Posts Tagged ‘Fotbal judetean’

Unirea Sântana, a doua forță a Ligii a IV-a! Puia: „Am fost asigurați de tot sprijinul și în Liga 3-a, dar nu facem un scop în sine din promovare”

Articolul Unirea Sântana, a doua forță a Ligii a IV-a! Puia: „Am fost asigurați de tot sprijinul și în Liga 3-a, dar nu facem un scop în sine din promovare” apare prima dată în sportarad.

Conducerea oraşului, mulţumită de parcursul celor de la Podgoria Pâncota la revenirea în Liga 4-a: „Suntem în obiectiv, dar acum sperăm să mai urcăm un loc+două”

Articolul Conducerea oraşului, mulţumită de parcursul celor de la Podgoria Pâncota la revenirea în Liga 4-a: „Suntem în obiectiv, dar acum sperăm să mai urcăm un loc+două” apare prima dată în sportarad.

Arbitrii arădeni și grupările de Liga 4-a au decis: Bogdan și Vesa – „centralul”, respectiv „asistentul” anului 2018

Articolul Arbitrii arădeni și grupările de Liga 4-a au decis: Bogdan și Vesa – „centralul”, respectiv „asistentul” anului 2018 apare prima dată în sportarad.

Puțin ieșită din obiectiv, Păulișana e convinsă că se va revanșa în retur! Iancu: „Încredere în Maghici și în jucători, accentul va fi pus și pe sectorul juvenil”

Articolul Puțin ieșită din obiectiv, Păulișana e convinsă că se va revanșa în retur! Iancu: „Încredere în Maghici și în jucători, accentul va fi pus și pe sectorul juvenil” apare prima dată în sportarad.

Campioană de toamnă în Liga 4-a, Progresul are în cap doar promovarea: „Suntem familia ce poate aduce Liga 3-a la Pecica după 15 ani”

Articolul Campioană de toamnă în Liga 4-a, Progresul are în cap doar promovarea: „Suntem familia ce poate aduce Liga 3-a la Pecica după 15 ani” apare prima dată în sportarad.

Curticiul în grafic după prima parte a sezonului Ligii a 4-a! Grec: „Stafful tehnic e confirmat, probabil ne vom mai întări cu maxim doi-trei jucători”

Articolul Curticiul în grafic după prima parte a sezonului Ligii a 4-a! Grec: „Stafful tehnic e confirmat, probabil ne vom mai întări cu maxim doi-trei jucători” apare prima dată în sportarad.

Noul curs de formare al arbitrilor arădeni demarează pe 14 ianuarie 2019

Articolul Noul curs de formare al arbitrilor arădeni demarează pe 14 ianuarie 2019 apare prima dată în sportarad.

Liga a V-a, etapa 15-a (ultima a turului): Secusigiu și Beliu – campioane de toamnă

Articolul Liga a V-a, etapa 15-a (ultima a turului): Secusigiu și Beliu – campioane de toamnă apare prima dată în sportarad.

Dulce revanșă în fața unei echipe ce termină anul sub așteptări: Victoria Zăbrani – ACS Socodor 1-2

Articolul Dulce revanșă în fața unei echipe ce termină anul sub așteptări: Victoria Zăbrani – ACS Socodor 1-2 apare prima dată în sportarad.

Finalul a luat foc, pentru un rezultat just la Graniță: Frontiera Curtici – Progresul Pecica 1-1

Articolul Finalul a luat foc, pentru un rezultat just la Graniță: Frontiera Curtici – Progresul Pecica 1-1 apare prima dată în sportarad.