Posts Tagged ‘Fotbal judetean’

Liga a VI-a Arad, etapa 1 (restantă): Deși au terminat anul cu eșecuri, „sateliții” Cermeiului și Crișului sunt campioni de toamnă!

Articolul Liga a VI-a Arad, etapa 1 (restantă): Deși au terminat anul cu eșecuri, „sateliții” Cermeiului și Crișului sunt campioni de toamnă! apare prima dată în sportarad.

Restanță nedecisă și o nouă veste tristă pentru VI-FE: Victoria Felnac – Podgoria Pâncota 1-1

Articolul Restanță nedecisă și o nouă veste tristă pentru VI-FE: Victoria Felnac – Podgoria Pâncota 1-1 apare prima dată în sportarad.

Portarul Matenț, erou în surpriza finalului de tur în Liga 5-a: Cetate Dezna – Viitorul Șepreuș 1-0

Articolul Portarul Matenț, erou în surpriza finalului de tur în Liga 5-a: Cetate Dezna – Viitorul Șepreuș 1-0 apare prima dată în sportarad.

Selecționatele județene ale Aradului și Timișului au remizat în „nocturna” de pe „Motorul”

Articolul Selecționatele județene ale Aradului și Timișului au remizat în „nocturna” de pe „Motorul” apare prima dată în sportarad.

Liga a VI-a, etapa a 15-a: Cermei II e campioană de toamnă, chiar dacă mai e de disputat prima etapă! Crișul II ar avea nevoie de un singur punct la Dieci

Articolul Liga a VI-a, etapa a 15-a: Cermei II e campioană de toamnă, chiar dacă mai e de disputat prima etapă! Crișul II ar avea nevoie de un singur punct la Dieci apare prima dată în sportarad.

Liga a V-a, etapa a 15-a: Lipova II preia conducerea Seriei A la ultima strigare a anului, Șepreușul – la 4 puncte în fața surprizei Pilu

Articolul Liga a V-a, etapa a 15-a: Lipova II preia conducerea Seriei A la ultima strigare a anului, Șepreușul – la 4 puncte în fața surprizei Pilu apare prima dată în sportarad.

S-au așezat în fotoliul de lider până la primăvară, la ultima fază: Victoria Felnac – Victoria Zăbrani 0-1

Articolul S-au așezat în fotoliul de lider până la primăvară, la ultima fază: Victoria Felnac – Victoria Zăbrani 0-1 apare prima dată în sportarad.

S-au așezat în fotoliul de lider până la primăvară, la ultima fază: Victoria Felnac – Victoria Zăbrani 0-1

Articolul S-au așezat în fotoliul de lider până la primăvară, la ultima fază: Victoria Felnac – Victoria Zăbrani 0-1 apare prima dată în sportarad.

Asistenții Șușcă și Pîslaru, aproape de promovarea în Liga a 3-a prin programul de dezvoltare „Cavalerii Viitorului”

Articolul Asistenții Șușcă și Pîslaru, aproape de promovarea în Liga a 3-a prin programul de dezvoltare „Cavalerii Viitorului” apare prima dată în sportarad.

Nou-promovata a schimbat liderul chiar înainte de vacanță: CS Beliu – Frontiera Curtici 1-1 + FOTO

Articolul Nou-promovata a schimbat liderul chiar înainte de vacanță: CS Beliu – Frontiera Curtici 1-1 + FOTO apare prima dată în sportarad.