Posts Tagged ‘handbal Divizia A’

CSU UVT, condusă fără excepție și învinsă acasă de CSU Reșița

Handbalistele secund-divizionare ale Timișoarei au pierdut astăzi la matineu și cel de-al doilea meci găzduit în noul campionat al seriei vestice, tradiționalul duel bănățean cu CSU Reșița, care, precum în majoritatea cazurilor în acest deceniu, s-a impus pe terenul ”universitarilor”, obținând cel de-al doilea triumf în deplasare în ediția 2019-2020.

The post CSU UVT, condusă fără excepție și învinsă acasă de CSU Reșița appeared first on sporttim.ro.

CSU Universitatea de Vest încheie campionatul cu o victorie acasă. CS Universitar Politehnica Timișoara, cu un eșec la Reșița

Formațiile divizionare de seniori ale Timișoarei din liga secundă de handbal au încheiat în această după-amiază meciurile din ediția 2018-2019 a campionatului, galben-albastrele de la CSU Universitatea de Vest prin a obține a doua victorie consecutivă pe teren propriu, iar alb-violeții de la CS Universitar Politehnica prin a ceda pe terenul liderului cu punctaj maxim. Iar ambele echipe studențești s-au clasat pe ultimul loc al seriei vestice în Divizia A, cea feminină cu 4 succese în 20 de apariții, cea masculină fără nici unul, ci numai cu un punct în 16 partide. 

The post CSU Universitatea de Vest încheie campionatul cu o victorie acasă. CS Universitar Politehnica Timișoara, cu un eșec la Reșița appeared first on sporttim.ro.

Timișenele, înfrângeri în Divizia A

Sfârșit de săptămână cu meciuri în Timișoara și la Reșița pentru cluburile secund divizionare de handbal masculin din seria sud-vestică, în cadrul etapei a XVII-a din totalul de 20, așadar spre finele sezonului, ambele formații pierzând antepenultima lor apariție în actuala ediție de campionat.

The post Timișenele, înfrângeri în Divizia A appeared first on sporttim.ro.