Posts Tagged ‘fotbal Liga 2’

GALERIE FOTO. ACS Poli – Energeticianul 1-1 (0-1) în Liga 2

Fotografii realizate de Leczki Jozsi la meciul ACS Poli – ACS Energeticianul, jucat sâmbătă de la ora 11 pe terenul ”Electrica” din Timișoara în etapa a XXXI-a din Liga 2 și remizat 1-1 (0-1) prin golurile lui Golda pentru bănățeni, în minutul 51, respectiv Tudorache pentru ”negrii” din Valea Jiului, în minutul 34, după ce gazdele ocheau bara în primul sfert de oră și ratau prin Bădăuță o lovitură de la 11 metri în minutul 20.

The post GALERIE FOTO. ACS Poli – Energeticianul 1-1 (0-1) în Liga 2 appeared first on sporttim.ro.

Valeriu Răchită (ACS Poli): ”Este o situație delicată și acum totul probabil se va schimba”. Energeticianul, fără succes afară în Liga 2 dar neînvinsă pe ”Dan Păltinișanu” și ”Știința”

Învingătoare de 3 ori în cele 5 meciuri găzduite pe ”Electrica” în sezonul de primăvară din 2019, și în care a înscris de fiecare dată, ACS Poli nădăjduiește să câștige și pentru a treia oară consecutiv pe teren propriu, cu ocazia vizitei unei nou-promovate care încă nu s-a impus în deplasare în Liga 2 și care miercuri ar rotunji 5 luni de când nu a mai simțit gustul succesului, motiv pentru care a învestit săptămâna aceasta un nou antrenor, în persoana lui Viorel Tănase. Alb-violeții penultim clasați înaintea ultimelor 8 etape din retur joacă sâmbătă de la ora 11 cu ACS Energeticianul, deținătoare a 11 puncte în plus față de bănățeni, iar partida va fi difuzată de Sporttim sub forma comentariului text în direct. Până atunci însă, spusele antrenorului gazdelor, Valeriu Răchită…

The post Valeriu Răchită (ACS Poli): ”Este o situație delicată și acum totul probabil se va schimba”. Energeticianul, fără succes afară în Liga 2 dar neînvinsă pe ”Dan Păltinișanu” și ”Știința” appeared first on sporttim.ro.

GALERIE FOTO 2. Ripensia Timișoara – Chindia Târgoviște 0-2 în Liga 2

Alte fotografii, realizate de Iosif Canea la meciul Ripensia – Chindia Târgoviște, jucat joi după-amiază în Ciarda Roșie la încheierea etapei de la mijlocul returului în Liga 2 și câștigat de dâmbovițeni cu 0-2 (0-1) prin golurile lui Mihai și Leca din minutele 11 și 71. Este a cincea înfrângere acasă a roșu-galbenilor în acest campionat, precedentele înregistrându-se strict pe arena ”Dan Păltinișanu”. ASU Politehnica, Aerostar Bacău, Petrolul într-o altă intermediară și Daco-Getica sunt viitoarele vizitatoare ale elevilor lui Pelici în sezonul de primăvară. 

The post GALERIE FOTO 2. Ripensia Timișoara – Chindia Târgoviște 0-2 în Liga 2 appeared first on sporttim.ro.

GALERIE FOTO. Ripensia – Chindia Târgoviște 0-2 (0-1)

Fotografii realizate de Leczki Jozsi la meciul de fotbal dintre echipele Ripensia – Chindia Târgoviște, contând pentru etapa a 29-a din Liga a 2-a, disputat pe arena din Ciarda Roșie joi 11 aprilie 2019 de la ora 17:30, și câștigat de oaspeții în albastru-roșu cu 0-2 (0-1) dintr-o lovitură liberă respectiv un corner. Rezultatele rundei, programul viitor și clasamentul, pe coloana dreaptă.

The post GALERIE FOTO. Ripensia – Chindia Târgoviște 0-2 (0-1) appeared first on sporttim.ro.

