Posts Tagged ‘Fotbal copii si juniori’

Juniorii republicani ai Ineului nu au avut milă de Pandurii, eșec „alb-albastru” în Liga Elitelor!

Toate formațiile de juniori ale celor de la ACB Ineu

Articolul Juniorii republicani ai Ineului nu au avut milă de Pandurii, eșec „alb-albastru” în Liga Elitelor! apare prima dată în Sportarad.

ACB Ineu a făcut legea la Lugoj, Petruescu nu a înțeles nimic la U17! Puștii lui Pavel și Ponta au făcut cadouri în Liga Elitelor

Două calde și una rece pentru Academia Brosovszky Ineu în

Articolul ACB Ineu a făcut legea la Lugoj, Petruescu nu a înțeles nimic la U17! Puștii lui Pavel și Ponta au făcut cadouri în Liga Elitelor apare prima dată în Sportarad.

Echipele arădene s-au întors cu destule trofee de la Centenarul lui Poli și ”Ripensia Champions Cup”: UTA a dominat grupele mici chiar în fieful rivalului istoric!

Orașul Timișoara a atras, în weekend, zeci de echipe de

Articolul Echipele arădene s-au întors cu destule trofee de la Centenarul lui Poli și ”Ripensia Champions Cup”: UTA a dominat grupele mici chiar în fieful rivalului istoric! apare prima dată în Sportarad.

Una rece, alta caldă pentru ACB Ineu la debutul în noua stagiunea a campionatului de „republicani”

Pe lângă cele patru formații care evoluează în Liga Elitelor,

Articolul Una rece, alta caldă pentru ACB Ineu la debutul în noua stagiunea a campionatului de „republicani” apare prima dată în Sportarad.

UTA 2014 și Atletico 2009 își adjudecă două turnee importante, puștii lui Țigan și Diarra se întorc și ei cu medalii de la Timișoara!

Echipele de copii ale Aradului au participat, zilele trecute, la

Articolul UTA 2014 și Atletico 2009 își adjudecă două turnee importante, puștii lui Țigan și Diarra se întorc și ei cu medalii de la Timișoara! apare prima dată în Sportarad.

Galeria UTA-ei a onorat derby-ul amical al Vestului, rezervat puștilor de 15 ani!

Puștii pregătiți de Sorin Botiș au avut parte de o

Articolul Galeria UTA-ei a onorat derby-ul amical al Vestului, rezervat puștilor de 15 ani! apare prima dată în Sportarad.

12 fotbaliști arădeni au participat la Tabăra de Vară de la Mogoșoaia și Buftea pentru a demonstra că merită să facă parte din selecționata U15 a României!

În luna aprilie a acestui an, formațiile Under 15 ale

Articolul 12 fotbaliști arădeni au participat la Tabăra de Vară de la Mogoșoaia și Buftea pentru a demonstra că merită să facă parte din selecționata U15 a României! apare prima dată în Sportarad.

Experiență spaniolă pentru Atletico: Elevii lui Cîmpian și Stoica – pe locul 2 la Valencia!

Recent, grupa 2009-2010 a clubului nostru a participat la un

Articolul Experiență spaniolă pentru Atletico: Elevii lui Cîmpian și Stoica – pe locul 2 la Valencia! apare prima dată în Sportarad.

Experiență spaniolă pentru Atletico: Elevii lui Cîmpian și Stoica – pe locul 2 la Valencia!

Recent, grupa 2009-2010 a clubului nostru a participat la un

Articolul Experiență spaniolă pentru Atletico: Elevii lui Cîmpian și Stoica – pe locul 2 la Valencia! apare prima dată în Sportarad.

Academia UTA – pe locul 11 în țară, ACB Ineu a înregistrat un salt important după primul an de existență!

Ediția 2021 a proiectului clasificării academiilor de copii și juniori,

Articolul Academia UTA – pe locul 11 în țară, ACB Ineu a înregistrat un salt important după primul an de existență! apare prima dată în Sportarad.