Posts Tagged ‘Futsal/Minifotbal’

Informatica Timișoara câștigă Campionatul Național de juniori

CS Informatica Timișoara a obținut în această seară a patra victorie în 4 zile în cadrul fazelor finale ale Campionatului Național de juniori sub 19 ani la futsal, dar și pe cea mai prețioasă, în ultimul act al competiției, jucat cu trofeul pe masă la Piatra Neamț. Câștigători și ai Cupei României U19, pe 7 martie, la Odorheiu Secuiesc, cu 5-2 (2-1) în finala cu CSM Târgu Mureș, bănățenii au reușit eventul ediției 2018-2019 la nivel juvenil prin a lua și titlul în fața aceluiași adversar, depășit în Moldova cu 4-1 (1-0). 

The post Informatica Timișoara câștigă Campionatul Național de juniori appeared first on sporttim.ro.

Informatica Timișoara înscrie 11 goluri în turul barajului din județul Arad în ”Naționalul” sub 19 ani

Un parcurs a fost încheiat vineri, de către echipa de seniori a clubului, pierzătoare la Miercurea Ciuc în ultima apariție din actuala ediție a Ligii 1 de futsal, eliminată din cursă la capătul fazei play-off, iar altul a fost continuat astăzi de formația juvenilă a aceleiași grupări Informatica Timișoara, prin startul barajului eliminatoriu de calificare în turneul final al Campionatului Național de juniori sub 19 ani, în deplasare în manșa I, de la ora 14, în sala sporturilor din localitatea arădeană Vladimirescu, unde vizitatorii de pe Bega s-au detașat cu succes, la un scor care-i apropie în foarte mare măsură de turul următor.

The post Informatica Timișoara înscrie 11 goluri în turul barajului din județul Arad în ”Naționalul” sub 19 ani appeared first on sporttim.ro.

Imperial Wet, deja cu biletele pentru finala Ligii 1 în buzunar, 11-2 acasă cu Informatica Timișoara. Harghitenii, ultim act cu United Galați

Campioana ediției trecute a Ligii 1 de futsal, CS Informatica, a încheiat fără nici un punct și pe ultimul loc al uneia dintre seriile triunghiular din faza play-off a sezonului în curs, timișorenii înregistrând astăzi după prânz și cea de-a patra înfrângere în întâlnirile grupei valorice 1-6, pe terenul câștigătoarei uneia dintre jumătățile de tablou al acestui minicampionat, Imperial Wet Miercurea Ciuc, harghiteni care aveau deja asigurate biletele pentru finala Campionatului Național, indiferent de deznodământul încleștării acasă cu bănățenii, pe care o abordau ca mari favoriți.

The post Imperial Wet, deja cu biletele pentru finala Ligii 1 în buzunar, 11-2 acasă cu Informatica Timișoara. Harghitenii, ultim act cu United Galați appeared first on sporttim.ro.

Informatica Timișoara nu răstoarnă ierarhia

CS Informatica, a cincea la sfârșitul sezonului regular în Liga 1 de futsal, a pierdut luni seară în seria triunghiular a fazei play-off și returul acasă cu a patra clasată în aceeași ierarhie, Futsal Club Dunărea Călărași, de care era devansată cu două puncte după cele 18 etape, joc de la care, în principiu și pe hârtie, ar fi putut spera la cel mai mult în această serie de 4 apariții din întâlnirile primei grupe valorice. 

The post Informatica Timișoara nu răstoarnă ierarhia appeared first on sporttim.ro.

Informatica pierde și acasă în play-off

La exact două luni după ce a fost eliminată din optimile Cupei României cu 6-2 la Miercurea Ciuc, CS Informatica Timișoara a pierdut marți seară și acasă în fața acelorași câștigători ai sezonului regular în Liga 1 de futsal, și tot la 4 goluri diferență, Imperial Wet desprinzându-se și de această dată la zero până la pauză.

The post Informatica pierde și acasă în play-off appeared first on sporttim.ro.

Informatica pierde și acasă în play-off

La exact două luni după ce a fost eliminată din optimile Cupei României cu 6-2 la Miercurea Ciuc, CS Informatica Timișoara a pierdut marți seară și acasă în fața acelorași câștigători ai sezonului regular în Liga 1 de futsal, și tot la 4 goluri diferență, Imperial Wet desprinzându-se și de această dată la zero până la pauză.

The post Informatica pierde și acasă în play-off appeared first on sporttim.ro.

Informatica pierde la Dunăre la debutul în play-off

CS Informatica nu s-a întâlnit de când și-a întinerit și realcătuit lotul cu Dunărea Călărași, pe care a vizitat-o în această seară la startul celor două serii triunghiular din play-off-ul Ligii 1 de futsal, iar deznodământul n-a mai fost același precum în sezonul regular din toamnă, 3-2 în tur la Timișoara și 4-4 în returul din sud-estul țării pe 24 noiembrie 2018, însă oaspeții de pe Bega au ieșit onorant cu fruntea sus după o curajoasă replică oferită formației mai bine clasată, care recent prelua trofeul Cupei României de la bănățeni prin a câștiga cu 2-1 finala din 17 martie cu CS United Galați.  

The post Informatica pierde la Dunăre la debutul în play-off appeared first on sporttim.ro.

Informatica încheie sezonul regular cu primul succes în Timișoara în Liga 1 după peste 4 luni

CS Informatica Timișoara a încheiat cu zâmbetul pe buze în noua sa componență sezonul regular al actualei ediții în Liga 1 de futsal, dispunând sâmbătă după-amiază cu 5-3 (2-1) în sala ”Constantin Jude” de antepenultima clasată în ierarhia eșalonului de elită, SCM Gloria Buzău, care egala în repriza a II-a, fără însă a menține scorul.

The post Informatica încheie sezonul regular cu primul succes în Timișoara în Liga 1 după peste 4 luni appeared first on sporttim.ro.

Informatica Timișoara, remiză la Cluj

Proaspăt câștigător al Cupei României la juniori sub 19 ani, Clubul Sportiv Informatica Timișoara a încheiat săptămâna prin a remiza în ultima deplasare din programul returului în sezonul regular al Ligii 1 de futsal: 5-5 după ce a fost condus la pauză cu 2-0 de gazda CFF Clujana.

The post Informatica Timișoara, remiză la Cluj appeared first on sporttim.ro.

CS Informatica Timișoara câștigă Cupa României la juniori U19

Juniorii clubului campion național de futsal și-au trecut joi după-amiază în palmares primul lor trofeu la categoria juvenilă de vârstă, câștigând finala Cupei României într-un duel al grupărilor care reclădesc pe baza altor strategii: CS Informatica Timișoara – CSM Târgu Mureș 5-2 (2-1).

The post CS Informatica Timișoara câștigă Cupa României la juniori U19 appeared first on sporttim.ro.