Posts Tagged ‘florea’

De asta vreti sa SCUMPITI apa lugojenilor? Curtea de Conturi a descoperit ca directorii societatii Meridian 22 si-au acordat ilegal prime si sporuri de sute de milioane de lei pe langa salariile de cateva mii de lei

Dezmat pe banii lugojenilor. Asa ar putea fi caracterizata una dintre concluziiile puse de Curtea de Conturi, in urma controlului efectuat la societatea Meridian 22.Inspectorii au descoperit ca directorii societatii

Specialitatea casei. CS Tunari a remizat la Medgidia

Ilfovenii au continuat seria partidelor reușite și în Dobrogea Remiză pentru CS Tunari, 1-1, pe terenul dobrogenilor de la CS Medgidia care confirmă apetitul pentru egaluri la echipa antrenată de Ștefan Odoroabă. A fost al patrulea rezultat de acest fel înregistrat în actuala stagiune în care Tunariul se află la egalitate cu o altă formație obișnuită cu rezultatele nedecise, Axiopolis Citeste mai departe

Primele noutăți la Tunari. Stoica a semnat, Leo Dobre așteaptă

CS Tunari își va relua pregătirile în vederea noului sezon la 15 ianuarie Divizionara C ilfoveană va reveni la antrenamente, după vacanța de iarnă, la 15 ianuarie. Până la acel moment se speră, din partea conducerii tehnice a echipei, ca lotul să fie completat cu câțiva jucători avuți în vizor. Prima mișcare certă la capitolul veniri este cea a fundașului Citeste mai departe

Victorie acasă după 43 de zile: UTA – Chindia 2-1 (1-0). Ideal pentru ASU Politehnica, la 3 puncte de locul 3

În ciuda poziţiilor din clasament ale celor două echipe, UTA a fost cea care a avut astăzi câştig de cauză, punând punct cu succes aparițiilor acasă din 2017. Înaintea partidei din etapa a XX-a în Liga 2, diferenţa între arădeni și Chindia era de peste 20 de puncte, dar cu o formație puţin schimbată din cauza accidentărilor şi a suspendărilor UTA a făcut faţă adversarului, mai mult, a reuşit o victorie greu previzibilă.

The post Victorie acasă după 43 de zile: UTA – Chindia 2-1 (1-0). Ideal pentru ASU Politehnica, la 3 puncte de locul 3 appeared first on sporttim.ro.

Liga 2. Gazde în dificultate, prim draw în tur sub Turnul Chindiei

Doar 3 victorii au obținut formațiile organizatoare ale celor opt partide programate astăzi în penultima etapă a turului în Liga 2, vizitatorii obținând în egală măsură tot 3 succese, în vreme ce două întâlniri s-au încheiat la egalitate, până și raportul golurilor marcate de amfitrioni și oaspeți fiind egal, 14:14.

The post Liga 2. Gazde în dificultate, prim draw în tur sub Turnul Chindiei appeared first on sporttim.ro.

Stahl, încadrat de jucători de Liga 1: „Mi-a fost mai ușor, sper să învăț mai multe de la ei”

Articolul Stahl, încadrat de jucători de Liga 1: „Mi-a fost mai ușor, sper să învăț mai multe de la ei” apare prima dată în sportarad.

Florea nu a văzut nici măcar la TV un derby al Vestului, dar afirmă: „Un meci care mă motivează mai mult, mi-am dorit să joc la echipe cu tradiție și suporteri”

Articolul Florea nu a văzut nici măcar la TV un derby al Vestului, dar afirmă: „Un meci care mă motivează mai mult, mi-am dorit să joc la echipe cu tradiție și suporteri” apare prima dată în sportarad.

Florea putea face „dubla” dacă nu ar fi refuzat să bată penalty-ul din cauza unei accidentări: „Sperăm să răzbunăm ocaziile ratate azi la Timișoara”

Articolul Florea putea face „dubla” dacă nu ar fi refuzat să bată penalty-ul din cauza unei accidentări: „Sperăm să răzbunăm ocaziile ratate azi la Timișoara” apare prima dată în sportarad 2017.

Florea – incert pentru Pandurii, Strătilă și Grahovac sunt apți de joc

Articolul Florea – incert pentru Pandurii, Strătilă și Grahovac sunt apți de joc apare prima dată în sportarad 2017.

Boakai, încă în perioada de probă: „Are calități, dar vrem să-l vedem și la joc”

Articolul Boakai, încă în perioada de probă: „Are calități, dar vrem să-l vedem și la joc” apare prima dată în sportarad 2017.