Posts Tagged ‘Fotbal judetean’

Curticiul speră să revină pe gazon în februarie în exact aceeași formulă: „Jucătorii au refuzat oferte de Liga 3-a, să luăm decizii inspirate la anul!”

Acum un an, mai precis pe 23 noiembrie, prim divizionarele județene intrau pe teren pentru…

Articolul Curticiul speră să revină pe gazon în februarie în exact aceeași formulă: „Jucătorii au refuzat oferte de Liga 3-a, să luăm decizii inspirate la anul!” apare prima dată în sportarad.

Ultima campioană a județului Arad își justifică votul negativ pentru reluarea întrecerilor pe puncte: „Riscurile erau mari în special pentru jucători, cheltuielile și ele importante”

O singură echipă din fotbalul județean arădean a disputat meciuri oficiale în anul 2020, marcat…

Articolul Ultima campioană a județului Arad își justifică votul negativ pentru reluarea întrecerilor pe puncte: „Riscurile erau mari în special pentru jucători, cheltuielile și ele importante” apare prima dată în sportarad.

Răzvan Cadar, președintele AJF Arad, infectat cu SARS-CoV-2: ”Responsabilitatea înseamnă respectarea regulilor de distanţare şi mai ales izolarea foarte repede”

Președintele Asociației Județene de Fotbal, Răzvan Cadar, a anunțat pe pagina sa de Facebook că…

Articolul Răzvan Cadar, președintele AJF Arad, infectat cu SARS-CoV-2: ”Responsabilitatea înseamnă respectarea regulilor de distanţare şi mai ales izolarea foarte repede” apare prima dată în sportarad.

Hunedoara dă lecții Aradului și Timișului la nivel de fotbal județean: A reînceput Liga 4-a în vecini, dincoace s-au căutat doar motive pentru „înghețare”

Aradul și Timișul, ca și majoritatea județelor din țară, au decis să oprească defintiv fotbalul…

Articolul Hunedoara dă lecții Aradului și Timișului la nivel de fotbal județean: A reînceput Liga 4-a în vecini, dincoace s-au căutat doar motive pentru „înghețare” apare prima dată în sportarad.

Liga a 4-a Arad nu se mai reia în acest an, doar trei echipe și-au asumat protocolul FRF, dar și riscurile revenirii pe gazon!

De acum e oficial, nu se va juca deloc fotbal pe puncte la nivel de…

Articolul Liga a 4-a Arad nu se mai reia în acest an, doar trei echipe și-au asumat protocolul FRF, dar și riscurile revenirii pe gazon! apare prima dată în sportarad.

Liga a 4-a Arad nu se mai reia în acest an, doar trei echipe și-au asumat protocolul FRF, dar și riscurile revenirii pe gazon!

De acum e oficial, nu se va juca deloc fotbal pe puncte la nivel de…

Articolul Liga a 4-a Arad nu se mai reia în acest an, doar trei echipe și-au asumat protocolul FRF, dar și riscurile revenirii pe gazon! apare prima dată în sportarad.

Se va mai juca sau nu fotbal în Liga 4-a? Deocamdată părerile competitoarelor sunt împărțite în mod egal, CEX-ul ar putea lua decizia finală în weekend!

La solicitarea președintelui AJF Arad, Răzvan Cadar, reprezentanții celor 12 cluburi din Liga a 4-a…

Articolul Se va mai juca sau nu fotbal în Liga 4-a? Deocamdată părerile competitoarelor sunt împărțite în mod egal, CEX-ul ar putea lua decizia finală în weekend! apare prima dată în sportarad.

Asandului, Dodu și C. Caba – achizițiile verii la Șimand, care a va avea nocturnă din Italia! Tăucean îi vede pe „șoimi” tot în prima parte a clasamentului Ligii a IV-a

Conducerea Asociației Județene de Fotbal și reprezentanții Ligii a 4-a „coc” un program competițional comprimat într-o lună și jumătate, în așa fel încât, dacă protocolul rămâne neschimbat, fiecare formație să nu fie obligată mai mult de trei testări pentru coronavirus. Startul ar urma să se dea undeva la începutul lunii octombrie, însă totul se va …

Articolul Asandului, Dodu și C. Caba – achizițiile verii la Șimand, care a va avea nocturnă din Italia! Tăucean îi vede pe „șoimi” tot în prima parte a clasamentului Ligii a IV-a apare prima dată în sportarad.

După campionatul Ligii a IV-a, conducerea AJF a stabilit și seriile în ligile 5 și 6: Data debutului noului sezon rămâne sub semnul întrebării

După ce Șoimii Lipova II și Viitorul Șepreuș nu au renunțat la pretenția de a-și juca meciurile de pe teren propriu duminica, Asociația Județeană de Fotbal a bătut în cuie un prim eșalon județean cu 12 formații. Cele două campioane stagionale din Liga 5-a vor juca în același eșalon în noua stagiune în seriile A, …

Articolul După campionatul Ligii a IV-a, conducerea AJF a stabilit și seriile în ligile 5 și 6: Data debutului noului sezon rămâne sub semnul întrebării apare prima dată în sportarad.

Și, totuși, Lipova II și Șepreuș au spus pas: Campionatul Ligii a 4-a va începe doar când testările pentru COVID nu vor mai fi obligatorii sau, cel puțin, nu atât de dese!

După decizia Comitetului de Urgență al AJF Arad, echipele afiliate au aflat doar că nu vor mai începe campionatele la termen, la 22 august (pentru Liga 4-a), respectiv 29 august, pentru Ligile 5 și 6. „De vină” este, bineînțeles, protocolul încă strict impus de autorități în contextul epidemiei de coronavirus, iar reprezentanții prim divizionarelor județene …

Articolul Și, totuși, Lipova II și Șepreuș au spus pas: Campionatul Ligii a 4-a va începe doar când testările pentru COVID nu vor mai fi obligatorii sau, cel puțin, nu atât de dese! apare prima dată în sportarad.