Posts Tagged ‘fotbal romanesc’

Razvan Burleanu: “2017 a fost un an bun pentru fotbalul romanesc!”. Argumentele sefului FRF

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal (FRF), Razvan Burleanu, a declarat pentru Agerpres ca daca echipa nationala a Romaniei ar fi reusit calificarea la Cupa Mondiala din Rusia 2017 ar fi fost „un an excelent” pentru fotbalul romanesc. “Consider ca in

The post Razvan Burleanu: “2017 a fost un an bun pentru fotbalul romanesc!”. Argumentele sefului FRF appeared first on Sport Total FM.

Dorinel Munteanu a vorbit in presa germana despre fotbalul romanesc: „ESTE BOLNAV, sunt multe influente in Romania! Doar se vorbeste, nu se face nimic!”

Dorinel Munteanu a vorbit in presa din Germania despre ultimele evenimente petrecute la varful fotbalului romanesc. Cel mai selectionat jucator din istoria primei reprezentative (134 de selectii) il compatimeste pe Christoph Daum dupa ce aceasta a plecat de pe banca

The post Dorinel Munteanu a vorbit in presa germana despre fotbalul romanesc: „ESTE BOLNAV, sunt multe influente in Romania! Doar se vorbeste, nu se face nimic!” appeared first on Sport Total FM.