Posts Tagged ‘impact’

Sergiu Bîlcea vrea să reprezinte Aradul în Parlamentul României: „O să mă bat pentru modificarea Legii Sportului și pentru venirea naționalei României în orașul nostru” (P)

Om pragmatic, de acţiune, Sergiu Bîlcea are planuri importante și pentru sport din postura pe…

Articolul Sergiu Bîlcea vrea să reprezinte Aradul în Parlamentul României: „O să mă bat pentru modificarea Legii Sportului și pentru venirea naționalei României în orașul nostru” (P) apare prima dată în sportarad.

Titlurile din presa mondială despre disparția lui Diego Armando Maradona: ”AD10S…in hands of God”+ VIDEO + LIVE

Fotbalul mondial a primit o veste teribilă! Diego Maradona a murit la doar 60 de…

Articolul Titlurile din presa mondială despre disparția lui Diego Armando Maradona: ”AD10S…in hands of God”+ VIDEO + LIVE apare prima dată în sportarad.

Clubul UTA sare în ajutorul poloiștilor: „Ca punct de reper al sportului arădean, nu puteam fi indiferenți la dificultățile unei grupări de tradiția AMEFA-ei”

Ediția 2020-2021 a Superligii Naționale de Polo pe apă a debutat cu turneul de la…

Articolul Clubul UTA sare în ajutorul poloiștilor: „Ca punct de reper al sportului arădean, nu puteam fi indiferenți la dificultățile unei grupări de tradiția AMEFA-ei” apare prima dată în sportarad.

Bibarț s-a întors foarte odihnit din concediu și face foi de parcurs pentru autocarul UTA-ei, altfel nu spune nimic despre parteneriatul nerespectat cu clubul fanion al Aradului!

S-a întors și îl vom avea pe cap în următorii patru ani de zile. Este…

Articolul Bibarț s-a întors foarte odihnit din concediu și face foi de parcurs pentru autocarul UTA-ei, altfel nu spune nimic despre parteneriatul nerespectat cu clubul fanion al Aradului! apare prima dată în sportarad.

Tupeul atinge apogeul: Primăria nu o finanțează pe UTA, dar îi va lua vreo 400 de mii de euro pe an pentru închirerea arenei „Francisc Neuman”

Și, totuși, ședința de tristă amintire de miercurea trecută, în care Consiliul Local Municipal a…

Articolul Tupeul atinge apogeul: Primăria nu o finanțează pe UTA, dar îi va lua vreo 400 de mii de euro pe an pentru închirerea arenei „Francisc Neuman” apare prima dată în sportarad.

Edilii, prinși cu minciuna în speța finanțării cluburilor UTA și FCC Baschet Arad: Bulbuc spune că răspunsul de la Consiliul Concureței a venit pe 19 septembrie, Bibarț se lăuda cu proiectele pe 22!

Până la urmă arădenii au ceea ce merită în fruntea orașului, niște țepari în adevăratul…

Articolul Edilii, prinși cu minciuna în speța finanțării cluburilor UTA și FCC Baschet Arad: Bulbuc spune că răspunsul de la Consiliul Concureței a venit pe 19 septembrie, Bibarț se lăuda cu proiectele pe 22! apare prima dată în sportarad.

O jumătate de secol de la cea mai frumoasă zi a Aradului: UTA producea a „Opta Minune a Lumii” contra marelui Feyenoord!

Înapoi în timp, până în ultima zi din septembrie a anului 1970. O întreagă lume…

Articolul O jumătate de secol de la cea mai frumoasă zi a Aradului: UTA producea a „Opta Minune a Lumii” contra marelui Feyenoord! apare prima dată în sportarad.

O jumătate de secol de la cea mai frumoasă zi a Aradului: UTA producea a „Opta Minune a Lumii” contra marelui Feyenoord!

Înapoi în timp, până în ultima zi din septembrie a anului 1970. O întreagă lume…

Articolul O jumătate de secol de la cea mai frumoasă zi a Aradului: UTA producea a „Opta Minune a Lumii” contra marelui Feyenoord! apare prima dată în sportarad.

Avem răspunsul de la Consiliul Concurenței: Primăria poate finanța direct cluburile sportive până în suma de 200 de mii de euro, restul prin CMCA!

În urma votului exprimat, ieri, de către arădeni Călin Bibarț va fi primar cu acte…

Articolul Avem răspunsul de la Consiliul Concurenței: Primăria poate finanța direct cluburile sportive până în suma de 200 de mii de euro, restul prin CMCA! apare prima dată în sportarad.

Elogiile familiei UTA pentru „Csala – Minunea Blondă” și generația care a produs a opta Minune a Lumii + FOTO

În anul în care a împlinit 75 de ani, clubul UTA mai celebrează și trecerea…

Articolul Elogiile familiei UTA pentru „Csala – Minunea Blondă” și generația care a produs a opta Minune a Lumii + FOTO apare prima dată în sportarad.