Posts Tagged ‘Fotbal copii si juniori’

Timișenii de la Ghiroda merg la finala Champions Trophy Under 11, sâmbătă, tot la Arad, intră în luptă echipele de 2010

Articolul Timișenii de la Ghiroda merg la finala Champions Trophy Under 11, sâmbătă, tot la Arad, intră în luptă echipele de 2010 apare prima dată în sportarad.

UTA 2008 joacă la Cluj pentru calificarea în semifinalele juniorilor E: Echipele din Bistrița, Recea și Zalău – adversarele „roș-albilor” în grupa B

Articolul UTA 2008 joacă la Cluj pentru calificarea în semifinalele juniorilor E: Echipele din Bistrița, Recea și Zalău – adversarele „roș-albilor” în grupa B apare prima dată în sportarad.

Atletico 2009, în grupă cu Reșița și U Craiova 1948 la „zona” de la Ghiroda

Articolul Atletico 2009, în grupă cu Reșița și U Craiova 1948 la „zona” de la Ghiroda apare prima dată în sportarad.

120 de ani de fotbal la Arad: „Duelul” familiilor a prins contur la sala Școlii Gimnaziale „Aurel Vlaicu” Arad

Articolul 120 de ani de fotbal la Arad: „Duelul” familiilor a prins contur la sala Școlii Gimnaziale „Aurel Vlaicu” Arad apare prima dată în sportarad.

Sâmbătă, pe „CPL”, echipe din trei țări se bat pentru un loc în finala Champions Trophy Under 11

Articolul Sâmbătă, pe „CPL”, echipe din trei țări se bat pentru un loc în finala Champions Trophy Under 11 apare prima dată în sportarad.

32 de echipe s-au întrecut la Cupa Școlii Gimnaziale ,,Avram Iancu” Arad, la volei pe plajă

Articolul 32 de echipe s-au întrecut la Cupa Școlii Gimnaziale ,,Avram Iancu” Arad, la volei pe plajă apare prima dată în sportarad.

Palatul Copiilor din Arad și-a adjudecat ediția aniversară a Cupei Crisius + FOTO

Articolul Palatul Copiilor din Arad și-a adjudecat ediția aniversară a Cupei Crisius + FOTO apare prima dată în sportarad.

Viitorul constănțean a fost mai pragmatic decât cel arădean, dar „puștii” lui Maghici sunt la mâna lor pentru o calificare în semifinală

Articolul Viitorul constănțean a fost mai pragmatic decât cel arădean, dar „puștii” lui Maghici sunt la mâna lor pentru o calificare în semifinală apare prima dată în sportarad.

Viitorul Under 15 a bătut-o pe Poli în primul meci al turneului zonal de la Timișoara și are șanse la calificarea în semifinale!

Articolul Viitorul Under 15 a bătut-o pe Poli în primul meci al turneului zonal de la Timișoara și are șanse la calificarea în semifinale! apare prima dată în sportarad.

Academia Brosovszky 2004-2005 și-a verificat potențialul la un puternic turneu în Italia: Arădenii au ratat la mustață intrarea în sferturi!

Articolul Academia Brosovszky 2004-2005 și-a verificat potențialul la un puternic turneu în Italia: Arădenii au ratat la mustață intrarea în sferturi! apare prima dată în sportarad.