Posts Tagged ‘Futsal/Minifotbal’

Informatica Timișoara nu răstoarnă ierarhia

CS Informatica, a cincea la sfârșitul sezonului regular în Liga 1 de futsal, a pierdut luni seară în seria triunghiular a fazei play-off și returul acasă cu a patra clasată în aceeași ierarhie, Futsal Club Dunărea Călărași, de care era devansată cu două puncte după cele 18 etape, joc de la care, în principiu și pe hârtie, ar fi putut spera la cel mai mult în această serie de 4 apariții din întâlnirile primei grupe valorice. 

The post Informatica Timișoara nu răstoarnă ierarhia appeared first on sporttim.ro.

Informatica pierde și acasă în play-off

La exact două luni după ce a fost eliminată din optimile Cupei României cu 6-2 la Miercurea Ciuc, CS Informatica Timișoara a pierdut marți seară și acasă în fața acelorași câștigători ai sezonului regular în Liga 1 de futsal, și tot la 4 goluri diferență, Imperial Wet desprinzându-se și de această dată la zero până la pauză.

The post Informatica pierde și acasă în play-off appeared first on sporttim.ro.

Informatica pierde și acasă în play-off

La exact două luni după ce a fost eliminată din optimile Cupei României cu 6-2 la Miercurea Ciuc, CS Informatica Timișoara a pierdut marți seară și acasă în fața acelorași câștigători ai sezonului regular în Liga 1 de futsal, și tot la 4 goluri diferență, Imperial Wet desprinzându-se și de această dată la zero până la pauză.

The post Informatica pierde și acasă în play-off appeared first on sporttim.ro.

Informatica pierde la Dunăre la debutul în play-off

CS Informatica nu s-a întâlnit de când și-a întinerit și realcătuit lotul cu Dunărea Călărași, pe care a vizitat-o în această seară la startul celor două serii triunghiular din play-off-ul Ligii 1 de futsal, iar deznodământul n-a mai fost același precum în sezonul regular din toamnă, 3-2 în tur la Timișoara și 4-4 în returul din sud-estul țării pe 24 noiembrie 2018, însă oaspeții de pe Bega au ieșit onorant cu fruntea sus după o curajoasă replică oferită formației mai bine clasată, care recent prelua trofeul Cupei României de la bănățeni prin a câștiga cu 2-1 finala din 17 martie cu CS United Galați.  

The post Informatica pierde la Dunăre la debutul în play-off appeared first on sporttim.ro.

Informatica încheie sezonul regular cu primul succes în Timișoara în Liga 1 după peste 4 luni

CS Informatica Timișoara a încheiat cu zâmbetul pe buze în noua sa componență sezonul regular al actualei ediții în Liga 1 de futsal, dispunând sâmbătă după-amiază cu 5-3 (2-1) în sala ”Constantin Jude” de antepenultima clasată în ierarhia eșalonului de elită, SCM Gloria Buzău, care egala în repriza a II-a, fără însă a menține scorul.

The post Informatica încheie sezonul regular cu primul succes în Timișoara în Liga 1 după peste 4 luni appeared first on sporttim.ro.

Informatica Timișoara, remiză la Cluj

Proaspăt câștigător al Cupei României la juniori sub 19 ani, Clubul Sportiv Informatica Timișoara a încheiat săptămâna prin a remiza în ultima deplasare din programul returului în sezonul regular al Ligii 1 de futsal: 5-5 după ce a fost condus la pauză cu 2-0 de gazda CFF Clujana.

The post Informatica Timișoara, remiză la Cluj appeared first on sporttim.ro.

CS Informatica Timișoara câștigă Cupa României la juniori U19

Juniorii clubului campion național de futsal și-au trecut joi după-amiază în palmares primul lor trofeu la categoria juvenilă de vârstă, câștigând finala Cupei României într-un duel al grupărilor care reclădesc pe baza altor strategii: CS Informatica Timișoara – CSM Târgu Mureș 5-2 (2-1).

The post CS Informatica Timișoara câștigă Cupa României la juniori U19 appeared first on sporttim.ro.

Noua Informatica întinerită cu autohtoni se ține destul de tare și cu aspiranta la onoruri United Galați

CS Informatica Timișoara și-a vândut destul de scump pielea și în această seară în fața uneia dintre principalele forțe ale Ligii 1 de futsal, CS United Galați, de fapt gruparea cu cel mai mănos bilanț pe teren al actualului sezon regular. Aspiranta la preluarea trofeelor deținute încă în serie de bănățeni a muncit pentru a-și impune statutul de favorită pe terenul merituoasei campioane, remaniate peste iarnă din puțin și într-un timp foarte scurt pentru o asemenea tranziție, de la o trupă încărcată cu internaționali și străini, la una pe cale de a fi conturată și clădită în majoritate din tineri autohtoni, un demers mai anevoios și care necesită timp, dar cu mai adânci semnificații.

The post Noua Informatica întinerită cu autohtoni se ține destul de tare și cu aspiranta la onoruri United Galați appeared first on sporttim.ro.

Informatica Timișoara câștigă în deplasare în Liga 1 după peste 3 luni și își asigură locul în play-off

Campioana națională CS Informatica Timișoara a revenit cu succes în această după-amiază în nord-estul țării, unde inaugura ediția în curs a Ligii 1 de futsal printr-un victorios 1-10 cu Bukovina pe 8 septembrie 2018 la Vicovu de Jos, de astă dată bifând penultima deplasare din retur, 1-4 (1-2) la Iași cu Futsal Poli, triumf prin care și-a consolidat locul 5, cu vedere spre play-off.

The post Informatica Timișoara câștigă în deplasare în Liga 1 după peste 3 luni și își asigură locul în play-off appeared first on sporttim.ro.

Informatica Timișoara se califică în deplasare în sferturile Cupei României la juniori U19

CS Informatica Timișoara se numără între primele 4 formații calificate în sferturile de finală ale Cupei României la futsal rezervată juniorilor sub 19 ani, fiind în schimb unica echipă din primul ”careu” care a trecut de faza optimilor prin a-și continua parcursul în condiții de deplasare.

The post Informatica Timișoara se califică în deplasare în sferturile Cupei României la juniori U19 appeared first on sporttim.ro.