Posts Tagged ‘Fotbal copii si juniori’

Șapte fotbaliști arădeni bat la porțile naționalei Under 15! Concurența e mare la Tărlungeni sub privirile Departamentul de Scouting al FRF

Articolul Șapte fotbaliști arădeni bat la porțile naționalei Under 15! Concurența e mare la Tărlungeni sub privirile Departamentul de Scouting al FRF apare prima dată în sportarad.

Între cele mai bune 8 echipe din țară la juniori A1: CS Ineu – Barcău Nușfalău 5-2

Articolul Între cele mai bune 8 echipe din țară la juniori A1: CS Ineu – Barcău Nușfalău 5-2 apare prima dată în sportarad.

Cupa Atletico le-a surâs echipelor arădene la toate categoriile de vârstă: Clubul organizator, UTA și Viitorul au pus mâna pe trofee!

Articolul Cupa Atletico le-a surâs echipelor arădene la toate categoriile de vârstă: Clubul organizator, UTA și Viitorul au pus mâna pe trofee! apare prima dată în sportarad.

Comportare onorabilă a UTA-ei 2007 la Summer Cup Prague

Articolul Comportare onorabilă a UTA-ei 2007 la Summer Cup Prague apare prima dată în sportarad.

Liverpool – noua regină a Champions Trophy Under 10, Academia Brosovszky a câștigat derby-ul românesc de la Vienna!

Articolul Liverpool – noua regină a Champions Trophy Under 10, Academia Brosovszky a câștigat derby-ul românesc de la Vienna! apare prima dată în sportarad.

Succes în zece și la ultima fază a meciului contra gazdelor: Victoria Carei – CS Ineu 2-3

Articolul Succes în zece și la ultima fază a meciului contra gazdelor: Victoria Carei – CS Ineu 2-3 apare prima dată în sportarad.

Academia Brosovszky, egala lui Schalke la Champions Trophy Under 10! Arădenii se mai pot bate pentru trofeu la Challenge 2

Articolul Academia Brosovszky, egala lui Schalke la Champions Trophy Under 10! Arădenii se mai pot bate pentru trofeu la Challenge 2 apare prima dată în sportarad.

„Roș-albii” joacă pentru „aurul” național la juniori C: UTA – Juniorul Suceava 2-0

Articolul „Roș-albii” joacă pentru „aurul” național la juniori C: UTA – Juniorul Suceava 2-0 apare prima dată în sportarad.

„Duș rece” în debutul semifinalei la juniori A1: CS Ineu – Universitatea Cluj 2-5

Articolul „Duș rece” în debutul semifinalei la juniori A1: CS Ineu – Universitatea Cluj 2-5 apare prima dată în sportarad.

UTA Under 15 a bătut-o și pe CFR Cluj și joacă, mâine, pentru un loc în finală cu gazdele de la LPS Suceava

Articolul UTA Under 15 a bătut-o și pe CFR Cluj și joacă, mâine, pentru un loc în finală cu gazdele de la LPS Suceava apare prima dată în sportarad.