Posts Tagged ‘Fotbal Feminin’

„Leoaicele” joacă în Cupă la Alba Iulia, internațională din Azerbaijan pentru Bugar!

Printre obiectivele stagionale ale echipei de fotbal feminin a Aradului este un drum cât mai lung în Cupa României, cu visul de a disputa chiar finala competiției. Iar împerecherea din faza optimilor de finală îi dă mari speranțe că va mai avansa un tur, atâta timp cât va înfrunta o echipă din eșalonul terț. ACS …

Articolul „Leoaicele” joacă în Cupă la Alba Iulia, internațională din Azerbaijan pentru Bugar! apare prima dată în sportarad.

AC Piroș Security a perfectat patru transferuri pentru returul Ligii 1: Fundașul din Brașov joacă în UEFA Champions League la futsal!

Revenite din vacanță la începutul acestei luni, fotbalistele de la AC Piroș Security își continuă pregătirile pentru partea a doua a sezonului 2019-2020. Din această săptămână, însă, „leoaicele” nu îl au la timonă pe antrenorul Florin Bugar, care își face treaba ca selecționer al lotului național în cantonamentul din Turcia. Tehnicianul timișorean a luat-o cu …

Articolul AC Piroș Security a perfectat patru transferuri pentru returul Ligii 1: Fundașul din Brașov joacă în UEFA Champions League la futsal! apare prima dată în sportarad.

„Leoaicele” s-au întors din vacanță, cinci ar putea fi noutățile din lotul lui Florin Bugar

Programată inițial marți, reunirea echipei de fotbal feminin a Aradului s-a amânat pentru astăzi din cauza vremii. Așadar „principalul” Florin Bugar și-a văzut la față elevele cu care va încerca să termine în „careul de ași” al primei divizii, chiar și din postura de nou-promovată. Obiectivul poate fi atins, atâta timp cât AC Piroș Security …

Articolul „Leoaicele” s-au întors din vacanță, cinci ar putea fi noutățile din lotul lui Florin Bugar apare prima dată în sportarad.

Echipa de fotbal feminin Lioness Piros Security Arad are speranțe de cupe europene: „Avem un culoar bun atât în campionat, cât și în Cupa României”

Lioness Piroș Security Arad a în cel de-al patrulea an de  existență. Drumul spre prima ligă de fotbal feminin a României a fost unul spectaculos, cu o singură promovare ratată în tot acest timp. Omul din spatele echipei este omul de afaceri, Pavel Piroș, fost președinte al celor de la Șoimii Pîncota, club care, de …

Articolul Echipa de fotbal feminin Lioness Piros Security Arad are speranțe de cupe europene: „Avem un culoar bun atât în campionat, cât și în Cupa României” apare prima dată în sportarad.

Fotbal și Feminitate | AJF Hunedoara a câștigat turneul final

Sala Sporturilor 1 Decembrie 1918 din Alba a găzduit pe 14 și 15 decembrie fazele finale dedicate asociațiilor de fotbal județene ale turneului ”Fotbal și Feminitate”, proiect al Federației Române de Fotbal, susținut de UEFA, care are drept scop dezvoltarea și promovarea fotbalului feminin. În urma meciurilor din faza grupelor, clasamentul a arătat astfel: GRUPA […]

Fair Play București a demarat ”Caravana vacanței”

Clubul de fotbal feminin Fair Play București a profitat de pauza competițională și a pornit la drum cu ”Caravana vacanței” prin comunele și satele țării în căutarea celor mai talentate fete. Sâmbătă, 14 decembrie, junioarele U13 și U15 și-au dat întâlnire pe terenul de fotbal la Caracal, în județul Olt. 60 de fete din Scărișoara, […]

„Leoaicele” s-au mulțumit cu un punct la Cupa „Laura Rus”, dar au trei campioane în tricoul celor de la Luca Brașov

Articolul „Leoaicele” s-au mulțumit cu un punct la Cupa „Laura Rus”, dar au trei campioane în tricoul celor de la Luca Brașov apare prima dată în sportarad.

După finala de Cupă cu Pecica, Păulișul a terminat în play-off anul 2019: „Meritul jucătorilor și antrenorului, dar și al unui proiect pornit cu ceva timp în urmă”

Articolul După finala de Cupă cu Pecica, Păulișul a terminat în play-off anul 2019: „Meritul jucătorilor și antrenorului, dar și al unui proiect pornit cu ceva timp în urmă” apare prima dată în sportarad.

Au terminat en-fanfare turul, în noul echipament ce spune povestea clubului: Independența Baia Mare – AC Piroș Security 2-5

Articolul Au terminat en-fanfare turul, în noul echipament ce spune povestea clubului: Independența Baia Mare – AC Piroș Security 2-5 apare prima dată în sportarad.

Fortuna remizează în duelul din careul fruntaș de la Odorheiu Secuiesc: 1-1 la Vasas Femina

Fortuna Becicherecu Mic a încheiat invincibilă deplasările din turul Ligii 1 de fotbal feminin, remizând astăzi de la ora 11 în duelul direct al vecinelor din careul fruntaș cu Vasas Femina, 1-1 (1-1) la Odorheiu Secuiesc, echivalent cu abia primele puncte risipite de timișence pe terenuri adverse în acest campionat.

The post Fortuna remizează în duelul din careul fruntaș de la Odorheiu Secuiesc: 1-1 la Vasas Femina appeared first on sporttim.ro.