Posts Tagged ‘Fotbal judetean’

Runde decisive pentru titlul de campioană de toamnă în Liga 4-a: Zăbraniul vrea să răpună liderul Sântana în primul derby sub comanda lui Todea!

Articolul Runde decisive pentru titlul de campioană de toamnă în Liga 4-a: Zăbraniul vrea să răpună liderul Sântana în primul derby sub comanda lui Todea! apare prima dată în sportarad.

Meciurile și arbitrii etapei a 12-a a Ligii a IV-a Arad: Nicoraș fluieră derby-ul de pe „Scheirich Arena”, Herțeg la arbitrează viceliderul la Ineu

Articolul Meciurile și arbitrii etapei a 12-a a Ligii a IV-a Arad: Nicoraș fluieră derby-ul de pe „Scheirich Arena”, Herțeg la arbitrează viceliderul la Ineu apare prima dată în sportarad.

Beliu:˝Mulțumim, UTA˝! Galerie foto și înregistrarea video a partidei CS Beliu – UTA

Articolul Beliu:˝Mulțumim, UTA˝! Galerie foto și înregistrarea video a partidei CS Beliu – UTA apare prima dată în sportarad.

Doi de Popa pentru un nou stadion în județ și…Beliu în Liga 3-a!

Articolul Doi de Popa pentru un nou stadion în județ și…Beliu în Liga 3-a! apare prima dată în sportarad.

Livetext + FOTO: UTA învinge 5-0 la Beliu în amicalul cu echipa locală, partidă cu care s-a inaugurat noul stadion din comună

Articolul Livetext + FOTO: UTA învinge 5-0 la Beliu în amicalul cu echipa locală, partidă cu care s-a inaugurat noul stadion din comună apare prima dată în sportarad.

Felnăcanul Alex Sabău și-a cerut iubita în căsătorie înainte de România – Serbia, în fața unui stadion plin

Articolul Felnăcanul Alex Sabău și-a cerut iubita în căsătorie înainte de România – Serbia, în fața unui stadion plin apare prima dată în sportarad.

Liga a VI-a, etapa a 7-a: Viitorul și Apateul – învingătoare în derby-urile weekendului!

Articolul Liga a VI-a, etapa a 7-a: Viitorul și Apateul – învingătoare în derby-urile weekendului! apare prima dată în sportarad.

Liga a V-a, etapa a 9-a: Lipova II schimbă liderul în Seria A, Șiria și Beliu țin pasul cu Tîrnova

Articolul Liga a V-a, etapa a 9-a: Lipova II schimbă liderul în Seria A, Șiria și Beliu țin pasul cu Tîrnova apare prima dată în sportarad.

Galerie FOTO Unirea Sântana – CS Ineu 1-0

Articolul Galerie FOTO Unirea Sântana – CS Ineu 1-0 apare prima dată în sportarad.

Victorie fără emoții în duelul din subsolul clasamentului: Speranța Turnu – ACS Socodor 1-4

Articolul Victorie fără emoții în duelul din subsolul clasamentului: Speranța Turnu – ACS Socodor 1-4 apare prima dată în sportarad.