Posts Tagged ‘Fotbal judetean’

Zăbraniul nu-și cunoaște nici acum adversarele de la barajul de promovare în Liga 3-a: Gorjul – spre dueluri în trei, în Caraș s-ar putea să nu avem o campioană!

Dacă Asociația Județeană de Fotbal Arad a simplificat lucrurile prin „înghețarea” Ligii a 4-a și decretarea Victoriei Zăbrani drept campioană județeană, în Gorj și Caraș-Severin, de acolo de unde trebuie să vină partenerele sale de la barajul de promovare din Liga 3-a, lucrurile sunt incerte. Sunt câte trei-patru formații în fiecare dintre cele două județe …

Articolul Zăbraniul nu-și cunoaște nici acum adversarele de la barajul de promovare în Liga 3-a: Gorjul – spre dueluri în trei, în Caraș s-ar putea să nu avem o campioană! apare prima dată în sportarad.

Manea revine în fotbalul arădean, la o echipă din zona de baștină: „Familia – pe primul plan, UTA-ei îi doresc să promoveze”

Fost căpitan al „Bătrânei Doamne”, Alexandru Manea a avut ghinionul să se accidenteze grav la genunchiul piciorul drept la finalul anului 2018. A revenit pe gazon pe finalul stagiunii trecute, poate mai repede decât se aștepta toată lumea, însă clubul fanion al Aradului nu i-a reînnoit contractul. A semnat tot în Liga 2-a, la CSM …

Articolul Manea revine în fotbalul arădean, la o echipă din zona de baștină: „Familia – pe primul plan, UTA-ei îi doresc să promoveze” apare prima dată în sportarad.

Zăbraniul a demarat preparativele pentru barajul de promovare în Liga 3-a: „Am așteptat demult acest moment”

Avem și a treia formație arădeană reunită după epidemia de coronavirus ce a oprit sportul și fotbalul în această primăvară. După UTA și Pecica, Dorel Mutică a sunat adunarea la Victoria Zăbrani, echipa ce va prezenta Aradul la barajul în trei pentru promovare în Liga 3-a, cu campioanele județelor Gorjși Caraș-Severin. A fost o reunire …

Articolul Zăbraniul a demarat preparativele pentru barajul de promovare în Liga 3-a: „Am așteptat demult acest moment” apare prima dată în sportarad.

Conducere nouă pentru CS Ineu: Bondar – din nou președinte, Sculici anunță transferul lui Ousmane

După un tur sub așteptări, gruparea din Țara Zărandului își propunea să accelereze în stagiunea de primăvară, în încercarea de a agăța in extremis primul loc. Ineul chiar își dorea un loc în Liga 3-a,  pe care rămâne să-l atace în stagiunea fotbalistică ce urmează. Zărăndanii și-ar fi dorit ca stagiunea afectată de epidemia de …

Articolul Conducere nouă pentru CS Ineu: Bondar – din nou președinte, Sculici anunță transferul lui Ousmane apare prima dată în sportarad.

Sântana a vrea să-și betoneze lotul după o nouă „rețetă” financiară și să intre în casă nouă în vara anului viitor!

Unirea Sântana este una dintre cele trei formații, alături de Păuliș și Ineu, care și-a manifestat opțiunea pentru un play-off în Liga 4-a, iar pentru asta era dispusă să respecte ad literam protocolul medical. De altfel, Cătălin Puia, managerul grupării „roș-negre” a fost singurul care a făcut notă discordantă în ședința de Comitet Executiv al …

Articolul Sântana a vrea să-și betoneze lotul după o nouă „rețetă” financiară și să intre în casă nouă în vara anului viitor! apare prima dată în sportarad.

54 de ani de la precedentul baraj de promovare al Zăbraniului: „De la terenul fără iarbă din Unitatea Militară din Buziaș, la gazonul cosit de la gară…”

În urmă cu 54 de ani mai exact în vara anului 1966, generația acelor ani a Victoriei Zăbrani se deplasa la Buziaș, pentru jocul de baraj cu Șoimii din localitate, miza fiind promovarea în campionatul Regional, echivalentul a Ligii a 3-a de azi. Echipa din Buziaş fiind una foarte puternică la acea vreme. Ea aparținea …

Articolul 54 de ani de la precedentul baraj de promovare al Zăbraniului: „De la terenul fără iarbă din Unitatea Militară din Buziaș, la gazonul cosit de la gară…” apare prima dată în sportarad.

Păulișul a „înghețat” pe podiumul Ligii a IV-a: ”O performanță ce nu poate fi trecută cu vederea, mai ales că suntem echipa cu cei mai mulți jucători din localitate”

Formația din Podgorie antrenată de Dinu Maghici a fost una dintre cele trei clasate în Top 6 Liga a IV-a care au dorit să dispute un play-off pe acest final de sezon fotbalistic. Cei de la Păuliș chiar au susținut că pot respecta protocolul pe sănătate impus de MTS, cu tot cu testările pentru coronavirus, …

Articolul Păulișul a „înghețat” pe podiumul Ligii a IV-a: ”O performanță ce nu poate fi trecută cu vederea, mai ales că suntem echipa cu cei mai mulți jucători din localitate” apare prima dată în sportarad.

Campion județean cu Zăbraniul, Mutică vrea să câștige și barajul în trei cu echipele din Caraș și Gorj: „Putem scrie istorie!”

În contextul întreruperii campionatului din pricina epidemiei de coronavirus, cele două puncte avute avans în clasamentul Ligii a 4-a Arad după 15 etape au fost de ajuns pentru Victoria Zăbrani să fie declarată campioană. Decizia finală a fost luată aseară de Comitetul Executiv al Asociației Județene de Fotbal Arad și nu a fost agreată în …

Articolul Campion județean cu Zăbraniul, Mutică vrea să câștige și barajul în trei cu echipele din Caraș și Gorj: „Putem scrie istorie!” apare prima dată în sportarad.

Zăbraniul nu a scăpat de campioana Carașului la barajul de promovare în Liga 3-a, dar în horă mai intră și cea mai bună echipă din Gorj!

Epidemia de coronavirus a determinat Federația Română de Fotbal să schimbe sistemul de promovare din județ și asta pentru că, odată cu înghețarea campionatului Ligii a 3-a, nicio echipă nu mai retrogradează la finele acestui sezon. Astfel, locurile vor fi mai puține pentru campioanele județelor și se vor organiza baraje în trei, în loc de …

Articolul Zăbraniul nu a scăpat de campioana Carașului la barajul de promovare în Liga 3-a, dar în horă mai intră și cea mai bună echipă din Gorj! apare prima dată în sportarad.

Curticenii se consideră nedreptățiți: „Un meci de baraj cu Zăbraniul se mai putea juca fără probleme, ne-am și dat acceptul verbal pentru el!”

Prin decizie de Comitet Executiv, AJF Arad a „uns-o” campioană pe Victoria Zăbrani, echipa aflată pe primul loc în clasamentul Ligii a 4-a în momentul întreruperii campionatului, cauzată de pandemia de coronavirus. Echipa lui Dorel Mutică avea cu două puncte mai mult decât Frontiera Curtici, care acum se consideră lăsată în offside de șefii fotbalului …

Articolul Curticenii se consideră nedreptățiți: „Un meci de baraj cu Zăbraniul se mai putea juca fără probleme, ne-am și dat acceptul verbal pentru el!” apare prima dată în sportarad.