Posts Tagged ‘fotbal juniori’

Două weekend-uri pline de fotbal la Ghiroda. Juniori din țară la Cupa de Vară Ghiroda 2019

Ediția a II-a a turneului internațional de fotbal pentru juniori ”Cupa de Vară Ghiroda 2019” a reunit 135 de echipe de juniori împărțite pe 7 categorii de vârstă și s-a desfășurat pe parcursul a două weekend-uri, 31 mai – 2 iunie și 7-9 iunie, în organizarea CSC Ghiroda, cu sprijinul Cosiliului Local și al Primăriei Ghiroda.

The post Două weekend-uri pline de fotbal la Ghiroda. Juniori din țară la Cupa de Vară Ghiroda 2019 appeared first on sporttim.ro.

Universitatea Cluj câștigă ediția a 10-a a Cupei Hagi Danone

Universitatea Cluj a câștigat ediția a 10-a a Cupei Hagi Danone, iar campioana României merge la Mondialul Danone de la Barcelona. Împreună cu Academia de Fotbal Gheorghe Hagi, deținătoare a trofeului din 2018, micii campioni de pe Someș vor reprezenta România la Danone Nations Cup din Spania.

The post Universitatea Cluj câștigă ediția a 10-a a Cupei Hagi Danone appeared first on sporttim.ro.

GALERIE FOTO. Ediția I a Turneului Centenar în organizarea Universității Cluj şi Academiei „U” Cluj Luceafărul

Fotografii realizate de Leczki Jozsi la ediția inaugurală a Turneului Centenar, desfășurată în 3 zile consecutive pe 7 terenuri din Cluj şi Floreşti la opt categorii de vârstă juvenile, trei dintre acestea fiind adjudecate de grupări timișene, Juventus Timișoara la a doua cea mai mare grupă, 2007, iar CSC Ghiroda la 2008 și 2013 – cea mai mică grupă, pe când celelalte, de către echipe de la 3 cluburi locale. Peste 130 de formații printre care mai multe bănățene și 2.000 de copii cu vârste de la 6 ani în sus au jucat în reuniunea sportului rege a cărei festivitate de deschidere a avut loc pe Cluj Arena și a fost organizată de AS FC Universitatea Cluj şi Academia „U” Cluj Luceafărul cu ocazia împlinirii a 100 de ani de existență a clubului alb-negru, promotorii vizând repetarea evenimentului printr-o a doua ediție în anul 2020.

The post GALERIE FOTO. Ediția I a Turneului Centenar în organizarea Universității Cluj şi Academiei „U” Cluj Luceafărul appeared first on sporttim.ro.

Fotbal – juniori under-15. Echipa LPS Suceava a acumulat experiență la turneul zonal al Ligii Elitelor

LPS Suceava a ocupat ultimul loc la turneul zonal al Ligii Elitelor – under 15 la fotbal. Trupa antrenată de Ovidiu Murariu a pierdut toate cele trei meciuri jucate pe terenul sintetic al bazei Arcom din Capitală: 0-1 cu ACS Colțea Brașov, 1-8 cu Rapid…

FOTO. LPS Banatul – ACS Viitorul Arad 0-0 în ultima etapă a Zonei 1 din sferturile Ligii Elitelor U15

Cea de-a treia etapă și ultima din grupa patrulater a Zonei 1 în sferturile de finală ale Ligii Elitelor U15, rezervată juniorilor C, s-a desfășurat astăzi la matineu pe două terenuri din Timișoara, pe o vreme ploioasă. Iar după ce miercuri a pierdut cu 1-3 în fața Viitorului Constanța și vineri a remizat 1-1 cu concitadina ASU Politehnica, echipa ”liceenilor” a încheiat la egalitate și cu vecinii de la nord, dar fără goluri… LPS Banatul Timişoara -ACS Viitorul Arad 0-0.  

The post FOTO. LPS Banatul – ACS Viitorul Arad 0-0 în ultima etapă a Zonei 1 din sferturile Ligii Elitelor U15 appeared first on sporttim.ro.

GALERIE FOTO. ACS Galaxy – ASU Politehnica 1-2 la juniori D

Fotografii realizate de Leczki Jozsi la meciul ACS Galaxy – ASU Politehnica, jucat sâmbătă de la ora 16:30 pe terenul galben-negrilor în etapa a XVII-a din Seria 1 în Campionatul Județean Timiș de fotbal juvenil la categoria Juniori D, grupa de vârstă sub 13 ani, și câștigat de alb-violeți cu 1-2.

The post GALERIE FOTO. ACS Galaxy – ASU Politehnica 1-2 la juniori D appeared first on sporttim.ro.

ASU Politehnica, 0-0 cu LPS Banatul în Campionatul Național U19, 4-1 tot acasă cu reșițenii la juniori B

Remiză albă în duelul timișorean din cea de-a III-a etapă a returului în Seria 7 din Campionatul Național de juniori mari, sub 19 ani, categorie secundă valorică a întrecerii, inferioară Ligii Elitelor. S-a bifat etapa a XII-a, în care alb-violeții, învingători în precedentele două apariții oficiale din retur, au încheiat la egalitate cu concitadinii învingători în prima rundă, după care au stat: ASU Politehnica U19 – LPS Banatul U19 0-0.

The post ASU Politehnica, 0-0 cu LPS Banatul în Campionatul Național U19, 4-1 tot acasă cu reșițenii la juniori B appeared first on sporttim.ro.

LPS Banatul, scor record în deplasare în Seria de Vest din Liga Elitelor U17

Prima clasată în Seria de Vest din Liga Elitelor U17 și-a continuat seria victoriilor la început de 2019, impunându-se în deplasare la UTA cu scorul record pe teren advers al acestei întreceri: UTA U17 – LPS Banatul Timişoara U17 0-7 (0-4).

The post LPS Banatul, scor record în deplasare în Seria de Vest din Liga Elitelor U17 appeared first on sporttim.ro.

România – Irlanda 0-5 la startul în Turul de Elită U19, patru goluri semnate în Rusia de juniori ai lui Southampton

Selecționata ”tricoloră” a juniorilor A români a pierdut astăzi la Krasnodar meciul inaugural al turneului patrulater din faza Turului de Elită al Campionatului European de fotbal sub 19 ani, premergătoare turneului final continental programat în perioada 14-27 iulie în Armenia. Românii selecționați de Daniel Oprescu au cedat în Rusia cu 0-5 (0-2) în fața Republicii Irlanda, încasând toate golurile până în minutul 64 al unui joc de debut în care au expediat 4 șuturi pe poartă, urmând a juca sâmbătă cu gazda Rusia, care dă piept la această oră Azerbaijanului, 0-0 spre final… 

The post România – Irlanda 0-5 la startul în Turul de Elită U19, patru goluri semnate în Rusia de juniori ai lui Southampton appeared first on sporttim.ro.

ASU Politehnica 2003 – Atletico Liebling 1-0 (0-0). FOTO

Unicul gol al meciului amical jucat pe terenul Bazei II – UPT a fost marcat în minutul 75 de Denis Laza din lovitură de la 18 metri, cu un şut direct în vinclul drept al porţii apărate de Trică: ASU Politehnica 2003 – Atletico Liebling 1-0 (0-0).

The post ASU Politehnica 2003 – Atletico Liebling 1-0 (0-0). FOTO appeared first on sporttim.ro.