Posts Tagged ‘isăilă’

România, ca și calificată la turneul final Euro U21, pe o listă ilustră

Anglia, Franța, Germania – deținătoare a trofeului, Serbia, Spania, gazda Italia… Pe lângă peninsulari, calificați din oficiu în calitate de amfitrioni, câteva naționale sub 21 de ani și-au asigurat deja biletele pentru turneul final UEFA Euro U21 încă înaintea rundei finale de marți seară, dar România mai că s-a înscris pe aceeași listă într-o onorantă companie, grație victoriei din această seară de pe stadionul lui CFR Cluj, 2-0 (0-0) cu Țara Galilor, pășind ca și decisiv spre prima prezență a naționalei de tineret într-o fază finală continentală peste hotare.

The post România, ca și calificată la turneul final Euro U21, pe o listă ilustră appeared first on sporttim.ro.

De la Sportul Snagov la națională. Vlădoiu, surpriza lui Isăilă

Ștefan Vlădoiu a fost convocat de Daniel Isăilă la echipa națională Under 21. Tinerii ”tricolori” se află în fața unei duble decisive pentru calificarea la EURO 2019. Jocurile cu Portugalia și Țara Galilor vor evalua exact, la acest moment, potențialul unei echipe naționale aflate într-o postură extrem de favorabilă în grupa din care face parte. Selecționerul a chemat pentru aceste Citeste mai departe

Man a debutat cu gol la naționala de tineret a României, victorioasă în Bosnia

Articolul Man a debutat cu gol la naționala de tineret a României, victorioasă în Bosnia apare prima dată în sportarad 2017.

Man, la prima convocare la echipa de tineret a României: „Peste cinci ani sper să joc într-un campionat puternic al Europei”

Articolul Man, la prima convocare la echipa de tineret a României: „Peste cinci ani sper să joc într-un campionat puternic al Europei” apare prima dată în sportarad 2017.