Pelici (Ripensia), 0-2 acasă cu Chindia: ”Au fost două faze fixe…”

Ripensia s-a înclinat la căderea cortinei peste etapa a XXIX-a în Liga 2 în fața grupării de podium Chindia Târgoviște, 0-2 (0-1), timișorenii încheind întâiul meci acasă fără gol marcat după peste o jumătate de an și 20 de runde. Roșu-galbenii au rămas cu un singur punct din 6 posibile în aceste 8 zile cu intermediară, urmând deplasarea la Petroșani în matineul duminical. 

The post Pelici (Ripensia), 0-2 acasă cu Chindia: ”Au fost două faze fixe…” appeared first on sporttim.ro.

Liga 2. Intermediară cu surprize

ASU Politehnica le-a imitat în această după-amiază pe concitadinele Ripensia și ACS Poli, care remizau 1-1 sâmbătă în deplasare prin a egala în a doua jumătate a reprizei secunde, după ce erau conduse la pauză, elevii lui Cosmin Petruescu obținând un punct la malul mării grație unui gol înscris tot după minutul 70, în urma deschiderii de scor semnate de nou-promovata Farul la mijlocul primei părți: 1-1 (1-0). Alte formații din jumătatea secundă a clasamentului au obținut însă victorii surpriză la două goluri diferență în intermediara continuată astăzi, etapa a XXIX-a… 

The post Liga 2. Intermediară cu surprize appeared first on sporttim.ro.

Răchită, 1-0 ACS Poli: ”Asta am câștigat noi foarte mult în cele două luni…”

ACS Poli a urcat pe locul 18 cu a doua victorie consecutivă acasă și după 4 jocuri la rând fără înfrângere: 1-0 (0-0) cu FC Metaloglobus, prin golul lui Bădăuță din penalty, în minutul 50. Implicit, o serie pozitivă record pentru timișoreni în ediția 2018/9. A fost și pentru a patra oară în ultimele 7 apariții pe acest teren ca bănățenii să nu primească gol. Elevii lui Răchită i-au administrat lui FC Metaloglobus primul eșec în sezonul de primăvară…

The post Răchită, 1-0 ACS Poli: ”Asta am câștigat noi foarte mult în cele două luni…” appeared first on sporttim.ro.

Liga 2. Oaspeții, neînvinși sâmbătă. Numai 3 goluri până la pauză în cele 20 marcate în 8 jocuri

Primul calup din sezonul de primăvară al Ligii 2 cu 3 etape într-o săptămână a fost inaugurat vineri cu un succes al gazdelor la un scor de forfait, dar continuarea rundei a XXVIII-a a consemnat sâmbătă 3 remize și chiar 4 victorii în deplasare, inclusiv a argeșenilor de la CS Mioveni la Cluj. 

The post Liga 2. Oaspeții, neînvinși sâmbătă. Numai 3 goluri până la pauză în cele 20 marcate în 8 jocuri appeared first on sporttim.ro.

ASU Politehnica, jocuri cu următoarele două clasate: ”Va trebui să găsim soluții cu ce avem la dispoziție”. Declarații Petruescu, Bedea, Coadă. Vine Daco-Getica, se merge la mare

ASU Politehnica pregătește meci cu meci seria de 3 jocuri într-o săptămână cu următoarele sale două clasate și ”lanterna roșie”, prima partidă fiind programată sâmbătă de la ora 17 pe arena ”Dan Păltinișanu” în compania vecinei sale de clasament ASC …

The post ASU Politehnica, jocuri cu următoarele două clasate: ”Va trebui să găsim soluții cu ce avem la dispoziție”. Declarații Petruescu, Bedea, Coadă. Vine Daco-Getica, se merge la mare appeared first on sporttim.ro.

Sabia lui Damocles: UTA – Sportul Snagov 3-1 (1-1)

Sub aceste auspicii a început la ora 13 partida de la Arad. Atât antrenorii, cât și jucătorii gazdelor erau vizați cu destituirea în caz de nereușită în meciul cu liderul clasamentului, coborât sâmbătă pe locul 2 în urma victoriei la scor a Academicii. Iar UTA a fost prima echipă care să o învingă în noul an 2019 pe CS Sportul Snagov, după ce a fost condusă în prima jumătate de oră: 3-1 (1-1). 

The post Sabia lui Damocles: UTA – Sportul Snagov 3-1 (1-1) appeared first on sporttim.ro.