Posts Tagged ‘Gloria Lunca Teuz Cermei’

Cermeiul nu a renunțat la gândul de a ataca vârful clasamentului, dar Deva a făcut victime ilustre în retur: „E cazul să câștigăm din nou!”

Articolul Cermeiul nu a renunțat la gândul de a ataca vârful clasamentului, dar Deva a făcut victime ilustre în retur: „E cazul să câștigăm din nou!” apare prima dată în sportarad.

Galerie foto: Gloria LT Cermei – Industria Galda, 0-3

Articolul Galerie foto: Gloria LT Cermei – Industria Galda, 0-3 apare prima dată în sportarad.

Anca, după insuccesul dureros cu Galda: „Este doar vina mea, am fost moi în fața unei echipe aflată cu cuțitul la os”

Articolul Anca, după insuccesul dureros cu Galda: „Este doar vina mea, am fost moi în fața unei echipe aflată cu cuțitul la os” apare prima dată în sportarad.

Livetext Liga III-a, ora 17.00: Crișul Chișineu-Criș – ACS Dumbrăvița și Gloria LT Cermei – Industria Galda

Articolul Livetext Liga III-a, ora 17.00: Crișul Chișineu-Criș – ACS Dumbrăvița și Gloria LT Cermei – Industria Galda apare prima dată în sportarad.

Divizionarele terțe arădene din nou în arenă, pe puncte: Lipova are șanse mari să rămână prima, Crișul o poate ajuta în lupta la vârf!

Articolul Divizionarele terțe arădene din nou în arenă, pe puncte: Lipova are șanse mari să rămână prima, Crișul o poate ajuta în lupta la vârf! apare prima dată în sportarad.

Galerie foto: ACS Dumbrăvița – Gloria LT Cermei 2-0

Articolul Galerie foto: ACS Dumbrăvița – Gloria LT Cermei 2-0 apare prima dată în sportarad.

Bălu: „Am fost mai buni la toate capitolele” v.s. Anca: „Am avut ocaziile noastre, am fi meritat un punct”

Articolul Bălu: „Am fost mai buni la toate capitolele” v.s. Anca: „Am avut ocaziile noastre, am fi meritat un punct” apare prima dată în sportarad.

Livetext Liga III-a, ora 17: ACS Dumbrăvița – Lunca Teuz Cermei

Articolul Livetext Liga III-a, ora 17: ACS Dumbrăvița – Lunca Teuz Cermei apare prima dată în sportarad.

Cermeiul dă bătălie la Dumbrăvița din postura liderului: „Să fim aceiași din meciul cu Lipova!”

Articolul Cermeiul dă bătălie la Dumbrăvița din postura liderului: „Să fim aceiași din meciul cu Lipova!” apare prima dată în sportarad.

Cermeiul e noul lider al Ligii a 3-a, iar Capătă îi suflă în ceafă lui Trabalka: „E frumos acest duel între echipe și atacanți arădeni pentru primele locuri”

Articolul Cermeiul e noul lider al Ligii a 3-a, iar Capătă îi suflă în ceafă lui Trabalka: „E frumos acest duel între echipe și atacanți arădeni pentru primele locuri” apare prima dată în sportarad.