Posts Tagged ‘filiași’

DOLJ | A fost inaugurat noul Stadion Orășenec Filiași

Vineri, 4 octombrie, înaintea partidei din Liga 3 dintre CSO Filiași și Cetate Deva a avut loc o festivitate la care au participat reprezentanți din oraș, dar și din partea Federației Române de Fotbal. Filiașul are un stadion modern, după ce autoritățile locale au investit în reamanajarea acestuia la cele mai înalte standarde. Pe lângă […]

Punct pierdut în prelungiri. Domneştiul a fost aproape de surpriză

Viitorul Domneşti a irosit în prelungirile partidei cu ASO Filiaşi posibilitatea cuceririi primului punct în acest sezon Ilfovenii se îndreptau către o victorie de puţin scontată în partida de la Filiaşi, cu ASO din localitate. Vizitatorii deschideau scorul în minutul 23, prin Băbeanu, şi rezistau asaltului formaţiei din Filiaşi până spre finalul jocului. Lucrurile au intrat în normal pentru gazde Citeste mai departe

Mai buni afară. Voluntari 2 a remizat cu ASO Filiași

Echipa secundă a Voluntariului a confirmat și la Filiași statutul de care se bucură pe terenuri străine Cosmin Bărcăuan rămâne neînvins pe banca echipei secunde a FC Voluntari după un nou rezultat favorabil obținut în deplasare. De fapt, în Oltenia de această dată, ilfovenii au confirmat statutul de care se bucură în acest sezon în disputele de pe terenuri străine. Citeste mai departe

Sabin Ilie rămâne fără punct. Domneștiul este cantonată pe ultimul loc

Preluarea echipei ilfovene de către un nume cunoscut în fotbalul românesc nu a schimbat lucrurile la Viitorul Sabin Ilie a preluat gruparea din Domnești, în urmă cu două etape, fără ca venirea experimentatului fotbalist ajuns acum la 43 de ani să schimbe pe moment prea mult lucrurile în tabăra ilfoveană. A fost, mai întâi, eșecul din deplasare, 1-3, la Bascov, Citeste mai departe

Paşcalău a subliniat arbitrajul șmecheresc de la Filiași și: „Am fi meritat cel puțin egal după ostilitățile din partea secundă”

Articolul Paşcalău a subliniat arbitrajul șmecheresc de la Filiași și: „Am fi meritat cel puțin egal după ostilitățile din partea secundă” apare prima dată în sportarad.

Cermeiul în căutarea celui de-al patrulea rezultat pozitiv consecutiv în fața „vecinilor” din Filiași: „Pentru orgoliul fotbalistic și prime”

Articolul Cermeiul în căutarea celui de-al patrulea rezultat pozitiv consecutiv în fața „vecinilor” din Filiași: „Pentru orgoliul fotbalistic și prime” apare prima dată în sportarad.

„Bomberul” Sulea și „bobocul” Cotoc au adus trei puncte mari în contul Cermeiului: „Mai uniți ca niciodată, ne-am dorit mai mult victoria decât Lugojul”

Articolul „Bomberul” Sulea și „bobocul” Cotoc au adus trei puncte mari în contul Cermeiului: „Mai uniți ca niciodată, ne-am dorit mai mult victoria decât Lugojul” apare prima dată în sportarad.

Lipova se întoarce în „fortăreața” de la Pîncota pentru trei puncte cu Filiașul: „Jucătorii au rămas datori după Giarmata”

Articolul Lipova se întoarce în „fortăreața” de la Pîncota pentru trei puncte cu Filiașul: „Jucătorii au rămas datori după Giarmata” apare prima dată în sportarad.

Liga III-a, etapa a 7-a: Șirineasa pierde primele puncte, doar Ghiroda profită

Articolul Liga III-a, etapa a 7-a: Șirineasa pierde primele puncte, doar Ghiroda profită apare prima dată în sportarad 2017.