Posts Tagged ‘florea’

Specialitatea casei. CS Tunari a remizat la Medgidia

Ilfovenii au continuat seria partidelor reușite și în Dobrogea Remiză pentru CS Tunari, 1-1, pe terenul dobrogenilor de la CS Medgidia care confirmă apetitul pentru egaluri la echipa antrenată de Ștefan Odoroabă. A fost al patrulea rezultat de acest fel înregistrat în actuala stagiune în care Tunariul se află la egalitate cu o altă formație obișnuită cu rezultatele nedecise, Axiopolis Citeste mai departe

Primele noutăți la Tunari. Stoica a semnat, Leo Dobre așteaptă

CS Tunari își va relua pregătirile în vederea noului sezon la 15 ianuarie Divizionara C ilfoveană va reveni la antrenamente, după vacanța de iarnă, la 15 ianuarie. Până la acel moment se speră, din partea conducerii tehnice a echipei, ca lotul să fie completat cu câțiva jucători avuți în vizor. Prima mișcare certă la capitolul veniri este cea a fundașului Citeste mai departe

Victorie acasă după 43 de zile: UTA – Chindia 2-1 (1-0). Ideal pentru ASU Politehnica, la 3 puncte de locul 3

În ciuda poziţiilor din clasament ale celor două echipe, UTA a fost cea care a avut astăzi câştig de cauză, punând punct cu succes aparițiilor acasă din 2017. Înaintea partidei din etapa a XX-a în Liga 2, diferenţa între arădeni și Chindia era de peste 20 de puncte, dar cu o formație puţin schimbată din cauza accidentărilor şi a suspendărilor UTA a făcut faţă adversarului, mai mult, a reuşit o victorie greu previzibilă.

The post Victorie acasă după 43 de zile: UTA – Chindia 2-1 (1-0). Ideal pentru ASU Politehnica, la 3 puncte de locul 3 appeared first on sporttim.ro.

Liga 2. Gazde în dificultate, prim draw în tur sub Turnul Chindiei

Doar 3 victorii au obținut formațiile organizatoare ale celor opt partide programate astăzi în penultima etapă a turului în Liga 2, vizitatorii obținând în egală măsură tot 3 succese, în vreme ce două întâlniri s-au încheiat la egalitate, până și raportul golurilor marcate de amfitrioni și oaspeți fiind egal, 14:14.

The post Liga 2. Gazde în dificultate, prim draw în tur sub Turnul Chindiei appeared first on sporttim.ro.

Stahl, încadrat de jucători de Liga 1: „Mi-a fost mai ușor, sper să învăț mai multe de la ei”

Articolul Stahl, încadrat de jucători de Liga 1: „Mi-a fost mai ușor, sper să învăț mai multe de la ei” apare prima dată în sportarad.

Florea nu a văzut nici măcar la TV un derby al Vestului, dar afirmă: „Un meci care mă motivează mai mult, mi-am dorit să joc la echipe cu tradiție și suporteri”

Articolul Florea nu a văzut nici măcar la TV un derby al Vestului, dar afirmă: „Un meci care mă motivează mai mult, mi-am dorit să joc la echipe cu tradiție și suporteri” apare prima dată în sportarad.

Florea putea face „dubla” dacă nu ar fi refuzat să bată penalty-ul din cauza unei accidentări: „Sperăm să răzbunăm ocaziile ratate azi la Timișoara”

Articolul Florea putea face „dubla” dacă nu ar fi refuzat să bată penalty-ul din cauza unei accidentări: „Sperăm să răzbunăm ocaziile ratate azi la Timișoara” apare prima dată în sportarad 2017.

Florea – incert pentru Pandurii, Strătilă și Grahovac sunt apți de joc

Articolul Florea – incert pentru Pandurii, Strătilă și Grahovac sunt apți de joc apare prima dată în sportarad 2017.

Boakai, încă în perioada de probă: „Are calități, dar vrem să-l vedem și la joc”

Articolul Boakai, încă în perioada de probă: „Are calități, dar vrem să-l vedem și la joc” apare prima dată în sportarad 2017.

Căpitanul UTA-ei dă tonul deblocării și îi dă bun venit lui Florea: „E mai ușor în doi atacanți, suntem marcatori și ne putem face treaba pentru echipă”

Articolul Căpitanul UTA-ei dă tonul deblocării și îi dă bun venit lui Florea: „E mai ușor în doi atacanți, suntem marcatori și ne putem face treaba pentru echipă” apare prima dată în sportarad 2017.