Posts Tagged ‘fotbal România’

Liga 2 și comentatorul TV în negare

S-a spus zilele trecute în cursul transmisiunii televizate a unui meci din Liga 2 că mici au devenit diferențele dintre prestațiile echipelor Ligii 1 și cele ale formațiilor din eșalonul secund, precum și că puține competiții fotbalistice naționale de peste hotare s-ar putea lăuda cu așa ceva, ideea de bază pe care a pedalat cu repetiție respectivul formator de opinie ținând de creșterea nivelului diviziei a doua de la un an la altul. Ca o ironie, fazele de joc difuzate în direct tocmai în cursul spuselor sale nu lăsau senzația că aprecierile cu pricina, cel puțin discutabile, dacă nu chiar interpretabile și controversate, și-ar găsi acoperire în realitatea faptică. 

The post Liga 2 și comentatorul TV în negare appeared first on sporttim.ro.

Eschive

Cele două meciuri ale echipei României au arătat și lucruri bune și unele mai puțin bune, aspecte semnalate la timpul potrivit. Antrenorul Cosmin Contra s-a străduit să îi convoace la lotul național pe cei mai buni jucători ai momentului, chiar dacă uneori a dat dovadă de sentimentalism.

The post Eschive appeared first on sporttim.ro.

Să nu se facă mai bine antrenori șefii de club?

Glumim. Dar numărul parcă tot mai mare de schimbări ale antrenorilor dăunează sănătății fotbalului și credibilității fenomenului.

The post Să nu se facă mai bine antrenori șefii de club? appeared first on sporttim.ro.