Posts Tagged ‘Divizia A1’

CS UV Timișoara cedează acasă la zero Gloriei Buzău în duelul promovatelor

Voleibaliștii nou-promovați ai Timișoarei au pierdut astăzi pentru a patra oară consecutiv cu 3:0 în Divizia A1, rămânând singurii fără punct în clasamentul primei ligi după etapa de la mijlocul turului, rundă în care și CS ”U” Cluj s-a scuturat de zero, obținând întâia victorie în noul campionat, 3:2 acasă cu CS Știința Explorări Baia Mare. ”Universitarii” de pe Bega au primit vizita celorlalți nou-promovați, de la SCM Gloria Buzău, care s-au impus destul de clar după 74 de minute de joc efectiv, prim succes în deplasare al roșu-albaștrilor.

The post CS UV Timișoara cedează acasă la zero Gloriei Buzău în duelul promovatelor appeared first on sporttim.ro.

CSM Lugoj egalează la seturi și ripostează dârz invincibilei Dinamo dar nu ia nici un punct din capitală, cedând fotoliul de lider

CSM Lugoj a rezistat aproape două ore în această după-amiază imbatabilei CS Dinamo București, pe care a egalat-o la seturi în condiții de deplasare, fără însă a și întrerupe seria victoriilor roșu-albelor cu maximum de puncte în clasamentul Diviziei A1 de volei feminin. Formația din capitală a fructificat cu 3:1 avantajul terenului propriu în duelul de podium de la mijlocul turului, detronându-le pe bănățence din fotoliul de lider pe care îl preluau în premieră săptămâna trecută.  

The post CSM Lugoj egalează la seturi și ripostează dârz invincibilei Dinamo dar nu ia nici un punct din capitală, cedând fotoliul de lider appeared first on sporttim.ro.

Program general acasă-deplasare la sfârșit de săptămână. Meciuri divizionare de fotbal, handbal și volei în Timișoara, în Cupa României la rugby și în cupele europene la tenis de masă, în Dumbrăvița

Când mergem la meciuri? Jocul, ora locul… Și unde merg echipele timișene în deplasare la sfârșitul săptămânii? Formațiile sunt în plin campionat, dar zilele următoare vor aduce și partide în alte competiții în Timișoara și Timiș, de exemplu în Cupa României la rugby respectiv în Europe Cup Women la tenis de masă. Iată programul…

The post Program general acasă-deplasare la sfârșit de săptămână. Meciuri divizionare de fotbal, handbal și volei în Timișoara, în Cupa României la rugby și în cupele europene la tenis de masă, în Dumbrăvița appeared first on sporttim.ro.

GALERIE FOTO. CSM Lugoj – CSO Voluntari 2005 3:0 în Divizia A1

Fotografii realizate de Sorin Pilipeți la meciul CSM Lugoj – CSO Voluntari 2005, jucat sâmbătă de la ora 18:30 în sala sporturilor ”Ioan Kunst Ghermănescu” în etapa a V-a din Divizia A1 de volei feminin și câștigat de bănățence cu 25:14, 25:16, 25:16, prim triumf cu 3:0 în noul campionat al ocupantei locului secund, care a repurtat a patra victorie, dintre care trei pe teren propriu respectiv tot trei cu scorul de 3:1, reabilitare după unica înfrângere din ediția în curs, 3:2 săptămâna trecută la nou-promovata Rapid.

The post GALERIE FOTO. CSM Lugoj – CSO Voluntari 2005 3:0 în Divizia A1 appeared first on sporttim.ro.

CSU UV Timișoara, la un punct de propriul record negativ. ”Bronzul” de cupe europene SCMU Craiova, 3:0 cu 44 cedate

Voleibaliștii universitari de la CSU UV Timișoara au întâlnit în această după-amiază pentru al doilea weekend la rând o aspirantă la podiumul Diviziei A1, obținând un singur punct în plus pe terenul ocupantei locului 3 la finalul ediției trecute, SCMU Craiova, față de totalul de numai 43 adjudecate sâmbăta trecută acasă în dauna campioanei naționale CSM Arcada Galați, record negativ al întregului sezon. Cei din Bănie au avut nevoie de doar 56 de minute de joc efectiv pentru a câștiga ceea ce a fost al zecelea 3:0 din totalul de 17 partide disputate în noua ediție.   

The post CSU UV Timișoara, la un punct de propriul record negativ. ”Bronzul” de cupe europene SCMU Craiova, 3:0 cu 44 cedate appeared first on sporttim.ro.

Eșecuri pe linie. CSM Lugoj conduce de două ori la seturi dar e surprinsă în București de nou-promovata Rapid, universitarii nu țin piept acasă campioanei iar violetele smulg tot un set în deplasare

Sâmbătă cu înfrângeri pentru divizionarele timișene la fileu, gruparea de cupe europene CSM Lugoj cedând la limită în decisiv în deplasare la nou-promovata CS Rapid București, prim eșec al bănățencelor, nou-promovata CSU UVT neavând nici o șansă pe propriul teren în fața campioanei naționale CSM Arcada Galați, proaspăt câștigătoare miercuri și a Supercupei României, iar CSU Politehnica pierzând tot cu 3:1 și în cea de-a doua deplasare la rând din primele tot atâtea runde ale noii ediții în Divizia A2 Vest de volei feminin.

