Posts Tagged ‘Gloria Lunca Teuz Cermei’

Roli Nagy a sintetizat turul excelent al Cermeiului: „Echipă mică cu suflet mare, ați reaprins ceva în mine. Atenție, însă, returul obligă!”

Articolul Roli Nagy a sintetizat turul excelent al Cermeiului: „Echipă mică cu suflet mare, ați reaprins ceva în mine. Atenție, însă, returul obligă!” apare prima dată în sportarad.

Bodea, singurul portar neînvins de liderul Șirineasa în turul Ligii a 3-a: „La cât de valoros și unit e vestiarul, Cermeiul nu termină campionatul mai jos de locul 4 ”

Articolul Bodea, singurul portar neînvins de liderul Șirineasa în turul Ligii a 3-a: „La cât de valoros și unit e vestiarul, Cermeiul nu termină campionatul mai jos de locul 4 ” apare prima dată în sportarad.

Galerie foto: Gloria LT Cermei – ACS Șirineasa 0-0

Articolul Galerie foto: Gloria LT Cermei – ACS Șirineasa 0-0 apare prima dată în sportarad.

Anca: „Am avut de suferit în fața unei echipe cu un alt obiectiv, felicit băieții pentru atitudine și implicare”

Articolul Anca: „Am avut de suferit în fața unei echipe cu un alt obiectiv, felicit băieții pentru atitudine și implicare” apare prima dată în sportarad.

Livetext, ora 14.00: Gloria LT Cermei – ACS Șirineasa 0-0, final

Articolul Livetext, ora 14.00: Gloria LT Cermei – ACS Șirineasa 0-0, final apare prima dată în sportarad.

A venit confirmarea de la „Diciplină”: Sebiș – Cermei 0-3, dar „alb-albaștrii” sunt convinși că vor câștiga recursul

Articolul A venit confirmarea de la „Diciplină”: Sebiș – Cermei 0-3, dar „alb-albaștrii” sunt convinși că vor câștiga recursul apare prima dată în sportarad.

Cermeiul încheie anul cu meciul de gală împotriva liderului: „Presiunea e la ei, noi vrem să ne bucurăm de fotbal și forma arătată în ultimele partide”

Articolul Cermeiul încheie anul cu meciul de gală împotriva liderului: „Presiunea e la ei, noi vrem să ne bucurăm de fotbal și forma arătată în ultimele partide” apare prima dată în sportarad.

Cermeiul a câștigat la Comisie meciul cu Sebișul, „alb-albaștrii” speră să întoarcă decizia la recurs

Articolul Cermeiul a câștigat la Comisie meciul cu Sebișul, „alb-albaștrii” speră să întoarcă decizia la recurs apare prima dată în sportarad.

Ianc vrea să le calce pe urme colegilor de generație Man sau Petre: „Cermeiul – mediul ideal să cresc și să mă remarc, Norbi Varga mă ajută enorm”

Articolul Ianc vrea să le calce pe urme colegilor de generație Man sau Petre: „Cermeiul – mediul ideal să cresc și să mă remarc, Norbi Varga mă ajută enorm” apare prima dată în sportarad.

Ex. „tramvaistul” Berari a debutat la Cermei, Purece – suporter de lux pentru echipa din zona natală

Articolul Ex. „tramvaistul” Berari a debutat la Cermei, Purece – suporter de lux pentru echipa din zona natală apare prima dată în sportarad.