Posts Tagged ‘icim arad’

Volei în Polivalentă: CSM – Dinamo. Baschetul ratează locurile 1-4

CSM Târgoviște va întâlni astăzi Dinamo, în Sala Polivalentă, într-un joc din etapa a V-a a fazei secunde a campionatului. CSM vine după un eșec dur în Capitală, 0-3 cu CSM București, și e obligată să câștige pentru a-și asigura un moral bun în perspectiva derby-ului pentru medaliile de bronz cu Știința Bacău (20 aprilie). […]

The post Volei în Polivalentă: CSM – Dinamo. Baschetul ratează locurile 1-4 appeared first on DB-SPORT.

Altădată finală, acum turul I din play-off. Când se joacă ICIM Arad – CSM Târgoviște

Numele sonore ale baschetului feminin românesc, ICIM Arad și CSM Târgoviște, se vor întâlni în primul tur al play-off-ului Ligii Naționale, miza fiind calificarea în semifinalele competiției. Programate inițial în week-end, primele două jocuri de la Arad vor avea loc mai devreme, la solicitarea clubului din Târgoviște, care va organiza turneul final U18 în perioada […]

The post Altădată finală, acum turul I din play-off. Când se joacă ICIM Arad – CSM Târgoviște appeared first on DB-SPORT.

FOTO. Seara emoțiilor | Momente splendide la Timișoara. Monika Brosovszky s-a retras din activitate

Familia, fostele colege, mulți prieteni, dar și suporteri din Timișoara și mai ales Arad, orașul natal, au fost alături de Monika Brosovszky la meciul său de retragere din activitatea sportivă. Jocul – spectacol a avut loc în sala Constantin Jude din Timișoara, locul unde Monika a evoluat ultima dată în LNBF. All-time team – Timișoara […]

The post FOTO. Seara emoțiilor | Momente splendide la Timișoara. Monika Brosovszky s-a retras din activitate appeared first on DB-SPORT.

“U” Cluj a pierdut şi cu ICIM Arad. A fost un meci cu răsturnări spectaculoase, dar care a adus a opta înfrângere pentru “studente”

Universitatea Cluj a suferit un nou eşec în Liga Naţională de baschet feminin, 81-86 (19-19, 18-28, 34-19, 10-20) cu ICIM Arad, după o partidă în care ambele echipe au avut perioade de dominare. Meciul din Sala Sporturilor “Horia Demian” a fost echilibrat în primele 10 minute, după care arădencele s-au distanţat treptat în ultima parte […]

Transfer anti-criză la FCC ICIM Arad: Pivotul Monique Coker îmbracă după patru ani tricoul „galben-albastru”

Articolul Transfer anti-criză la FCC ICIM Arad: Pivotul Monique Coker îmbracă după patru ani tricoul „galben-albastru” apare prima dată în sportarad.

Brosovszky, cu inima îndoită după ce a pus umărul la înfrângerea echipei de suflet: „Sângele apă nu se face!” Bulj crede că ICIM-ul nu poate mai mult acum

Articolul Brosovszky, cu inima îndoită după ce a pus umărul la înfrângerea echipei de suflet: „Sângele apă nu se face!” Bulj crede că ICIM-ul nu poate mai mult acum apare prima dată în sportarad.

Un singur duel sub panou Arad – Cluj în weekend! Formația lui Petricevic s-a retras din Europa

Articolul Un singur duel sub panou Arad – Cluj în weekend! Formația lui Petricevic s-a retras din Europa apare prima dată în sportarad 2017.

Ținute la respect în Covasna: Sepsi Sfântu Gheorghe – FCC ICIM Arad 79-59

Articolul Ținute la respect în Covasna: Sepsi Sfântu Gheorghe – FCC ICIM Arad 79-59 apare prima dată în sportarad 2017.

Șefii UTA-ei, urecheați de Falcă în momentul semnării acordului pentru milionul de euro de la Primărie: „Una am vorbit cu ei în birou, altceva au declarat presei”

Articolul Șefii UTA-ei, urecheați de Falcă în momentul semnării acordului pentru milionul de euro de la Primărie: „Una am vorbit cu ei în birou, altceva au declarat presei” apare prima dată în sportarad 2017.