană, deținătoarea titlului de continental la Dans Sportiv pe Echipe Naționale impunându-se clar și la ediția 2019 a acestei competiții, desfășurate pe 4 mai la București, în Complexul Sportiv Apollo. 

The post Titlu apărat, România din nou campioană europeană appeared first on sporttim.ro.

Campionatul European de Dans Sportiv pe Națiuni se desfășoară în acest weekend la București

Campionatul European de Dans Sportiv pe Națiuni se desfășoară în acest weekend la București, anunță Federația Română de Dans Sportiv într-un comunicat de presă.

The post Campionatul European de Dans Sportiv pe Națiuni se desfășoară în acest weekend la București appeared first on sporttim.ro.

România, finalistă la “europene” și “mondiale”

Dansatorii sportivi români au fost angrenați în noi competiții de talie mondială, evoluția lor fiind la cel mai înalt nivel, primind aprecieri din partea specialiștilor din forul mondial al dansului sportiv, World Dance Sport Federation (WDSF).

The post România, finalistă la “europene” și “mondiale” appeared first on sporttim.ro.

Primele două perechi la zi din țară, la Berlin, la Campionatul Mondial de seniori 1

Dansul sportiv românesc este în fața unei noi provocări. De această dată sportivii de la categoria Seniori 1 sunt cei care vor flutura tricolorul într-o competiție la cel mai mare nivel.

The post Primele două perechi la zi din țară, la Berlin, la Campionatul Mondial de seniori 1 appeared first on sporttim.ro.

Nini Dica, locul 2 pe hard la Santiago de Chile la Copa Ind Palestina, Ana Maria Dica locul 3 la Mondialul de juniori 2 Standard, pe ringul de dans cu Răzvan Bătrânu

Sfârșitul săptămânii trecute a adus familiei timișorene Dica medalii și clasări pe podium în sporturi și pe meridiane diferite, Nini Gabriel, al doilea în turneul de gradul 2 din Chile din cadrul circuitului Juniors ITF, învins fiind în finală de un argentinian, iar Ana Maria, a treia în Campionatul Mondial de dans sportiv la secțiunea Standard destinat juniorilor II de 14-15 ani, în pereche cu Răzvan George Bătrânu. Doi adolescenți de pe Bega, frate și soră, autori ai unor rezultate foarte bune pentru sportul din Timișoara și România.

The post Nini Dica, locul 2 pe hard la Santiago de Chile la Copa Ind Palestina, Ana Maria Dica locul 3 la Mondialul de juniori 2 Standard, pe ringul de dans cu Răzvan Bătrânu appeared first on sporttim.ro.

Premieră în România: două Campionate Mondiale de dans, în cadrul Transylvanian Grand Prix

Două Campionate Mondiale, 5 continente, 42 de țări, 2.000 de sportivi sunt cifrele care plasează România la sfârşitul acestei săptămâni în centrul atenției lumii dansului sportiv mondial.

The post Premieră în România: două Campionate Mondiale de dans, în cadrul Transylvanian Grand Prix appeared first on sporttim.ro.

România Desăvârșită! România Campioană Mondială la Dans Sportiv

Timișoara a găzduit în acest weekend Campionatul Mondial de Dans Sportiv Under 21 Standard, în cadrul evenimentului desfășurându-se și alte competiții majore cu licențe World Dance Sport Federation (WDSF). Momentul a fost prielnic pentru dansul sportiv românesc care a demonstrat încă odată valoarea sportivilor români care au reușit noi performanțe. De departe cel mai important rezultat este cel al […]

Roxana Lucaciu – Paul Rednic, campioni mondiali U21 Standard

Timișoara a găzduit în weekend Campionatul Mondial de dans sportiv Under 21 Standard, în cadrul evenimentului desfășurându-se și alte competiții majore cu licențe World Dance Sport Federation (WDSF). Iar momentul a fost prielnic pentru ca dansul sportiv românesc să-și demonstreze valoarea, de departe cel mai important rezultat fiind cel al perechii Paul Rednic – Roxana Lucaciu, care au reușit să se încununeze cu titlul de campioni mondiali ai categoriei Under 21 Standard.

The post Roxana Lucaciu – Paul Rednic, campioni mondiali U21 Standard appeared first on sporttim.ro.

Argint și bronz la nivel mondial adjudecat la seniori de dansatorii sportivi români, la Miami. Ierarhii + VIDEO

Încă o victorie importantă a dansului sportiv românesc a avut loc în weekendul recent încheiat. Sportivii care au reprezentat la ”Mondiale” federația de specialitate, FRDS, au reușit în pași de dans un parcurs excelent, obținând un titlu de vicecampioni ai lumii, dar și un ”bronz” precum si două clasări în finale pe locurile IV și V.

The post Argint și bronz la nivel mondial adjudecat la seniori de dansatorii sportivi români, la Miami. Ierarhii + VIDEO appeared first on sporttim.ro.

Seniorii romani -după medalii la mondialele de dans sportiv de la Miami USA

Dansul sportiv românesc atacă cele mai înalte culmi ale acestui sport pe toate meridianele lumii. Astfel, în acest weekend, pe 13 și 14 octombrie, vine rândul Seniorilor I să demonstreze în ring măestria școlii de dans sportiv românesc. Și nu o vor face oriunde ci la Campionatele Mondiale de Seniori I Standard și Latin care […]