Posts Tagged ‘Fotografia zilei’

FOTOGRAFIA ZILEI – Parcare noua in Micro 3! Muncitorii au spart prima tura de asfalt, dupa ce si-au dat seama ca nu au adus canalele la nivel!

FOTOGRAFIA ZILEI – Au reglat cat au reglat, si-au plecat iar la „marcat”! Sa speram ca nu apar in oras „zebre bicolore” in curba la dreapta sau la stanga!

FOTOGRAFIA ZILEI – Cand primarul se crede Mos Craciun, e sarbatoare tot anul! Decoratiunile de Craciun atarna in strada si pericliteaza siguranta soferilor in centrul Lugojului

FOTOGRAFIA ZILEI – Politia Locala, pentru unii ciuma, pentru altii muma!

FOTOGRAFIA ZILEI – Odata cu avariile, aflam cat e de subtire asflatul turnat in mandatele primarului Boldea peste piatra cubica!

FOTOGRAFIA ZILEI – Orasul e tot mai atractiv pentru turisti! Daca Buziasul ii atrage cu veveritele, Lugojul o face cu porumbeii si canalele infundate!

FOTOGRAFIA NOPTII – Mos Craciun a vrut sa vina anul acesta si de Rusalii! L-a speriat probabil bezna din fata de la Colegiul „Brediceanu” sau a aflat cine e intaiul gospodar al Lugojului!

FOTOGRAFIA ZILEI – Au decapat fasia de asfalt turnata anul trecut, desi nu era nicio groapa! Probabil nu le-a iesit suprafata si de aici nici comisioanele pentru beneficiar!

FOTOGRAFIA ZILEI – Intr-un decor rural, gunoaiele se-nmultesc banal, intr-un miros pestilential pe Bocsei, la sfarsit de an scolar!

FOTOGRAFIA ZILEI – Caldura a scos serpii din ascunzisuri. Un lugojean de pe strada Fagilor s-a trezit cu o vipera in gradina!