Posts Tagged ‘Ilie Rotariu’

Nu egalezi din penalty, cazi brusc la 0-2: CSM Lugoj – Metalurgistul Cugir 1-2 (0-1)

Penultima clasată a mai luat și astăzi ceva apă pe malurile Timișului, debutând și acasă în 2019 mai strâmb decât începea respectiv încheia aparițiile pe teren propriu din turul Seriei a IV-a, atunci cu două remize respectiv chiar o victorie. Nu putea fi însă altfel decât foarte dificil pentru CSM Lugoj în fața aspirantei la podium din județul Alba, care a profitat de nesiguranța bănățenilor și a smuls singurele puncte în deplasare ale zilei în vest, înnoptând astfel pe locul secund într-o ierarhie provizorie.

The post Nu egalezi din penalty, cazi brusc la 0-2: CSM Lugoj – Metalurgistul Cugir 1-2 (0-1) appeared first on sporttim.ro.

CSM Lugoj înscrie după 5 etape dar tot pierde în deplasare de la 3 goluri în sus: 5-1 (2-0) CS Național Sebiș

Contrar așteptărilor și într-un vădit contrast cu clasările celor două formații în edițiile anterioare de campionat, CS Național Sebiș și CSM Lugoj au abordat vineri după-amiază meciul de la startul celei de-a doua treimi în turul Seriei a IV-a în Liga 3 de pe poziții din cea de-a doua jumătate a clasamentului, timișenii chiar penultimii și cu un singur gol marcat în primele 5 runde fără victorie, însă arădenii au demonstrat totuși că situarea lor ar putea fi doar temporară și conjuncturală, impunându-se detașat cu 5-1 (2-0).

The post CSM Lugoj înscrie după 5 etape dar tot pierde în deplasare de la 3 goluri în sus: 5-1 (2-0) CS Național Sebiș appeared first on sporttim.ro.

Majoritatea divizionarelor C timișene se reunesc săptămâna viitoare, ACS Ghiroda la drum cu Remus Steop

Încet, încet și vacanța divizionarelor din Liga 3 ia sfârșit, una dintre formațiile timișene din Seria a IV-a fiind mai grăbită și dând drumul pregătirilor de vară încă de săptămâna aceasta. Restul, săptămâna viitoare…

The post Majoritatea divizionarelor C timișene se reunesc săptămâna viitoare, ACS Ghiroda la drum cu Remus Steop appeared first on sporttim.ro.

0-4 în repriza I, set la zero. Mama Mia ce se bucură ACSO Filiași la Jimbolia. Baban: ”Din vară vom vedea ce se va întâmpla…”

Oaspeții au obținut mai multe victorii în fiecare din primele 4 runde din 2018 în seria vestică din Liga 3, iar un semn ”2” se anunța a fi asigurat și astăzi după-amiază cu ocazia vizitei doljenilor din Filiași pe terenul din Jimbolia al ”lanternei roșii”. De la ora 17 s-a jucat o altă etapă reprogramată din retur ca intermediară, a 19-a respectiv a 5-a din retur, iar tocmai rezultatul din orășelul timișean, CS Nuova Mama Mia – ACSO Filiași 0-6 (0-4), a făcut ca și în această rundă balanța să încline de puțin în favoarea vizitatorilor, acum fie și doar la… golaveraj: 3-1-3 9-11 în 7 partide.

The post 0-4 în repriza I, set la zero. Mama Mia ce se bucură ACSO Filiași la Jimbolia. Baban: ”Din vară vom vedea ce se va întâmpla…” appeared first on sporttim.ro.

Vlad Bura revine ca principal la ACS Ghiroda

ACS Ghiroda, nou-promovată în Liga 3, a fost preluată din nou de Vlad Bura, tocmai învestit ca antrenor principal pe banca tehnică a ocupantei locului 9 după sezonul de toamnă, în urma căruia Paul Codrea trecea la secund-divizionara Ripensia iar locul său era preluat de Ilie Rotariu, fără însă a duce pregătirile la bun sfârșit.

The post Vlad Bura revine ca principal la ACS Ghiroda appeared first on sporttim.ro.

Mediop, ”dublă” în Serbia, 0-2 Ripensia. Cu Albert interimar, în locul lui Ilie Rotariu, plecat, ACS Ghiroda la primul succes după 4 eșecuri

Întâiul joc amical al zilei de miercuri s-a disputat de la amiază pe terenul din Covaci, între ASU Politehnica și CSM Lugoj, cu două goluri semnate de trupa lui Bogdan Andone și pe marginea căruia am punctat într-o consemnare anterioară, alte meciuri de verificare fiind programate la orele după-amiezii.

The post Mediop, ”dublă” în Serbia, 0-2 Ripensia. Cu Albert interimar, în locul lui Ilie Rotariu, plecat, ACS Ghiroda la primul succes după 4 eșecuri appeared first on sporttim.ro.

GALERIE FOTO: Timișul Șag – ACS Ghiroda 2-0. Declarații Munteanu, Rotariu

Campioana de toamnă a Diviziei D Timiș s-a desprins la zero acasă de campioana din primăvara trecută a ediției 2016-2017 în liga a patra județeană, într-un amical al formațiilor preluate din această iarnă de noi antrenori: CS Timişul Şag – ACS Ghiroda 2-0 (1-0).

The post GALERIE FOTO: Timișul Șag – ACS Ghiroda 2-0. Declarații Munteanu, Rotariu appeared first on sporttim.ro.

GALERIE FOTO + declarații Popa, Rotariu. ACS Poli – ACS Ghiroda 1-0 (1-0): Oprea

Dacă în urmă cu două zile nu le-a fost favorabilă timișorenilor la încheierea cantonamentului la Poiana Brașov, vremea a ținut în schimb astăzi cu fotbalul pe malurile canalului Bega, ocupanta locului 9 în Liga 1 jucând în condiții decente primul meci amical al iernii, cu 13 zile înaintea inaugurării etapei a XXIII-a: ACS Poli Timişoara – ACS Ghiroda 1-0 (1-0).

The post GALERIE FOTO + declarații Popa, Rotariu. ACS Poli – ACS Ghiroda 1-0 (1-0): Oprea appeared first on sporttim.ro.

Ilie Rotariu, nou antrenor principal la ACS Ghiroda

Nou-promovata ACS Ghiroda n-a lăsat de pe-un an pe altul rezolvarea unei probleme, clubul ocupant al locului 9 în Seria a IV-a după sezonul de toamnă al Ligii 3 alegând în persoana lui Ilie Rotariu înlocuitorul lui Paul Codrea în fruntea staff-ului tehnic.

The post Ilie Rotariu, nou antrenor principal la ACS Ghiroda appeared first on sporttim.ro.

CS Nuova Mama Mia, vineri în Oltenia cu Ciprian Urican director tehnic și Cătălin Todorescu și Iulian Munteanu antrenori

Ultimă clasată la încheierea sezonului trecut în Seria a IV-a dar și în ierarhia la zi după 3 etape din noua ediție 2017/8 a grupei vestice în Liga 3, CS Nuova Mama Mia Becicherecu Mic va aborda vineri după-amiază a treia apariție în campionatul în curs cu un nou staff tehnic, învestit la începutul acestei săptămâni, după ce ”lanterna roșie” nu evolua în runda din weekend-ul trecut, în așteptare dat fiind numărul impar de competitoare.

The post CS Nuova Mama Mia, vineri în Oltenia cu Ciprian Urican director tehnic și Cătălin Todorescu și Iulian Munteanu antrenori appeared first on sporttim.ro.