Posts Tagged ‘Formula E’

Multe noutăți în cel de-al șaselea sezon din istoria Formulei E

Sezonul 2019-2020 al Formulei E a debutat la Dariya, în Arabia Saudită. Campionatul monoposturilor electrice a ajuns la cel de-al șaselea sezon din istoria sa și a pornit la drum cu noi constructori în distribuție, noi circuite în calendar și un regulament nou.

The post Multe noutăți în cel de-al șaselea sezon din istoria Formulei E appeared first on sporttim.ro.

Jean-Eric Vergne și DS Techeetah sunt campionii sezonului 2018-2019 din Formula E

La sfârșitul săptămânii trecute s-a încheiat încă un sezon din relativ noua competiție de monoposturi Formula E. Este vorba de un campionat de monoposturi propulsate pur electric, ale cărui ”E-Prix”-uri se dispută exclusiv pe circuite stradale și care se vrea a fi versiunea electrificată a Formulei 1, după cum explică http://24auto.ro/.

The post Jean-Eric Vergne și DS Techeetah sunt campionii sezonului 2018-2019 din Formula E appeared first on sporttim.ro.

Triumf pentru Félix da Costa, în deschiderea noului sezon de Formula E

Start perfect pentru BMW i Andretti Motorsport si BMW iFE.18, in debutul celui de-al cincilea sezon din Campionatul FIA Formula E ABB: António Félix da Costa (Portugalia) a sarbatorit victoria la debutul echipei oficiale BMW, la Ad Diriyah (Arabia Saudita).

The post Triumf pentru Félix da Costa, în deschiderea noului sezon de Formula E appeared first on sporttim.ro.

BMW a prezentat mașina cu care va debuta oficial în Formula E

Inclusiv prin fotografii și o înregistrare video de prezentare, 24auto.ro semnalează pregătirile de start ale BMW înaintea unui nou sezon al Formulei E, având drept sursă un comunicat de presă al BMW Group Romania.

The post BMW a prezentat mașina cu care va debuta oficial în Formula E appeared first on sporttim.ro.