Posts Tagged ‘Gloria Lunca Teuz Cermei’

Bulza i-a răspuns lui Bubuș și Cermeiul remizează în amicalul de la Felnac

Articolul Bulza i-a răspuns lui Bubuș și Cermeiul remizează în amicalul de la Felnac apare prima dată în sportarad.

Defensivă utistă la Cermei: Lazăr – Iuga – Burlă, sub comanda lui Nagy, Moisă și Sas! „Sămădăii” mai vizează încă patru transferuri pentru un loc în primele 8

Articolul Defensivă utistă la Cermei: Lazăr – Iuga – Burlă, sub comanda lui Nagy, Moisă și Sas! „Sămădăii” mai vizează încă patru transferuri pentru un loc în primele 8 apare prima dată în sportarad.

Daniel Cocină, prima achiziție estivală a Cermeiului! Nagy și Moisă au mai bătut palma cu alți 6-7 jucători, reunirea – programată pe 10 iulie!

Articolul Daniel Cocină, prima achiziție estivală a Cermeiului! Nagy și Moisă au mai bătut palma cu alți 6-7 jucători, reunirea – programată pe 10 iulie! apare prima dată în sportarad.

Roli Nagy revine la Cermei ca manager general și optează pentru Flavius Moisă pe banca tehnică: „Să repetăm performanța de anul trecut, poate chiar să o depășim!”

Articolul Roli Nagy revine la Cermei ca manager general și optează pentru Flavius Moisă pe banca tehnică: „Să repetăm performanța de anul trecut, poate chiar să o depășim!” apare prima dată în sportarad.

Cermeiul, în pole-position pentru o colaborare strânsă cu UTA? Bulza: „Grupul nostru ar fi perfect pentru creșterea juniorilor de la clubul fanion”

Articolul Cermeiul, în pole-position pentru o colaborare strânsă cu UTA? Bulza: „Grupul nostru ar fi perfect pentru creșterea juniorilor de la clubul fanion” apare prima dată în sportarad.

Cermeiul a depășit-o chiar și cu o remiză pe Metalurgistul, pe locul 4: „Rezultate peste așteptări, iar cu puțină atenție se putea și mai bine”

Articolul Cermeiul a depășit-o chiar și cu o remiză pe Metalurgistul, pe locul 4: „Rezultate peste așteptări, iar cu puțină atenție se putea și mai bine” apare prima dată în sportarad.

Livetext Liga 3-a, ora 18.00: Crișul – Alba Iulia, Lipova – Ghiroda, Cermei – Cugir și Ocna Mureș – Sebiș

Articolul Livetext Liga 3-a, ora 18.00: Crișul – Alba Iulia, Lipova – Ghiroda, Cermei – Cugir și Ocna Mureș – Sebiș apare prima dată în sportarad.

Obiectivul Cermeiului pentru disputa cu Metalurgistul: „Să terminăm pozitiv cel mai bun sezon din istoria clubului!”

Articolul Obiectivul Cermeiului pentru disputa cu Metalurgistul: „Să terminăm pozitiv cel mai bun sezon din istoria clubului!” apare prima dată în sportarad.

Live-text Liga III-a, ora 18: Național Sebiș – CNS Cetate Deva 1-0, Millenium Giarmata – Crișul Chișineu Criș 0-4, Unirea Alba Iulia – Lunca Teuz Cermei 2-0

Articolul Live-text Liga III-a, ora 18: Național Sebiș – CNS Cetate Deva 1-0, Millenium Giarmata – Crișul Chișineu Criș 0-4, Unirea Alba Iulia – Lunca Teuz Cermei 2-0 apare prima dată în sportarad.

După Giarmata, Cermeiul are în mâini și destinul Unirii Alba Iulia: „Să jucăm fotbal și să luăm primele conducerii!”

Articolul După Giarmata, Cermeiul are în mâini și destinul Unirii Alba Iulia: „Să jucăm fotbal și să luăm primele conducerii!” apare prima dată în sportarad.