Posts Tagged ‘Fotbal judetean’

Șiria a ieșit de pe teren la Pilu și cere rejucarea meciului pentru că portarul ei a fost luat cu Ambulanța, după faza golul doi al gazdelor!

Articolul Șiria a ieșit de pe teren la Pilu și cere rejucarea meciului pentru că portarul ei a fost luat cu Ambulanța, după faza golul doi al gazdelor! apare prima dată în sportarad.

Liga a VI-a, etapa a 9-a: Cermei II a întrerupt invincibilitatea Zărandului și se apropie la 3 puncte, Crișul II continuă să conducă Seria B!

Articolul Liga a VI-a, etapa a 9-a: Cermei II a întrerupt invincibilitatea Zărandului și se apropie la 3 puncte, Crișul II continuă să conducă Seria B! apare prima dată în sportarad.

Liga a V-a, etapa a 9-a: Demonstrații de forță pentru Semlac și Bujac, Târnova face scorul weekendului cu nou-promovata din Olari

Articolul Liga a V-a, etapa a 9-a: Demonstrații de forță pentru Semlac și Bujac, Târnova face scorul weekendului cu nou-promovata din Olari apare prima dată în sportarad.

„Medicamentul” Irimia continuă să-și facă efectul: Păulișana Păuliș – Unirea Sântana 0-4

Articolul „Medicamentul” Irimia continuă să-și facă efectul: Păulișana Păuliș – Unirea Sântana 0-4 apare prima dată în sportarad.

Greu de ucis și la 0-3, Fabian Bogdan și colegii săi au revenit spectaculos: Podgoria Pâncota – ACS Socodor 4-3

Articolul Greu de ucis și la 0-3, Fabian Bogdan și colegii săi au revenit spectaculos: Podgoria Pâncota – ACS Socodor 4-3 apare prima dată în sportarad.

Liga a IV-a Arad, etapa a 9-a: „Careu de ași” tot mai bine conturat, Beliu produce surpriza cu „Vladi”

Articolul Liga a IV-a Arad, etapa a 9-a: „Careu de ași” tot mai bine conturat, Beliu produce surpriza cu „Vladi” apare prima dată în sportarad.

Meciurile și arbitrii etapei a 9-a în Liga a IV-a Arad: Divizionarul Ardelean fluieră descinderea Sântanei la Păuliș

Articolul Meciurile și arbitrii etapei a 9-a în Liga a IV-a Arad: Divizionarul Ardelean fluieră descinderea Sântanei la Păuliș apare prima dată în sportarad.

„Cursa” după egalare: UTA II – Păulișana Păuliș 3-3

Articolul „Cursa” după egalare: UTA II – Păulișana Păuliș 3-3 apare prima dată în sportarad.

Liga a VI-a, etapa a 8-a: Sport Klub Mailat atacă podiumul după succesul la Dorobanți, Crișul II revine pe primul loc după eșecul Speranței

Articolul Liga a VI-a, etapa a 8-a: Sport Klub Mailat atacă podiumul după succesul la Dorobanți, Crișul II revine pe primul loc după eșecul Speranței apare prima dată în sportarad.

Liga a V-a, etapa a 8-a: Brosovszky și Viitorul rămân în pressing la Semlecana, Șepreuș merge ceas în Seria B!

Articolul Liga a V-a, etapa a 8-a: Brosovszky și Viitorul rămân în pressing la Semlecana, Șepreuș merge ceas în Seria B! apare prima dată în sportarad.