Posts Tagged ‘FRH’

Din nou învinsă acasă, România e eliminată clar înainte de termen

Selecționata de seniori a handbalului masculin românesc a eșuat în încă o campanie de calificare, de astă dată la turneul final al Campionatului European ce va avea loc la începutul anului viitor, pierzând joi seară și a doua din cele 3 partide avute acasă în grupa patrulater a celei de-a doua fază a preliminariilor, 19-24 (12-11) cu Portugalia, eșec ce i-a lăsat pe ”tricolori” cu cel mai mic punctaj dintre ocupantele locurilor 3 în cele opt serii. Timișoreanul Alexandru Șimicu a fost principal marcator al învinșilor, cu 6 goluri, dar România a înscris din nou prea puțin, aducând în memorie scorurile din Portugalia respectiv acasă cu Franța, 21-13 și 21-31, așa încât, cu o medie de nici 21 de reușite pe meci – cea mai scăzută din grupă, este ieșită din cursă chiar și înaintea deplasării de duminică în Franța.

The post Din nou învinsă acasă, România e eliminată clar înainte de termen appeared first on sporttim.ro.

Șapte echipe timișene de minihandbal la zonalul de vest de la Băile Herculane și 5 de băieți la Târgu Jiu

O largă participare numerică a grupărilor din județul Timiș la faza zonală a ediției din acest an a Campionatului Național de juniori V, minihandbal, sub egida federației de profil, nu mai puțin de 7 cluburi din cel mai vestic județ al țării aliniind la start echipe de fete în reuniunea cărășeană de pe valea Cernei, la Băile Herculane, cu meciuri fără evidența scorului, la fel și în evenimentul cu mingea mică dedicat băieților la Târgu Jiu, unde au jucat 5 formații de băieți. 

The post Șapte echipe timișene de minihandbal la zonalul de vest de la Băile Herculane și 5 de băieți la Târgu Jiu appeared first on sporttim.ro.

Adunarea Generală a AJH Timiș cu alegeri, pe 6 iunie. Echipe timișene, în fazele semifinală și finală pe țară în campionatele FRH

Peste nici 3 săptămâni, pe 29 mai, juniorii 2 ai clubului prim-divizionar alb-violet SCM Politehnica vor debuta contra lui AHC Potaissa Turda în grupele turneului final național de la Târgu Mureș, unde o zi mai apoi, joia, vor da piept contracandidatei CSM București, iar și alte formații timișorene și timișene vor fi implicate spre finele acestei primăveri în întrecerile semifinale și finale ale Campionatului Național FRH. Totodată, săptămânile viitoare vor aduce și Adunarea Generală a Asociației Județene de Handbal Timiș, programând pe 6 iunie și alegeri la conducerea forului.

The post Adunarea Generală a AJH Timiș cu alegeri, pe 6 iunie. Echipe timișene, în fazele semifinală și finală pe țară în campionatele FRH appeared first on sporttim.ro.

Gazda CSM Școlar Reșița câștigă regionalul juniorilor 4. Calificate, și 3 echipe timișene. L.T. Traian Vuia Reșița, primul la junioare 4

Sfârșit de săptămână plin pe semicercul bănățean, în special prin seria meciurilor din turneele regionale ale zonei vestice din cadrul Campionatului Național al Federației Române de Handbal pentru juniori 4, desfășurate la Sânnicolau Mare în cazul fetelor respectiv la Reșița, cu o mai mică participare la start, în cazul băieților, însă un duel direct Caraș Severin – Timiș a avut loc și la nivelul senioarelor, în penultima etapă a sezonului regular în Seria D a Diviziei A.

The post Gazda CSM Școlar Reșița câștigă regionalul juniorilor 4. Calificate, și 3 echipe timișene. L.T. Traian Vuia Reșița, primul la junioare 4 appeared first on sporttim.ro.

Juniorii 4, start al regionalului cu 6 echipe de la Reșița

Faza regională a băieților juniori IV din Campionatul Național de handbal este mai restrânsă ca participare numerică a formațiilor din zona vestică, șase fiind cluburile reunite pentru meciurile de astăzi și duminică de la Reșița, dintre care 4 grupări timișene, față de cele 10 echipe de junioare IV implicate încă de vineri pe același palier al competiției la Sânnicolau Mare. Alte câteva rezultate…

The post Juniorii 4, start al regionalului cu 6 echipe de la Reșița appeared first on sporttim.ro.

