Posts Tagged ‘Fotografia zilei’

FOTOGRAFIA ZILEI – Politia Locala, pentru unii ciuma, pentru altii muma!

FOTOGRAFIA ZILEI – Odata cu avariile, aflam cat e de subtire asflatul turnat in mandatele primarului Boldea peste piatra cubica!

FOTOGRAFIA ZILEI – Orasul e tot mai atractiv pentru turisti! Daca Buziasul ii atrage cu veveritele, Lugojul o face cu porumbeii si canalele infundate!

FOTOGRAFIA NOPTII – Mos Craciun a vrut sa vina anul acesta si de Rusalii! L-a speriat probabil bezna din fata de la Colegiul „Brediceanu” sau a aflat cine e intaiul gospodar al Lugojului!

FOTOGRAFIA ZILEI – Au decapat fasia de asfalt turnata anul trecut, desi nu era nicio groapa! Probabil nu le-a iesit suprafata si de aici nici comisioanele pentru beneficiar!

FOTOGRAFIA ZILEI – Intr-un decor rural, gunoaiele se-nmultesc banal, intr-un miros pestilential pe Bocsei, la sfarsit de an scolar!

FOTOGRAFIA ZILEI – Caldura a scos serpii din ascunzisuri. Un lugojean de pe strada Fagilor s-a trezit cu o vipera in gradina!

FOTOGRAFIA ZILEI – Dau cu tita, nu alaptez, eu doar asfaltez! Asa se repara acum, sunt mai tare ca cei de la TelDrum

FOTOGRAFIA ZILEI – Primar si peisagist avem, ne mai lipseau ideile si anvelopele, ca trotuarele oricum sunt praf! Or fi de vara, de iarna, echilibrate, reesapate sau doar asa sa fie? Nu conteaza ce anvelopam, traiasca guma!

 

FOTOGRAFIA ZILEI – Inca o lucrare bine facuta la Lugoj! Lucrurile bune trebuie sa continue!