Posts Tagged ‘Gloria Lunca Teuz Cermei’

Pecicanii Popa și Mateucă au devenit „sămădăi”, Moisă mai așteaptă întăriri după despărțirea și de Koula și Werner

În „careul de ași” al seriei a IV-a a Ligii

Articolul Pecicanii Popa și Mateucă au devenit „sămădăi”, Moisă mai așteaptă întăriri după despărțirea și de Koula și Werner apare prima dată în sportarad.

Cu un lot foarte tânăr, Cermeiul a terminat anul cu Sabia lui Damocles deasupra capului: „Cu ceva achiziții, sunt sigur că vom termina peste linie”

Fiindcă și-a schimbat destul de mult liniile și a apelat

Articolul Cu un lot foarte tânăr, Cermeiul a terminat anul cu Sabia lui Damocles deasupra capului: „Cu ceva achiziții, sunt sigur că vom termina peste linie” apare prima dată în sportarad.

Radu Popa, gol și eliminare scoasă pentru Cermei în derby-ul cu Lipova: „Păcat că nu am luat toate punctele, vom oferi mai mult fotbal din retur”

Divizionarele terțe arădene nu au profitat prea mult de faptul că întrecerile în Liga 4-a…

Articolul Radu Popa, gol și eliminare scoasă pentru Cermei în derby-ul cu Lipova: „Păcat că nu am luat toate punctele, vom oferi mai mult fotbal din retur” apare prima dată în sportarad.

Cermeiul, la câteva secunde de una dintre surprizele anului! Moisă: „Am conceput o tactică ce a funcționat perfect, dar fotbalul i-a dat Lipovei înapoi…”+FOTO

Gloria Lunca Teuz Cermei a fost la cateva secunde distanță de una dintre surprizele anului…

Articolul Cermeiul, la câteva secunde de una dintre surprizele anului! Moisă: „Am conceput o tactică ce a funcționat perfect, dar fotbalul i-a dat Lipovei înapoi…”+FOTO apare prima dată în sportarad.

Live-text Liga a III-a, ora 14: Gloria Lunca Teuz Cermei – Șoimii Lipova, Crișul Chișineu-Criș – Ghiroda și Giarmata Vii, Progresul Ezeriș – Progresul Pecica

Returul Ligii a 3-a a început ieri fără meciuri ale formațiilor arădene, care  intră toate…

Articolul Live-text Liga a III-a, ora 14: Gloria Lunca Teuz Cermei – Șoimii Lipova, Crișul Chișineu-Criș – Ghiroda și Giarmata Vii, Progresul Ezeriș – Progresul Pecica apare prima dată în sportarad.

Puncte prețioase pentru polii clasamentului în ultimul derby arădean al anului! Pașcu: „Dăm totul cu Lipova!” v.s. A. Gavrilă: „Să ne impunem jocul și la Cermei!”

Cortina coboară peste prima parte a ediției 2020-2021 a Ligii a 3-a cu un derby…

Articolul Puncte prețioase pentru polii clasamentului în ultimul derby arădean al anului! Pașcu: „Dăm totul cu Lipova!” v.s. A. Gavrilă: „Să ne impunem jocul și la Cermei!” apare prima dată în sportarad.

Cermeiul nu se simte bine în „zona roșie”! Bulza: „Mă voi implica mai mult și, în ciuda cârcotașilor, vom juca și mai departe în Liga 3-a”

6 puncte din 27 posibile e bilanțul Gloriei Lunca Teuz Cermei, care a bătut doar…

Articolul Cermeiul nu se simte bine în „zona roșie”! Bulza: „Mă voi implica mai mult și, în ciuda cârcotașilor, vom juca și mai departe în Liga 3-a” apare prima dată în sportarad.

Cermeiul a căzut și examenul de 6 puncte cu Periamul! Moisă: „Câteodată, inima și plăcerea de a juca sunt suficiente” v.s. Stănache: „Poate, plusul nostru de experiență și-a spus cuvântul”+FOTO

Gloria Lunca Teuz Cermei rămâne doar cu punctele făcute împotriva echipelor aflate sub ea în…

Articolul Cermeiul a căzut și examenul de 6 puncte cu Periamul! Moisă: „Câteodată, inima și plăcerea de a juca sunt suficiente” v.s. Stănache: „Poate, plusul nostru de experiență și-a spus cuvântul”+FOTO apare prima dată în sportarad.

Livetext Liga a III-a, etapa a 9-a, ora 14: Crișul Chișineu Criș – ACS Dumbrăvița, Progresul Ezeriș – Șoimii Lipova, Gloria L.T. Cermei – Avântul Periam

Începând cu ora 14, vă vom relata  în format livetext principale aspecte de la partidele…

Articolul Livetext Liga a III-a, etapa a 9-a, ora 14: Crișul Chișineu Criș – ACS Dumbrăvița, Progresul Ezeriș – Șoimii Lipova, Gloria L.T. Cermei – Avântul Periam apare prima dată în sportarad.

„Ciocnire” Cermei – Periam pentru locul 7! Moisă: „Avem în față un adversar care se bucură de fotbal, vreau să cred că suntem echipa mai profesionistă”

După cele două victorii consecutive, cu Becicherecu Mic și Ezerișul, Cermeiul a pierdut alte două…

Articolul „Ciocnire” Cermei – Periam pentru locul 7! Moisă: „Avem în față un adversar care se bucură de fotbal, vreau să cred că suntem echipa mai profesionistă” apare prima dată în sportarad.