Posts Tagged ‘Fotbal judetean’

„Uniriștii”, în violet la „Vamă”? Sântana s-a înnoit înainte de meciul cu Nădlacul

Articolul „Uniriștii”, în violet la „Vamă”? Sântana s-a înnoit înainte de meciul cu Nădlacul apare prima dată în sportarad.

Meciurile și arbitrii etapei a 17-a a Ligii a IV-a: Divizionarii Ardelean, Gornic și Nicoraș fluieră cele mai interesante dueluri de mâine

Articolul Meciurile și arbitrii etapei a 17-a a Ligii a IV-a: Divizionarii Ardelean, Gornic și Nicoraș fluieră cele mai interesante dueluri de mâine apare prima dată în sportarad.

Crișul, mai puternică cu Piț și Mihai! Fostul romanist a debutat cu „hattrick”, „vârful” de 32 de ani a revenit după 8 luni pe gazon…tot cu Păulișul

Articolul Crișul, mai puternică cu Piț și Mihai! Fostul romanist a debutat cu „hattrick”, „vârful” de 32 de ani a revenit după 8 luni pe gazon…tot cu Păulișul apare prima dată în sportarad.

„Galben-albaștrii” au trăit periculos până în prelungiri: ACS Socodor – Progresul Pecica 2-3

Articolul „Galben-albaștrii” au trăit periculos până în prelungiri: ACS Socodor – Progresul Pecica 2-3 apare prima dată în sportarad.

Maxim…de puncte la debutul lui Șule: Victoria Felnac – Victoria Nădlac 1-0

Articolul Maxim…de puncte la debutul lui Șule: Victoria Felnac – Victoria Nădlac 1-0 apare prima dată în sportarad.

Și-au făcut golaveraj de locul 2, dar au tremurat până la pauză: Unirea Sântana – Cetate Săvârșin 5-1

Articolul Și-au făcut golaveraj de locul 2, dar au tremurat până la pauză: Unirea Sântana – Cetate Săvârșin 5-1 apare prima dată în sportarad.

Reușita lui Lezeu, anulată de la punctul cu var: CS Glogovăț – UTA II 1-1

Articolul Reușita lui Lezeu, anulată de la punctul cu var: CS Glogovăț – UTA II 1-1 apare prima dată în sportarad.

Liga IV-a Arad, etapa 16-a: Pecica a câștigat la ultima fază la Socodor, Sântana a urcat pe locul 2 după succesul clar cu Săvârșinul

Articolul Liga IV-a Arad, etapa 16-a: Pecica a câștigat la ultima fază la Socodor, Sântana a urcat pe locul 2 după succesul clar cu Săvârșinul apare prima dată în sportarad.

Echitabil, însă doar oaspeții se pot bucura de un start pozitiv de retur: Victoria Zăbrani – Voința Mailat 1-1

Articolul Echitabil, însă doar oaspeții se pot bucura de un start pozitiv de retur: Victoria Zăbrani – Voința Mailat 1-1 apare prima dată în sportarad.

Petrila – decisiv la revenire, Cristea – omul (în) negru pentru gazde: CS Ineu – Șoimii Șimand 2-3

Articolul Petrila – decisiv la revenire, Cristea – omul (în) negru pentru gazde: CS Ineu – Șoimii Șimand 2-3 apare prima dată în sportarad.