The post Eșecuri pe linie. CSM Lugoj conduce de două ori la seturi dar e surprinsă în București de nou-promovata Rapid, universitarii nu țin piept acasă campioanei iar violetele smulg tot un set în deplasare appeared first on sporttim.ro.

Program general acasă-afară la sfârșit de săptămână. Jocuri prim-divizionare de rugby, volei și fotbal găzduite în Timiș

Când mergem la meciuri? Programul competițional al formațiilor timișorene și timișene în ceea ce privește partidele pe teren propriu din zilele următoare: jocul, ora, locul. Dar și reperele deplasărilor echipelor din județ. Ce, unde, când, cum? Rubricile de pe coloana dreaptă a paginii I, într-o acoladă în rândurile de mai jos. Iar uvertura e oferită de sportul cu balonul oval, într-o zi atipică pentru un meci de campionat de la ora 12, joi. Ocazie cu care se va bifa al nouălea joc pe stadionul ”Dan Păltinișanu” după ”ultimul joc pe Dan Păltinișanu”…

The post Program general acasă-afară la sfârșit de săptămână. Jocuri prim-divizionare de rugby, volei și fotbal găzduite în Timiș appeared first on sporttim.ro.

Deși egalate la seturi, lugojencele păstrează toate punctele pe Timiș. Universitarii pierd la zero prima deplasare

Și pentru a treia oară în cele 3 etape din noul campionat al Diviziei A1 de volei feminin, CSM Lugoj a câștigat în unicul meci al rundei în patru seturi, celelalte partide fiind tranșate cu 3:0 de principalele aspirante ale ediției începute luna aceasta, și anume din Blaj, Bacău, Târgoviște precum și CS Dinamo București, cu mențiunea că dacă în primele jocuri învinse ale acestora totalizau numai 38 de puncte, sâmbătă s-a înregistrat un record minim, 32. Ceva mai echilibrată, partida din Banat, unde Balintoni și compania au fost egalate la seturi de clujence, câștigându-le pe următoarele mai greu decât se impuneau în cel inaugural. La fileul masculin al elitei, scoruri de 3:0 cu excepția care confirmă regula, timișorenii câștigând 50 de puncte în eșecul în 3 seturi la Baia Mare, mai multe doar decât craiovenii la Galați, în ceea ce a fost, paradoxal, un duel de podium.

The post Deși egalate la seturi, lugojencele păstrează toate punctele pe Timiș. Universitarii pierd la zero prima deplasare appeared first on sporttim.ro.

Unicul joc prim-divizionar găzduit în weekend în Timiș, sâmbătă seară în volei la Lugoj. Deplasarea alb-violeților pe semicerc, amânată. Program general acasă-afară la sfârșit de săptămână

CSM Lugoj, gruparea de Challenge Cup cu două victorii cu punctaj maxim în ierarhie în primele tot atâtea etape din Divizia A1 de volei feminin, va găzdui singurul meci din prima ligă desfășurat în județul Timiș la sfârșitul săptămânii în curs în sporturile pe echipe, sâmbătă seară, urmând ca după weekend, luni seară, baschetbaliștii de la SCM Timișoara să joace tot acasă și în cea de-a doua rundă din noul sezon al Grupei A ”Roșie” în Liga Națională. Iată programul complet al formațiilor divizionare din județ în zilele următoare, cu mențiunea că deplasarea restantă a handbaliștilor alb-violeți la Vaslui a fost amânată din nou.  

The post Unicul joc prim-divizionar găzduit în weekend în Timiș, sâmbătă seară în volei la Lugoj. Deplasarea alb-violeților pe semicerc, amânată. Program general acasă-afară la sfârșit de săptămână appeared first on sporttim.ro.

CSM Lugoj răstoarnă scorul la seturi și ia toate punctele din Dobrogea

CSM Lugoj a câștigat pentru a doua oară în noul campionat cu același 3:1, astăzi însă în deplasare pe terenul nou-promovatei CS Medgidia, împotriva căreia a întors scorul la seturi, după ce l-a pierdut în prelungiri pe primul. Voleibalistele antrenate de Ugljesa Segrt l-au controlat autoritar pe următorul, piatră de temelie spre o nouă victorie de 3 puncte în clasament. Iar precum săptămâna trecută, în runda inaugurală, și cu ocazia etapei a doua s-au consemnat tot 4 succese scurte cu 3:0 și un triumf lugojean cu 3:1.

The post CSM Lugoj răstoarnă scorul la seturi și ia toate punctele din Dobrogea appeared first on sporttim.ro.