Posts Tagged ‘FCC ICIM Arad’

Trei victorii și două eșecuri pentru echipele timișorene în Săptămâna Mare

Formațiile de baschet din Timișoara au jucat 5 partide în cursul acestei săptămâni. La masculin ambele echipe au înregistrat o victorie și o înfrângere. Fetele de la SCM Timișoara s-au întors cu un succes de la Arad, în primul meci din turul doi de play-off, pentru locurile 5-8.

The post Trei victorii și două eșecuri pentru echipele timișorene în Săptămâna Mare appeared first on sporttim.ro.

GALERIE FOTO. CS SCM Timișoara vine cu două victorii și o înfrângere de la Oradea. Alb-violetele vor aborda play-off-ul de pe locul 7

CS SCM Timișoara a încheiat turneul grupei 6-9, de la Oradea, cu 2 victorii și o înfrângere. Alb-violetele au câștigat primele două partide, 66-47 cu CSU Alba Iulia și 68-49 cu Sirius Târgu Mureș. În ultima zi a fost cel mai strâns meci, pierdut cu 64-66 în fața celor de la FCC ICIM Arad. Timișorencele vor începe play-off-ul de pe locul 7 și vor juca cu CSM Satu Mare în sferturi.

The post GALERIE FOTO. CS SCM Timișoara vine cu două victorii și o înfrângere de la Oradea. Alb-violetele vor aborda play-off-ul de pe locul 7 appeared first on sporttim.ro.

Fetele de la SCM Timișoara încep anul cu o înfrângere la Arad

CS SCM Timișoara a pierdut în orașul vecin primul meci din acest an. Scorul a fost 93-80, pe sferturi: 22-20, 22-13, 29-24 și 20-23. Gazdele au avut o zi foarte bună la aruncările de afară și au scuturat plasa de 12 ori. Cel mai mare ecart a fost de 20 de puncte pentru galben-albastre, iar timișorencele au condus o singură dată, cu un punct. Cele 29 de puncte înscrise de Dlesha Lloyd nu au fost suficiente pentru un debut al alb-violetelor cu dreptul în noul an.

The post Fetele de la SCM Timișoara încep anul cu o înfrângere la Arad appeared first on sporttim.ro.

Au pus indigoul din Europa: FCC ICIM Arad – CSM Satu Mare 71-89

Articolul Au pus indigoul din Europa: FCC ICIM Arad – CSM Satu Mare 71-89 apare prima dată în sportarad.

Start fals și în Europa: FCC ICIM Arad – CSM Satu Mare 57-78

Articolul Start fals și în Europa: FCC ICIM Arad – CSM Satu Mare 57-78 apare prima dată în sportarad.

FCC ICIM, în linie dreaptă pentru „dubla” cu Satu Mare! Duminică și luni se joacă în Europa și în campionat la Polivalenta arădeană

Articolul FCC ICIM, în linie dreaptă pentru „dubla” cu Satu Mare! Duminică și luni se joacă în Europa și în campionat la Polivalenta arădeană apare prima dată în sportarad.

CS SCM Timișoara și FCC ICIM Arad se întâlnesc sâmbătă într-un derby al suferinței. Timba 2 vs. BC SCM 2, duminică în prima etapă a Ligii 1

CS SCM Timișoara primește sâmbătă de la ora 18 vizita vecinei FCC ICIM Arad, în etapa a 4-a din Liga Națională. Cele două combatante sunt în subsolul clasamentului și caută prima victorie din campionat. Este al treilea duel direct din acest început de sezon, după cele două din cupă. Timba joacă de la aceeași oră la Craiova, în etapa a 3-a din LNBM. Duminică începe și Liga 1 masculină. Sateliții echipelor timișorene se înfruntă în prima etapă, de la ora 12:30 la sala Mircea Albu.

The post CS SCM Timișoara și FCC ICIM Arad se întâlnesc sâmbătă într-un derby al suferinței. Timba 2 vs. BC SCM 2, duminică în prima etapă a Ligii 1 appeared first on sporttim.ro.

Calculele hârtiei au rămas în picioare: FCC ICIM Arad – Universitatea Cluj 62-71 (17-22, 15-13, 14-26, 16-10)

Articolul Calculele hârtiei au rămas în picioare: FCC ICIM Arad – Universitatea Cluj 62-71 (17-22, 15-13, 14-26, 16-10) apare prima dată în sportarad.

Americanca Vernet pleacă deja la FCC ICIM, Hadzovic revine pe parchet cu U. Cluj

Articolul Americanca Vernet pleacă deja la FCC ICIM, Hadzovic revine pe parchet cu U. Cluj apare prima dată în sportarad.

Petricevic o duce pe Ildiko Nagy la naționala de baschet feminin

Articolul Petricevic o duce pe Ildiko Nagy la naționala de baschet feminin apare prima dată în sportarad 2017.