Posts Tagged ‘Fotbal judetean’

„Leoiacele” le-au răpus pe reșițence în ultimele zece minute ale amicalului de la Horia, Cuedan așteaptă revenirea „stranierelor”!

AC Piroș Securiy se află în cea de-a patra săptămână

Articolul „Leoiacele” le-au răpus pe reșițence în ultimele zece minute ale amicalului de la Horia, Cuedan așteaptă revenirea „stranierelor”! apare prima dată în Sportarad.

E martie, luna în care fotbalul județean ar trebui – în sfârșit – să se dezghețe! Cadar: „Avem asigurări că va ieși un nou protocol pentru competițiile pentru amatori”

Am intrat în luna în care fotbalul județean arădean ar

Articolul E martie, luna în care fotbalul județean ar trebui – în sfârșit – să se dezghețe! Cadar: „Avem asigurări că va ieși un nou protocol pentru competițiile pentru amatori” apare prima dată în Sportarad.

Aradul e în sferturile Cupei României după 1.630 -1.215 cu Maramureșul, urmează derby-ul Vestului?

Federația Română de Fotbal a lansat campania “Cupa Vine La

Articolul Aradul e în sferturile Cupei României după 1.630 -1.215 cu Maramureșul, urmează derby-ul Vestului? apare prima dată în Sportarad.

Amicale de weekend pentru prim divizionarele județene: Ghergar a decis derby-ul de la Graniță, victorii reconfortante pentru Felnac sau Socodor

Mini sezonul 2021 al Ligii a IV-a ar trebui să

Articolul Amicale de weekend pentru prim divizionarele județene: Ghergar a decis derby-ul de la Graniță, victorii reconfortante pentru Felnac sau Socodor apare prima dată în sportarad.

Diferență de pregătire, tonus și valoare individiuală: Păulișana Păuliș – Progresul Pecica 1-6! 12 goluri pe „Motorul” între UTA 2004 și Lipova

La un an distanță, terenul din Păuliș a găzduit din

Articolul Diferență de pregătire, tonus și valoare individiuală: Păulișana Păuliș – Progresul Pecica 1-6! 12 goluri pe „Motorul” între UTA 2004 și Lipova apare prima dată în sportarad.

Belenii au strâns rândurile, bazându-se, din nou, pe serviciile lui Manea: „Suntem optimiști, sperăm că vom juca de această dată!”

Prind aducerea lui Alex Manea, fostul căpitan al UTA-ei, CS

Articolul Belenii au strâns rândurile, bazându-se, din nou, pe serviciile lui Manea: „Suntem optimiști, sperăm că vom juca de această dată!” apare prima dată în sportarad.

Dănuț Mițiți e noul antrenor al Podgoriei Pâncota: „Îmi place să muncesc cu tinerii, sper să ne clasăm undeva la mijlocul clasamentului”

Fiindcă profesorul Claudiu Ardelean a făcut un pas înapoi, având

Articolul Dănuț Mițiți e noul antrenor al Podgoriei Pâncota: „Îmi place să muncesc cu tinerii, sper să ne clasăm undeva la mijlocul clasamentului” apare prima dată în sportarad.

Chiar și fără câțiva jucători importanți, pecicanii nu au avut probleme în fața Sântanei

Chiar dacă a jucat pe teren propriu, Unirea Sântana nu

Articolul Chiar și fără câțiva jucători importanți, pecicanii nu au avut probleme în fața Sântanei apare prima dată în sportarad.

Ineul bate la Cermei și-și reafirmă intențiile de promovare! Ex. utistul Lazea e noul mijlocaș al lui Sculici

CS Ineu demonstrează că e una dintre marile favorite la

Articolul Ineul bate la Cermei și-și reafirmă intențiile de promovare! Ex. utistul Lazea e noul mijlocaș al lui Sculici apare prima dată în sportarad.

Șimăndanii au pretenții importante în mini-campionatul Ligii a 4-a ce ar trebui să înceapă peste o lună: „Podiumul ne face cu ochiul”

În primăvara/vara anului trecut, în debutul pandemiei de coronavirus, primul

Articolul Șimăndanii au pretenții importante în mini-campionatul Ligii a 4-a ce ar trebui să înceapă peste o lună: „Podiumul ne face cu ochiul” apare prima dată în sportarad.