GALERIE FOTO. LPS Banatul – CSM București 18-38 (11-19)

Fotografii realizate de Leczki Jozsi la meciul LPS Banatul – CSM București, jucat duminică 17 martie de la ora 9:30 în sala ”Banu Sport” din Timișoara în etapa a V-a și ultima a turului în faza ”Grupe Principale – Valoare Masculin” a Campionatului Național FRH de handbal pentru juniori 1, și câștigat de liderul neînvins din capitală cu 18-38 (11-19). 

The post GALERIE FOTO. LPS Banatul – CSM București 18-38 (11-19) appeared first on sporttim.ro.

Turneele 8 și 6 la junioare și juniori IV completează Campionatul Județean Timiș. Centrul Național Olimpic de Pregătire Timișoara, deschis vineri

Ultimul weekend din februarie a adus și încheierea fazei județene în Campionatul Național de handbal pentru juniori 4, Dumbrăvița găzduind cel de-al optulea turneu al fetelor iar Moșnița cea de-a șasea reuniune a băieților. Întâlniri înaintea cărora AS Câtu, AS Leu Giarmata, HC Jimbolia și Unirea Sânnicolau Mare își asiguraseră locurile de calificare în faza regională în competiția feminină, precum Școala Generală 7 Timișoara, Unirea Sânnicolau Mare, LPS Banatul și Freedom Giroc-Chișoda în concursul masculin.

The post Turneele 8 și 6 la junioare și juniori IV completează Campionatul Județean Timiș. Centrul Național Olimpic de Pregătire Timișoara, deschis vineri appeared first on sporttim.ro.

Campionatul Județean Timiș de juniori IV, înaintea rundei finale

Prima fază a ediției în curs în Campionatul Național FRH de juniori IV este pe sfârșite, odată ce în weekend s-au desfășurat partidele penultimei etape a Campionatului Județean Timiș iar la sfârșitul acestei săptămâni va avea loc runda finală. A fost deja cea de-a șaptea reuniune pe semicercul fetelor junioare IV, găzduită duminică la Jimbolia, cu 8 meciuri în program, respectiv cea de-a cincea a băieților juniori IV, organizată sâmbătă la Lugoj, tot în colaborare cu Asociația Județeană de Handbal Timiș.

The post Campionatul Județean Timiș de juniori IV, înaintea rundei finale appeared first on sporttim.ro.

SCM Politehnica Timișoara, start în forță în ”Grupa Principală – Valoare”, 38-18 în deplasare la juniori 2

Nu doar seniorii alb-violeți au pășit săptămâna aceasta cu dreptul în 2019, ci și juniorii 2 ai grupării SCM Timișoara, cu ocazia startului sub forma unui nou sistem competițional a fazei secunde a Campionatului Național juvenil. Astfel, primele 3 clasate în cele 8 serii zonale ale turului preliminar din toamnă continuă în ”Grupa Principală – Valoare”, alcătuită din 4 grupe a câte 6 formații la juniori 2 și 3 respectiv cu trei a câte 6 echipe la juniorii mari, celelalte jucând în ”Speranța”, iar SCM Politehnica tocmai a început ca la carte parcursul în regiunea sud-vestică, în calitate de câștigătoare cu punctaj maxim la finele lui 2018 a zonei vestice, atribut deținut între celelalte fruntașe doar de CSM București și CSȘ Dinamo Brașov.

The post SCM Politehnica Timișoara, start în forță în ”Grupa Principală – Valoare”, 38-18 în deplasare la juniori 2 appeared first on sporttim.ro.

Antrenori din Arad, Caraș Severin și Timiș la prima conferință de Beach Handball din România

Prim-planul jocului cu mingea mică este dominat zilele acestea de turneul final EHF Euro 2018 la handbal feminin, în care România abordează de pe primul loc ultimul joc din Grupa D, cu Norvegia, diseară de la ora 22, însă și pe plan intern continuă activitatea în sportul cu mingea mică, diversificată, spre exemplu marți după amiază având loc la Timișoara prima conferință de Beach Handball din România.

The post Antrenori din Arad, Caraș Severin și Timiș la prima conferință de Beach Handball din România appeared first on sporttim.ro.