Posts Tagged ‘Gloria Lunca Teuz Cermei’

Cermeiul s-a despărțit de încă doi juniori în ziua reunirii, dar așteaptă un atacant de culoare și mizează pe revenirea lui Vezan

Gloria Lunca Teuz Cermei și-a fixat, cel puțin pentru această săptămână ca și „cartier general” terenul din Sânpaul. La reunirea de ieri au fost prezente și achizițiile Alex Sabău, Ionuț Ianc și Luca Bodri, însă Flavius Moisă a aflat că nu va mai conta nici pe doi dintre juniorii din tur. Daina  va merge, probabil, …

Articolul Cermeiul s-a despărțit de încă doi juniori în ziua reunirii, dar așteaptă un atacant de culoare și mizează pe revenirea lui Vezan apare prima dată în sportarad.

Cermeiul îi „repatriază” pe Sabău, Ianc și Luca Bodri și are așteptări de la ivorianul Koula sau Cocină: „Să adunăm cât mai rapid punctele liniștii!”

Vacanța este pe final și în tabăra celor de la Gloria Lunca Teuz Cermei. Luni, la Sânpaul, „sămădăii” vor răspunde pentru prima oară în noul an comenzilor lui Roland Nagy, Flavius Moisă și Adi Sasu, între timp ei ajungând la zi cu drepturile financiare. Așadar, atmosfera de lucru este creată, iar obiectivul e ușor de …

Articolul Cermeiul îi „repatriază” pe Sabău, Ianc și Luca Bodri și are așteptări de la ivorianul Koula sau Cocină: „Să adunăm cât mai rapid punctele liniștii!” apare prima dată în sportarad.

Ianc – ca și revenit la Cermei, „sămădăii” au bătut în cuie amicalele iernii

Articolul Ianc – ca și revenit la Cermei, „sămădăii” au bătut în cuie amicalele iernii apare prima dată în sportarad.

Dagău, spre Gloria Buzău?

Articolul Dagău, spre Gloria Buzău? apare prima dată în sportarad.

Cermeiul intră în vacanță de pe locul 10: „Cu cât e mai greu, cu atât e mai frumos”

Articolul Cermeiul intră în vacanță de pe locul 10: „Cu cât e mai greu, cu atât e mai frumos” apare prima dată în sportarad.

Cermeiul ia la ˝masa verde˝ punctele cu Crișul și iernează pe locul 10

Articolul Cermeiul ia la ˝masa verde˝ punctele cu Crișul și iernează pe locul 10 apare prima dată în sportarad.

Cermeiul a terminat turul în afara „zonei roșii”, dar și mai important: „Unii fii risipitori ar vrea să se întoarcă acasă!” Pirtea – țintă concretă

Articolul Cermeiul a terminat turul în afara „zonei roșii”, dar și mai important: „Unii fii risipitori ar vrea să se întoarcă acasă!” Pirtea – țintă concretă apare prima dată în sportarad.

Cermeiul nu a răsturnat calculele hârtiei cu Dumbrăvița! Moisă: „Diferența s-a făcut la duelurile unu la unu” v.s. Bălu: „Victoria nu poate fi pusă la îndoială”+FOTO

Articolul Cermeiul nu a răsturnat calculele hârtiei cu Dumbrăvița! Moisă: „Diferența s-a făcut la duelurile unu la unu” v.s. Bălu: „Victoria nu poate fi pusă la îndoială”+FOTO apare prima dată în sportarad.

Live-text Liga 3-a, ora 14: ACSO Filiași – Șoimii Lipova, Crișul Chișineu-Criș – Fortuna Becicherecu Mic, Gloria LT Cermei – CSC Dumbrăvița 

Articolul Live-text Liga 3-a, ora 14: ACSO Filiași – Șoimii Lipova, Crișul Chișineu-Criș – Fortuna Becicherecu Mic, Gloria LT Cermei – CSC Dumbrăvița  apare prima dată în sportarad.

Cermeianii vor să pună cireașa pe „tortul” finalului de tur: „Dacă avem determinarea din ultimele meciuri putem bate Dumbrăvița!”

Articolul Cermeianii vor să pună cireașa pe „tortul” finalului de tur: „Dacă avem determinarea din ultimele meciuri putem bate Dumbrăvița!” apare prima dată în sportarad.