Posts Tagged ‘fotbal juniori’

GALERIE FOTO. ASU Politehnica 2006 – CSM Reșița 2006 9-2

Fotografii realizate de Leczki Jozsi la meciul de juniori ASU Politehnica 2006 – CSM Reșița 2006, câștigat de gazdele timișorene cu 9-2.

The post GALERIE FOTO. ASU Politehnica 2006 – CSM Reșița 2006 9-2 appeared first on sporttim.ro.

GALERIE FOTO. ”Interliga de Iarnă – Trofeul Gheorghe Ola” în sala ”Constantin Jude”

Fotografii realizate de Iosif Canea în ziua a doua și ultima a turneului final al ediției 2019 în ”Interliga de Iarnă – Trofeul Gheorghe Ola”, tradițională întrecere de fotbal în sală sub egida FRF rezervată copiilor născuți în generația 2010 și adjudecată anul acesta în sala ”Constantin Jude” din Timișoara de gazda LPS Banatul, câștigătoare cu 6-0 (3-0) în ultimul act cu Real Junior Vaslui, după ce CSJ Știința U Craiova învingea în finala mică și ocupa locul 3.

The post GALERIE FOTO. ”Interliga de Iarnă – Trofeul Gheorghe Ola” în sala ”Constantin Jude” appeared first on sporttim.ro.

Cu dublele lui Leoveanu, Matei și Goia, LPS Banatul, 6-0 în finala ”Trofeului Gheorghe Ola”. Petcu: ”Nu-i o surpriză, e o generație de excepție” Și premiile individuale rămân pe Bega: Matei, Horvath și Popescu

Cu certitudine, câțiva mici fotbaliști ai Timișoarei se vor bucura săptămâna viitoare și mai mult decât alții dar și decât în alți ani în preajma bradului de Crăciun, dat fiind adjudecarea acasă a unei tradiționale competiții naționale de fotbal în sală rezervată copiilor de 9 ani, din generația 2010. LPS Banatul a câștigat în această seară ultimul act al turneului final al ediției din acest an a ”Interligii de Iarnă – Trofeul Gheorghe Ola”, și nu oricum, ci trecând cu 6-0 de oaspeții vasluieni din sala ”Constantin Jude”, triumf completat de premiile individuale magnetizate fără excepție de talentații elevi ai lui Cristian Petcu. Care tot continuă să lanseze aspiranți pe bandă rulantă, contrastul apărând la gestionarea acestei zestre de potențial uman de către administratori ai fotbalului și la trecerea spre seniorat, mereu teren minat pe dreptunghiul verde carpatin. 

The post Cu dublele lui Leoveanu, Matei și Goia, LPS Banatul, 6-0 în finala ”Trofeului Gheorghe Ola”. Petcu: ”Nu-i o surpriză, e o generație de excepție” Și premiile individuale rămân pe Bega: Matei, Horvath și Popescu appeared first on sporttim.ro.

Real Junior Vaslui, LPS Banatul și ACS Chelsea București, numai victorii în prima zi a turneului final de la Timișoara, ”Interliga de Iarnă – Trofeul Gheorghe Ola”: loturile celor 8 echipe, rezultate, marcatori + FOTO

Efervescență juvenilă în douăsprezece ore de fotbal, rețeta reușită a zilei inaugurale a turneului final al ediției din acest an a ”Interligii de Iarnă – Trofeul Gheorghe Ola”, în primele partide din grupe pentru intrarea în finalele la medalii programate mâine cu începere de la ora 17 tot în sala sporturilor ”Constantin Jude”. În urmă cu 30 de ani, într-o duminică de 17 decembrie, primii timișoreni erau secerați mortal pe străzile orașului de gloanțele represiunii. Într-o boltă în timp, la ceas comemorativ, capitala Banatului are onoarea de a găzdui pe 17 decembrie punctul culminant al unui eveniment sportiv fereastră spre viitor, dedicat micilor fotbaliști de nici zece ani, din generația 2010, reprezentanți ai celor 8 cluburi din țară calificate în faza cu trofeul pe masă a tradiționalei competiții juvenile de sală sub egida FRF.  

The post Real Junior Vaslui, LPS Banatul și ACS Chelsea București, numai victorii în prima zi a turneului final de la Timișoara, ”Interliga de Iarnă – Trofeul Gheorghe Ola”: loturile celor 8 echipe, rezultate, marcatori + FOTO appeared first on sporttim.ro.

