Posts Tagged ‘jorza’

ASU Politehnica juniori 2003 – FC Radnicki Zrenjanin 2002 (Serbia) 1-0 (0-0). FOTO

Meciul internaţional amical de juniori dintre elevii lui Iulian Prodana şi vecini sârbi din Zrenjanin a oferit sâmbătă la amiază în cea de-a doua partidă a cuplajului de pe Baza II – UPT tot ce este mai frumos în fotbal, un joc de pase cu ocazii de ambele părţi, succesul fiind la limită de partea violeţilor fără Denis Radu, accidentat.

The post ASU Politehnica juniori 2003 – FC Radnicki Zrenjanin 2002 (Serbia) 1-0 (0-0). FOTO appeared first on sporttim.ro.

Jorza, de la lacrimi de bucurie la cele de tristețe: „Până nu câștigăm un meci nu văd cale de ieșire”

Articolul Jorza, de la lacrimi de bucurie la cele de tristețe: „Până nu câștigăm un meci nu văd cale de ieșire” apare prima dată în sportarad.

Al doilea Miculescu în „alb-roșu”! David a debutat la 16 ani și 4 luni cu tricoul lui Man: „Vreau să-mi depășesc tatăl, să joc cu UTA în Liga 1”

Articolul Al doilea Miculescu în „alb-roșu”! David a debutat la 16 ani și 4 luni cu tricoul lui Man: „Vreau să-mi depășesc tatăl, să joc cu UTA în Liga 1” apare prima dată în sportarad 2017.

Mihalcea a pus la colț juniorii UTA-ei, Păcurar reamintește: „Dacă nu aveau valoare, nu erau aici!”

Articolul Mihalcea a pus la colț juniorii UTA-ei, Păcurar reamintește: „Dacă nu aveau valoare, nu erau aici!” apare prima dată în sportarad 2017.

Jorza, pe gazon după mai bine de o lună: „Momentan ar trebui să nu mai vorbim despre promovare, ci să luăm fiecare meci în parte”

Articolul Jorza, pe gazon după mai bine de o lună: „Momentan ar trebui să nu mai vorbim despre promovare, ci să luăm fiecare meci în parte” apare prima dată în sportarad 2017.

Jorza ar putea primi prima șansă în „gestiunea Falub”: „Toți juniorii au calitate, însă sunt puțin blocați mental”

Articolul Jorza ar putea primi prima șansă în „gestiunea Falub”: „Toți juniorii au calitate, însă sunt puțin blocați mental” apare prima dată în sportarad 2017.