Posts Tagged ‘Fotbal Feminin’

Florin Bugar are planuri mari pe banca „leoaicelor”: „Sunt convins că Aradul va fi una dintre echipele tari ale primei ligi”

Articolul Florin Bugar are planuri mari pe banca „leoaicelor”: „Sunt convins că Aradul va fi una dintre echipele tari ale primei ligi” apare prima dată în sportarad.

Campioanele de la Piroș Security și-au luat medaliile și trofeul, dar și aplauzele unui întreg oraș + FOTO

Articolul Campioanele de la Piroș Security și-au luat medaliile și trofeul, dar și aplauzele unui întreg oraș + FOTO apare prima dată în sportarad.

Campioanele de la Piroș Security își primesc trofeul și aprecierea arădenilor la bordul unui autocar descoperit

Articolul Campioanele de la Piroș Security își primesc trofeul și aprecierea arădenilor la bordul unui autocar descoperit apare prima dată în sportarad.

Viitorul sună bine! Ioana Bălăceanu: ”Sunt mândră să fac parte din această generație a României”

Selecționerul Mirel Albon a mizat și la această acțiune pe jucătoare tinere, având drept scop integrarea acestora în rândul nucleului de fete care deja au în spate experiență la nivel de echipă națională. România întâlnește Serbia într-un joc amical astăzi, de la ora 20:30. Partida poate fi urmărită în direct frf.ro. Una dintre jucătoarele care […]

Iată când încep Liga a 2-a și Liga a 3-a. Fotbal feminin în Liga 1?

Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a stabilit datele de începere ale ligilor a II-a şi a III-a, desemnând, de asemenea, stadionul pe care se va desfășura Supercupa României, programată pentru 6 iulie. „Astăzi s-a stabilit și calendarul c…

Tot ce-ți dorește Gigi Cameniță de ziua sa este să mai antreneze pe stadionul UTA: „Echipa de fotbal feminin merită tot ce-i mai bun din partea Aradului”

Articolul Tot ce-ți dorește Gigi Cameniță de ziua sa este să mai antreneze pe stadionul UTA: „Echipa de fotbal feminin merită tot ce-i mai bun din partea Aradului” apare prima dată în sportarad.

Alin Cioban, prezent la Convenția FIFA dedicată fotbalului feminin

În perioada 5-6 iunie, la Paris, lideri din lumea fotbalului, a politicii și a societății civile, au discutat despre beneficiile sociale ale fotbalului asupra femeilor și fetelor și despre abordările viitoare în dezvoltarea acestui sport la nivel mondial. Din partea României a fost prezent Alin Cioban, membru în Comitetul Executiv FRF ca reprezentant al cluburilor […]

Timișoreanul Bugar face tandem cu Gigi Cameniță pe banca tehnică a nou promovatei, Piroș Security

Articolul Timișoreanul Bugar face tandem cu Gigi Cameniță pe banca tehnică a nou promovatei, Piroș Security apare prima dată în sportarad.

Fortuna pierde la scor finala Cupei României: 5-0 pentru Vasas Femina

Fortuna Becicherecu Mic a pierdut vineri după-amiază pe TransSil finala ediției 2018-2019 a Cupei României, bănățencele fiind întrecute de harghitencele din Odorheiu Secuiesc, și încă la scor.

The post Fortuna pierde la scor finala Cupei României: 5-0 pentru Vasas Femina appeared first on sporttim.ro.

Premiantele acestui sezon în fotbalul feminin

După ce ”U” Olimpia Cluj și-a adjudecat al nouălea titlu consecutiv în Liga 1, la finalul acestei săptămâni s-au stabilit și echipele promovate din următoarele două eșaloane fotbalistice. Astfel câștigătoarele celor două serii din Liga 2, Selena SN Constanța și Piros Security Arad, și-au câștigat deja biletele pentru prima Ligă. Ocupantele locurilor secunde din cele […]