CSC Ghiroda și Giarmata Vii, a doua pe țară în ”Interliga de Iarnă – Trofeul Gheorghe Ene”

Juniorii generației 2011 de la gruparea divizionară ”C” CSC Ghiroda și Giarmata Vii au devenit în acest weekend vicecampioni ai țării în tradiționala întrecere de fotbal în sală sub egida FRF ”Interliga de Iarnă – Trofeul Gheorghe Ene”, reprezentanții Timișului în turneul final național de la Bistrița pierzând finala cu ACS Kids Tâmpa Brașov cu 3-1 (0-0), ultim act între echipele învingătoare pe linie în cele câte 3 partide din seriile competiției din Ardeal. 

The post CSC Ghiroda și Giarmata Vii, a doua pe țară în ”Interliga de Iarnă – Trofeul Gheorghe Ene” appeared first on sporttim.ro.

LPS Banatul, 100% în Zona 7. Rezultate, marcatori, cei mai buni jucători + declarații Petcu și golgheterul Alex Asurdoaie. FOTO

Clubul organizator al Zonei 7 în Interliga de Iarnă – ”Trofeul Gheorghe Ola”, LPS Banatul Timișoara, a obținut alte două categorice succese la zero și marți 3 decembrie, în cea de-a doua și ultima zi a turneului desfășurat la Giroc, calificându-se în faza finală a tradiționalei competiții de sală din sezonul rece, rezervată în această ediție categoriei de vârstă 2010. 

The post LPS Banatul, 100% în Zona 7. Rezultate, marcatori, cei mai buni jucători + declarații Petcu și golgheterul Alex Asurdoaie. FOTO appeared first on sporttim.ro.

România, din urna a treia cu Anglia, Belgia și Georgia în Turul de Elită din 2020 al UEFA Euro U17

Selecționata de juniori B a României, calificată luna trecută de pe locul 3 din turul I preliminar de pe teren propriu, în urma Rusiei și Elveției, a fost repartizată astăzi în Grupa 6 a Turului de Elită din martie 2020, conform tragerii la sorți ce i-a scos în cale naționalele similare ale Angliei, Belgiei și Georgiei.

The post România, din urna a treia cu Anglia, Belgia și Georgia în Turul de Elită din 2020 al UEFA Euro U17 appeared first on sporttim.ro.

Brazilia, titlu mondial U17: 2-1 în finala acasă cu Mexic. Franța – Olanda 3-1 pentru locul 3

Seleção a devenit duminică seară a doua națională din istoria turneelor finale mondiale sub 17 ani care să cucerească titlul pe teren propriu, după Mexic la ediția din 2011, brazilienii izbândind la această categorie de vârstă după o așteptare de 16 ani, dar și pentru a patra oară, asta tocmai într-un ultim act cu Mexic, pe care au egalat-o în minutul 84 din lovitură de la 11 metri, înscriind golul victoriei în cel de-al treilea minut de prelungiri: 2-1 (0-0). Medaliile de bronz aveau să ia oricum calea Europei, Franța – Olanda 3-1.

The post Brazilia, titlu mondial U17: 2-1 în finala acasă cu Mexic. Franța – Olanda 3-1 pentru locul 3 appeared first on sporttim.ro.

Echipa Juniorul Suceava a câștigat Cupa Artys

Pe parcursul săptămânii trecute, la Botoşani, s-au disputat meciurile Cupei Artys, competiţie care a adunat la start echipe din judeţul gazdă și din Suceava. Turneul copiilor născuţi în anul 2008 s-a încheiat cu victoria formaţiei Juniorul Suceava, car…

Juventus Timișoara organizează International Vest Liga 2019

Conform obiceiului în ultimii ani, Juventus Timișoara organizează “International Vest Liga”, singurul turneu de fotbal pentru copii și juniori organizat de un club sportiv privat în Timișoara cu participanți străinii. Anul acesta se vor alinia la start 6 echipe participante din Serbia și Croatia, dar și formații de tineri jucători nu doar din regiune ci din diverse localități din țară, de exemplu Brașov sau Drobeta-Turnu-Severin.  

The post Juventus Timișoara organizează International Vest Liga 2019 appeared first on sporttim.ro.