Posts Tagged ‘Fotbal copii si juniori’

Vulturar, Deta și Banyoi nu au cunoscut gustul succesului „sub tricolor” în Cipru și Grecia

Articolul Vulturar, Deta și Banyoi nu au cunoscut gustul succesului „sub tricolor” în Cipru și Grecia apare prima dată în sportarad.

Miza crește la cea de-a cincea ediție a Cupei Ladislau Brosovszky: La patru categorii de vârstă, câștigătoarele ajung în finala Voyage Cup 2019

Articolul Miza crește la cea de-a cincea ediție a Cupei Ladislau Brosovszky: La patru categorii de vârstă, câștigătoarele ajung în finala Voyage Cup 2019 apare prima dată în sportarad.

Portarul Viitorului, Mihai Miclean, a ajuns în curtea olandezilor de la De Graafschap

Articolul Portarul Viitorului, Mihai Miclean, a ajuns în curtea olandezilor de la De Graafschap apare prima dată în sportarad.

UTA 2009 a câștigat a șasea ediție a Memorialului Ionuț Leac, Burtă a decis finala cu Bradul

Articolul UTA 2009 a câștigat a șasea ediție a Memorialului Ionuț Leac, Burtă a decis finala cu Bradul apare prima dată în sportarad.

Mâneran face pasul de la Ineu la Universitatea Cluj: „Depinde doar de el să-și câștige un loc în lotul primei echipe”

Articolul Mâneran face pasul de la Ineu la Universitatea Cluj: „Depinde doar de el să-și câștige un loc în lotul primei echipe” apare prima dată în sportarad.

Nouă echipe de copii arădene și una din Hunedoara joacă în memoria lui Ionuț Leac

Articolul Nouă echipe de copii arădene și una din Hunedoara joacă în memoria lui Ionuț Leac apare prima dată în sportarad.

Dramă în fotbalul de la Vladimirescu, un junior al echipei din localitate a murit în condiții suspecte

Articolul Dramă în fotbalul de la Vladimirescu, un junior al echipei din localitate a murit în condiții suspecte apare prima dată în sportarad.

Povestea (de Crăciun) a grupei campioane la „Gheorghe Ola”: „O mândrie, dar scopul final e să scoatem fotbaliști pentru Arad, pentru UTA”

Articolul Povestea (de Crăciun) a grupei campioane la „Gheorghe Ola”: „O mândrie, dar scopul final e să scoatem fotbaliști pentru Arad, pentru UTA” apare prima dată în sportarad.

Adi Petre, în pielea Moșului pentru campionii naționali la „Gheorghe Ola”

Articolul Adi Petre, în pielea Moșului pentru campionii naționali la „Gheorghe Ola” apare prima dată în sportarad.

Colegiul de Arte „Sabin Drăgoi”, câștigătoarea din acest an a Cupei Moş Crăciun

Articolul Colegiul de Arte „Sabin Drăgoi”, câștigătoarea din acest an a Cupei Moş Crăciun apare prima dată în sportarad.