Posts Tagged ‘Fotbal Feminin’

Trei din trei pentru nou promovata arădeană: FC Fair Play București – AC Piroș Security 1-2

Articolul Trei din trei pentru nou promovata arădeană: FC Fair Play București – AC Piroș Security 1-2 apare prima dată în sportarad.

Arădeanca Melisa Olariu, convocată la naționala de junioare pentru campania de calificare la Euro 2020

Articolul Arădeanca Melisa Olariu, convocată la naționala de junioare pentru campania de calificare la Euro 2020 apare prima dată în sportarad.

Lidia Șuveț, lângă Bugar și la AC Piroș Security: „Sunt obiective mărețe la Arad, sunt sigură că vom face o figură frumoasă în Liga 1”

Articolul Lidia Șuveț, lângă Bugar și la AC Piroș Security: „Sunt obiective mărețe la Arad, sunt sigură că vom face o figură frumoasă în Liga 1” apare prima dată în sportarad.

Galop de sănătate la debutul în fața propriilor susținători: AC Piroș Security – Luceafărul Filiași 6-0

Articolul Galop de sănătate la debutul în fața propriilor susținători: AC Piroș Security – Luceafărul Filiași 6-0 apare prima dată în sportarad.

Galop de sănătate la debutul în fața propriilor susținători: AC Piroș Security – Luceafărul Filiași 6-0

Articolul Galop de sănătate la debutul în fața propriilor susținători: AC Piroș Security – Luceafărul Filiași 6-0 apare prima dată în sportarad.

Bozian-Ruth, achiziție de 24 de karate pentru AC Piroș Security: Fosta fotbalistă a lui Elche debutează cu Filiașul

Articolul Bozian-Ruth, achiziție de 24 de karate pentru AC Piroș Security: Fosta fotbalistă a lui Elche debutează cu Filiașul apare prima dată în sportarad.

LIVE VIDEO: “U” Olimpia Cluj-Selena Constanţa, miercuri, ora 11:00. Cele mai tari fete din România, în direct pe CJSport.ro

Echipa de fotbal feminin Universitatea Olimpia Cluj va juca, începând de mâine, în direct pe CJSport.ro. Pentru început, fetele pregătite de Ioana Borțan vor evolua împotriva formaţiei Selena Constanţa, într-un joc programat la baza “Clujana”, de la ora 11:00. Teoretic, un meci uşor pentru campioanele României din ultimii nouă ani, care vor debuta pe teren […]

Debut convingător în Liga 1, în exact 11 jucătoare: CSȘ Târgoviște – AC Piroș Security 1-3

Articolul Debut convingător în Liga 1, în exact 11 jucătoare: CSȘ Târgoviște – AC Piroș Security 1-3 apare prima dată în sportarad.

Cu achiziții de ultim moment, AC Piroș Security debutează, la Târgoviște, în elita fotbalului feminin

Articolul Cu achiziții de ultim moment, AC Piroș Security debutează, la Târgoviște, în elita fotbalului feminin apare prima dată în sportarad.

Campionatul Național U13 feminin, gata de start

În cadrul ședinței Comitetului Executiv al FRF de marți, 20 august, s-a aprobat structura celei mai noi competiții juvenile pentru fotbalul feminin. Campionatul Național U13 feminin va avea la startul acestei ediții 29 de echipe. Acestea vor fi împărțite în 6 grupe de câte 4 formații și o grupă de 5 echipe. Mai departe, la […]