Posts Tagged ‘Grupa Principală Valoare’

LPS Banatul – Dinamo București 34-14 la debutul acasă al juniorilor mari în ”Grupa Principală – Valoare”

Handbaliștii juniori I de la LPS Banatul au câștigat primul meci pe teren propriu în ”Grupa Principală – Valoare” a Campionatului Național FRH, disputat astăzi de la ora 12 în sala ”Banu Sport” în cadrul etapei a II-a din faza decisivă pentru accederea la turneul final, 34-14 la pauză 16-8 cu ”pepiniera” clubului laureat pe țară al seniorilor, CS Dinamo București. Iar în continuarea cuplajului, tot la categoria ”Valoare”, juniorii III ai liceului timișorean au obținut și cel de-al doilea succes în două runde, 31-28 (15-14) cu CS Unirea Sânnicolau Mare.

The post LPS Banatul – Dinamo București 34-14 la debutul acasă al juniorilor mari în ”Grupa Principală – Valoare” appeared first on sporttim.ro.

SCM Politehnica învinge și la Oradea. ”Atuul nostru, apărarea”. Juniorii 2 cu cea mai mică medie a golurilor primite pe meci din țară

Juniorii 2 de la SCM Politehnica Timișoara și-au continuat astăzi seria invincibilă din ediția 2018-2019 a Campionatului Național juvenil prin a se impune și în sala ”Antonio Alexe”, la a doua deplasare începând de sâmbătă din tot atâtea etape pe noul parcurs în ”Grupa Principală – Valoare”.

The post SCM Politehnica învinge și la Oradea. ”Atuul nostru, apărarea”. Juniorii 2 cu cea mai mică medie a golurilor primite pe meci din țară appeared first on sporttim.ro.