Posts Tagged ‘explicatii’

A merge mai departe, în același ritm de creștere, ar fi catastrofal pentru noi și mai ales pentru noii infectați

Primăria municipiului Lugoj a emis sâmbătă, 21 noiembrie, un comunicat privind carantinarea zonală a municipiului Lugoj. Primăriile nu sunt implicate și nu dețin nicio atribuție legală, în luarea deciziilor de carantinare Comunicatul, semnat de primarul Claudiu Buciu, are ca scop răspunsul la întrebarea care se pune în spațiul public, legată de intrarea municpiului Lugoj în […]

Articolul A merge mai departe, în același ritm de creștere, ar fi catastrofal pentru noi și mai ales pentru noii infectați apare prima dată în Redeșteptarea.

Ionuț Badea a explicat despărțirea de Concordia Chiajna: „Așteptările prea mari ale conducerii nu au fost îndeplinite și nici nu există răbdare”

Antrenorul Ionuț Badea, 42 de ani, a fost demis de Concordia Chiajna după opt etape, în care a adunat numai 7 puncte din două victorii și o remiză. Tehnicianul de 42 de ani a explicat motivele care au dus la despărțirea

Articolul Ionuț Badea a explicat despărțirea de Concordia Chiajna: „Așteptările prea mari ale conducerii nu au fost îndeplinite și nici nu există răbdare” apare prima dată în Sport Total FM.

Mihaela Buzărnescu a explicat momentele în care înjură pe teren: „Îmi este foarte greu să mă controlez! Nu este frumos, recunosc”

Pe lângă ascensiunea formidabilă din ultimul an în circuitul WTA, Mihaela Buzărnescu, numărul 28 mondial, este cunoscută și pentru ieșirile nervoase pe care le are în momentele delicate ale unor meciuri. „Miki” a fost auzită în mai multe rânduri înjurând

Articolul Mihaela Buzărnescu a explicat momentele în care înjură pe teren: „Îmi este foarte greu să mă controlez! Nu este frumos, recunosc” apare prima dată în Sport Total FM.

Explicatiile lui Golubovic despre hentul din meciul cu Dinamo: „Plec peste sase luni si nu vreau sa-mi stric imaginea. Nici eu nu pot sa-mi explic, dar la pariuri n-am jucat!”

UPDATE / In studioul Digi Sport, dupa terminarea partidei, s-a comentat gestul nefiresc al lui Bojan Golubovic. Dupa cateva minute de discutii intre moderatorul Dan Filoti si invitatii Ianis Zicu, Narcis Raducan si Remus Raureanu, care au analizat din mai

The post Explicatiile lui Golubovic despre hentul din meciul cu Dinamo: „Plec peste sase luni si nu vreau sa-mi stric imaginea. Nici eu nu pot sa-mi explic, dar la pariuri n-am jucat!” appeared first on Sport Total FM.