Posts Tagged ‘Divizia D Timiş’

Fără un licăr de speranță dinspre AJF Timiș, scade și entuziasmul: număr mai mic de jocuri amicale

Momente tot mai grele pentru ”fotbalul mic” timișean, pe tușă și în așteptarea unor indicii care să le întrețină cât de cât licărul speranței în privința demarării unui nou sezon competițional. Semne care întârzie să apară din partea AJF Timiș, de unde și inevitabila scădere a entuziasmului zecilor și zecilor de formații în joc de glezne pe margine, tradusă prin numărul mai mic de meciuri amicale disputate. Incertitudinea nu ajută iar semnele sunt de fapt neîncurajatoare…

The post Fără un licăr de speranță dinspre AJF Timiș, scade și entuziasmul: număr mai mic de jocuri amicale appeared first on sporttim.ro.

Număr mai mare de jocuri amicale: rezultate, marcatori. Și un meci caritabil la Săcălaz

A trecut și mijlocul lunii septembrie, însă ligile inferioare timișene au rămas și în continuare pe tușă, fără competiții oficiale. De nevoie, s-a continuat cu disputarea partidelor de verificare, ce-i drept mai multe meciuri amicale în săptămâna tocmai scursă… Spicuim dintre rezultate…

The post Număr mai mare de jocuri amicale: rezultate, marcatori. Și un meci caritabil la Săcălaz appeared first on sporttim.ro.

Două jocuri în Timiș între cele 27 ale turului 2 în Cupa României

Federația Română de Fotbal a stabilit programul celui de-al doilea tur al fazei naționale a Cupei României, programat săptămâna viitoare. Din județul Timiş, pe lângă cele două echipe calificate din faza inaugurală, și anume Pobeda şi CSC Ghiroda și Giarmata Vii, odată cu turul 2 va mai intra în competiţie încă o echipă din Seria 8 în Liga 3, și anume CSC Dumbrăvița.

The post Două jocuri în Timiș între cele 27 ale turului 2 în Cupa României appeared first on sporttim.ro.

Meciuri amicale: rezultate, marcatori. Bacova, al treilea 6-6 în amicale

În cea de-a doua săptămână a lunii septembrie s-au jucat mai multe meciuri de verificare între formații din eşaloane inferioare timișene, care încă mai speră să primească vestea de la AJF Timiş în privința începerii campionatului. Spicuim dintre rezultate…

The post Meciuri amicale: rezultate, marcatori. Bacova, al treilea 6-6 în amicale appeared first on sporttim.ro.

Pobeda Star Bîșnov – CSC Ghiroda și Giarmata Vii 0-1 (0-1): Pădurariu 11

Tras pe margine și pus la colț prin dictatoriale impuneri ale unor absurde politici de inginerie socială care n-au nici cea mai mică justificare de ordin medico-sanitar și din sferele științei și cercetării, sub căpăstrul unor decizii fără acoperire prin natura lor, motivele și argumentele implementării aberațiilor echivalând cu false pretexte, fotbalul suferă cumplit și abia își trage zilele în niște săptămâni când ar trebui de fapt să duduie din plin la început de sezon. Ediție 2020-2021 în care s-au jucat momentan numai 24 de meciuri oficiale în întreg sportul rege românesc la nivelul primelor două eșaloane, partidele de verificare desfășurându-se și acestea cu pipeta. Una a avut loc peste săptămână între divizionare ”C” și ”D” din Timiș.

The post Pobeda Star Bîșnov – CSC Ghiroda și Giarmata Vii 0-1 (0-1): Pădurariu 11 appeared first on sporttim.ro.

Jocuri amicale: rezultate, marcatori

Anul trecut pe vremea aceasta, în ultimul weekend din august, Liga 3 bifa deja cea de-a doua etapă a noului sezon iar Divizia D Timiș chiar cea de-a patra rundă a turului. Nu mai este însă cazul și acum, cele două eșaloane așteptând pe tușă ”verdele”, în speranța începerii campionatului. Iar puține cluburi din eșaloanele inferioare se încumetă să dispute partide de verificare, puține numeric. Spicuim dintre meciurile amicale jucate în județ sâmbătă şi duminică de la ore diferite…

The post Jocuri amicale: rezultate, marcatori appeared first on sporttim.ro.

”Ce aveți mă cu AJF-ul?!“ Noi, nimic! Adunarea Generală, amânată până la calendele grecești? Înscrierile, tot după ”modelul Lața“!

Articolele lui Observel, care a pus ”Lupa pe ei“ de câteva luni de zile, au avut, printre altele, ca efect și… întrebarea zilei: ”Ce aveți mă cu AJF-ul?“, adresată de unii sau de alții.

The post ”Ce aveți mă cu AJF-ul?!“ Noi, nimic! Adunarea Generală, amânată până la calendele grecești? Înscrierile, tot după ”modelul Lața“! appeared first on sporttim.ro.

Observel ”Cu lupa pe ei…”: XXVIII. Atmosferă “de la caz la caz” în AJF Timiș. În “echipa cât o țară” e de fapt… fiecare pentru el!

Observel rămâne ”Cu lupa pe ei…”, aplecată pentru a 28-a oară asupra activității AJF Timiș. Rubrica, pe coloana dreaptă din pagina I în Sporttim.

The post Observel ”Cu lupa pe ei…”: XXVIII. Atmosferă “de la caz la caz” în AJF Timiș. În “echipa cât o țară” e de fapt… fiecare pentru el! appeared first on sporttim.ro.

CARACTER versus SUPERFICIALITATE la AJF Timiș! Pentru unii e doar… bla, bla, bla…

În precedentele episoade v-am ”bombardat“ cu o serie de date concrete și facsimile de documente, unele mai complicate decât celelalte, așa că acum vă vom oferi, din acest punct de vedere, o ”scurtă“ pauză… Nu de alta, dar Diabolique spune că se anunță evenimente importante în perioada următoare.

The post CARACTER versus SUPERFICIALITATE la AJF Timiș! Pentru unii e doar… bla, bla, bla… appeared first on sporttim.ro.

Avântul Periam, promovată fără joc în Liga 3. Din trei negri mititei a rămas doar unul

Fotbalul în vremurile complotului mondial în desfășurare a devenit în România o veritabilă tragicomedie, ilustrată și prin situația din ”triunghiularul” zonei vestice a barajului de promovare din eșalonul patru în Liga 3. Era vorba despre 3 participante și un total de 3 partide, însă nu s-a mai jucat nimic, paralizie directă sau indirectă ca urmare a sforăriilor din spatele scenei politico – pseudomedicale, de unde că gruparea care n-a ”căzut din picioare” înainte de a fi nevoită să intre pe teren a și urcat o divizie fără a atinge deloc balonul. Din 3 negri mititei a rămas doar unul, o adaptare simplificată după romanul polițist al Agathei Christie. CS Avântul Periam este beneficiară a promovării fără joc. 

The post Avântul Periam, promovată fără joc în Liga 3. Din trei negri mititei a rămas doar unul appeared first on sporttim.ro.