Posts Tagged ‘Fotbal judetean’

Crișul Chișineu Criș – Petrolul Bustuchin 4-0 în imagini FOTO

Articolul Crișul Chișineu Criș – Petrolul Bustuchin 4-0 în imagini FOTO apare prima dată în sportarad.

Șiria și Gurba se bat pentru ultimul loc disponibil în Liga 5-a! Tulac: „Meci – oarecum – capital pentru noi” v.s. Valea: „Să ne ridicăm la nivelul adversarilor!”

Articolul Șiria și Gurba se bat pentru ultimul loc disponibil în Liga 5-a! Tulac: „Meci – oarecum – capital pentru noi” v.s. Valea: „Să ne ridicăm la nivelul adversarilor!” apare prima dată în sportarad.

Obiectiv îndeplinit după al doilea succes stagional contra rivalilor zonali: Înfrățirea Iratoșu – CS Dorobanți 5-2

Articolul Obiectiv îndeplinit după al doilea succes stagional contra rivalilor zonali: Înfrățirea Iratoșu – CS Dorobanți 5-2 apare prima dată în sportarad.

Obiectiv îndeplinit după al doilea succes stagional contra rivalilor zonali: Înfrățirea Iratoșu – CS Dorobanți 5-2

Articolul Obiectiv îndeplinit după al doilea succes stagional contra rivalilor zonali: Înfrățirea Iratoșu – CS Dorobanți 5-2 apare prima dată în sportarad.

AJF-ul între două competiții de sezon: „Aurel Vlaicu” a câștigat Campionatul Străzilor, se mizează pe 40 de echipe la Cupa Satelor!

Articolul AJF-ul între două competiții de sezon: „Aurel Vlaicu” a câștigat Campionatul Străzilor, se mizează pe 40 de echipe la Cupa Satelor! apare prima dată în sportarad.

Liga a VI-a, etapa a 22-a: Antrenorul Lipovei a marcat pentru promovarea „satelitului”, urmează barajul Șiria – Gurba!

Articolul Liga a VI-a, etapa a 22-a: Antrenorul Lipovei a marcat pentru promovarea „satelitului”, urmează barajul Șiria – Gurba! apare prima dată în sportarad.

Ultimul reglaj al campioanei județene înainte de baraj: Crișul Chișineu Criș – UTA Under 17 8-2

Articolul Ultimul reglaj al campioanei județene înainte de baraj: Crișul Chișineu Criș – UTA Under 17 8-2 apare prima dată în sportarad.

Liga a VI-a, etapa a 21-a: Primele cinci clasate au câștigat în Seria A, ce poftă de goluri pentru FC Sântana și Sebiș II!

Articolul Liga a VI-a, etapa a 21-a: Primele cinci clasate au câștigat în Seria A, ce poftă de goluri pentru FC Sântana și Sebiș II! apare prima dată în sportarad.

Soltesz, eroul Zăbraniului în finala Cupei: „Băieții mi-au ușurat misiunea în poartă, sper ca Damian să fie mândru de mine de acolo, de Sus”

Articolul Soltesz, eroul Zăbraniului în finala Cupei: „Băieții mi-au ușurat misiunea în poartă, sper ca Damian să fie mândru de mine de acolo, de Sus” apare prima dată în sportarad.

Liga a V-a, etapa a 24-a: Macea a pierdut din nou și Turnu e noul lider al Seriei A, campioana Pîncota nu se dezminte

Articolul Liga a V-a, etapa a 24-a: Macea a pierdut din nou și Turnu e noul lider al Seriei A, campioana Pîncota nu se dezminte apare prima dată în sportarad.