Posts Tagged ‘Divizia D Timiş’

ACS Poli – CSM Lugoj 1-3 (0-1): FOTO

Formații retrogradate în primăvara acestui an au jucat astăzi un meci amical, câștigat de oaspeții din eșalonul inferior: ACS Poli – CSM Lugoj 1-3 (0-1).

The post ACS Poli – CSM Lugoj 1-3 (0-1): FOTO appeared first on sporttim.ro.

CEx AJF Timiș decide în întrunirea statutară

Comitetul Executiv al Asociației Județene de Fotbal Timiș, s-a întrunit în mod statutar în conformitate cu art. 32 alin. (2) din Statutul Asociației Județene de Fotbal Timiș pe data de 02.07.2019, ora 11:00 și a luat următoarele hotărâri…

The post CEx AJF Timiș decide în întrunirea statutară appeared first on sporttim.ro.

Campionatul Județean Timiș, la final

Ediția 2018-2019 a ligii a V-a, Campionatul Judeţean Timiş, a luat sfârșit duminică seară, iar concluzia principală ține de promovarea în Divizia D Timiș a grupărilor CSU Universitatea de Vest din Timişoara, Rapid Săcălaz şi CS Phoenix Buziaş.

The post Campionatul Județean Timiș, la final appeared first on sporttim.ro.

FOTO. Fortuna Becicherecu Mic – Voinţa Lupac 6-1 (2-0)

Localitatea timișeană Becicherecu Mic este din nou reprezentată pe harta fotbalului ligii a treia din cel mai vestic județ al țării, care a pierdut în această primă jumătate de an două cluburi din Seria a IV-a, din Giarmata și Lugoj, pagubă pe jumătate acoperită prin promovarea grație unei duble victorii la baraj a celor de la Fortuna, triumfători și sâmbătă seară în returul acasă: Fortuna Becicherecu Mic (Timiş) – ACS Voinţa Lupac (Caraş-Severin) 6-1 (2-0). 

The post FOTO. Fortuna Becicherecu Mic – Voinţa Lupac 6-1 (2-0) appeared first on sporttim.ro.

”D” Timiș, cădere de cortină: Făget – Ciacova 2-1 + clasamentul final al golgheterilor

Ultima etapă din sezonul 2018-2019 al Diviziei D Timiș s-a încheiat abia sâmbătă, odată  cu cea de-a opta partidă din runda finală, meci disputat de la ora 11 și adjudecat spre final de gazdele mai slab clasate. Dar iată succinte detalii, rezultatele complete ale etapei a 34-a şi marcatorii a cel puțin trei goluri în ediția tocmai încheiată a ligii a patra județene…

The post ”D” Timiș, cădere de cortină: Făget – Ciacova 2-1 + clasamentul final al golgheterilor appeared first on sporttim.ro.

Hunedorenii retează elanul arădenilor: Progresul Pecica – Retezatul Hațeg 2-1 (2-1)

Orice meci de baraj, indiferent la ce nivel se desfășoară, constituie o finală în care fiecare greșeală este imediat amendată. Așa s-a întâmplat și în partida de la Pecica, la jocul tur pentru promovarea în liga a treia dintre reprezentantele ligii a patra ”D” din județene Arad și Hunedoara: Progresul Pecica – Retezatul Hațeg 2-1 (2-1).

The post Hunedorenii retează elanul arădenilor: Progresul Pecica – Retezatul Hațeg 2-1 (2-1) appeared first on sporttim.ro.

Voinţa Lupac – Fortuna Becicherecu Mic 0-2 (0-1)

Campioana Diviziei D Timiș a câștigat în deplasare meciul tur al dublei manșe pentru promovarea în Liga 3, numai 90 de minute despărțindu-i pe cei din Becicherecu Mic de reînscrierea numelui localității de la vestul Timișoarei pe harta eșalonului terț intern. Primul pas a fost efectuat cu brio pe terenul campioanei Diviziei D Caraș-Severin: Voinţa Lupac – Fortuna Becicherecu Mic 0-2 (0-1).

The post Voinţa Lupac – Fortuna Becicherecu Mic 0-2 (0-1) appeared first on sporttim.ro.

Ofertă din Austria. Fabian Novac (Pobeda Star Bîşnov), golgheter al Diviziei D Timiș în ciuda mai multor etape absentate, accidentat: ”A fost un campionat mai slab decât cele anterioare”

Fabian Novac este principalul marcator al ediției 2018-2019 a Diviziei D Timiș, în contul ”bulgarilor” de la Pobeda Star Bîşnov. Iar golgheterul ligii a patra județene a răspuns cu amabilitate câtorva întrebări adresate de Iosif Canea… 

The post Ofertă din Austria. Fabian Novac (Pobeda Star Bîşnov), golgheter al Diviziei D Timiș în ciuda mai multor etape absentate, accidentat: ”A fost un campionat mai slab decât cele anterioare” appeared first on sporttim.ro.

FOTO 50+. Declarații Luță, Filimon, Radu: Fortuna Becicherecu Mic – Timișul Șag 1-0. Campioana din D Timiș, la baraj contra Voinței Lupac

Campioana Diviziei D Timiș a câștigat și în ultima etapă a returului din liga a IV-a județeană, repetiție înaintea deplasării în weekend la Lupac, pentru manșa I a barajului de promovare în Liga 3 cu laureații eșalonului 4 cărășean: Fortuna Becicherecu Mic – CS Timişul Şag 1-0 (1-0).

The post FOTO 50+. Declarații Luță, Filimon, Radu: Fortuna Becicherecu Mic – Timișul Șag 1-0. Campioana din D Timiș, la baraj contra Voinței Lupac appeared first on sporttim.ro.

O victorie a campioanei, o remiză și un meci amânat din cauza inundațiilor

Nu toate cele 3 meciuri programate astăzi la matineu în cadrul rundei finale a ediției 2018-2019 în Divizia D Timiș s-au disputat conform planului, unul fiind amânat cu o săptămână dat fiind inundațiile din estul județului, așa încât sezonul în curs nu se va încheia mâine, ci cu întârziere.

The post O victorie a campioanei, o remiză și un meci amânat din cauza inundațiilor appeared first on sporttim.ro.