Posts Tagged ‘Federatia Romana de Scrima’

Ana-Maria Popescu a fost desemnată câștigătoarea Cupei Mondiale la spadă

Ana-Maria Popescu a fost desemnată câștigătoarea Cupei Mondiale la spadă, pentru a patra oară, potrivit site-ului Federației Române de Scrimă. Campioană olimpică din 2016, alături de echipa României, Ana-Maria Popescu a terminat pe primul loc în clasam…

Mari vedete ale sportului românesc vor premia medaliații de la Campionatul Național de scrimă pentru copii, ediția 2018

Sala de scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din București găzduiește în perioada 16-27 iunie ediția 2018 a Campionatului Național de scrimă pentru copii. La această întrecere-maraton, vor fi prezenți peste 850 de sportivi de la toate cluburile de scrimă din țară.

Articolul Mari vedete ale sportului românesc vor premia medaliații de la Campionatul Național de scrimă pentru copii, ediția 2018 apare prima dată în Sport Total FM.

AUDIO – EXCLUSIV / Loredana Dinu, în studioul Sport Total FM: ”Candidez pentru președinția Federației de Scrimă deoarece mă simt datoare să întorc binele primit de la acest sport!”

Loredana Dinu, campioană europeană, mondială şi olimpică la spadă feminin cu echipa României, a fost invitata lui Narcis Drejan, miercuri, de la ora 19:00, în cadrul emisiunii ”Fluier final”. Loredana Dinu a vorbit despre candidatura sa pentru funcția de președinte

Articolul AUDIO – EXCLUSIV / Loredana Dinu, în studioul Sport Total FM: ”Candidez pentru președinția Federației de Scrimă deoarece mă simt datoare să întorc binele primit de la acest sport!” apare prima dată în Sport Total FM.

Capitala gazduieste Cupa Riposta la sabie, etapa din Circuitul European de cadeti

Clubul Sportiv Riposta Bucuresti (antrenori Sandu Constantin si Lucian Dina) organizeaza, cu sprijinul Federatiei Romane de Scrima, sambata si duminica, 27 si 28 ianuarie 2018, o noua editie a Cupei Riposta la sabie, etapa din Circuitul European de cadeti, sezonul

The post Capitala gazduieste Cupa Riposta la sabie, etapa din Circuitul European de cadeti appeared first on Sport Total FM.