Posts Tagged ‘instructor sportiv’

Centrul Român de Studii Sportiv Educaționale organizează în 10-22 februarie 2020 un curs de formare profesională pentru specializarea de instructor sportiv

Centrul Român de Studii Sportiv Educaționale (CRSSE) organizează curs de formare profesională pentru specializarea de instructor sportiv în perioada 10-22 februarie 2020. În luna decembrie 2019, prima generație de cursanți CRSSE – Timișoara a obținut certificatul de absolvire pentru ocupația de instructor sportiv.

The post Centrul Român de Studii Sportiv Educaționale organizează în 10-22 februarie 2020 un curs de formare profesională pentru specializarea de instructor sportiv appeared first on sporttim.ro.

Centrul Român de Studii Sportiv Educaționale, CRSSE, din 2018 și la Timișoara

Timișoara devine începând cu 2018 unul dintre punctele importante pe harta educațională a României în sport. Cea mai nouă ofertă educațională pentru profesioniștii în sport – Școala de Antrenori a CRSSE, va fi prezentă pe piața din sud-vestul României, cu sediul centrului regional în capitala Banatului, sub coordonarea lui Ciprian Urican.

The post Centrul Român de Studii Sportiv Educaționale, CRSSE, din 2018 și la Timișoara appeared first on sporttim.ro.