Posts Tagged ‘Judeţ’

Campionatul Județean Timiș: etapa 20

Cea de-a patra rundă din returul Campionatului Județean Timiș s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii sub forma a 18 meciuri din cadrul etapei a XX-a, printre câștigători numărându-se și doi lideri, cu acelaşi rezultat, CS Comloşu Mare printr-un 0-7 în deplasare la Cenad, iar Rapid Săcălaz acasă, 7-0 cu Jebel. În schimb CS Phoenix Buziaş a semnat o victorie fără joc, la ”masa verde”, întrucât cei din Uliuc s-au retras din campionat.

The post Campionatul Județean Timiș: etapa 20 appeared first on sporttim.ro.

FOTO. Campionatul Judeţean Timiș, Seria I: AS Tricoul 1 Iunie Timişoara – CS Unirea Sânnicolau Mare II 0-0

Etapa a XX-a din liga a V-a timișeană a programat la matineul de sâmbătă pe o vreme parcă de toamnă un meci între vecinele de clasament de pe pozițiile 4 și 3, despărțite de șase puncte, decalaj menținut și la încheierea întâlnirii din Plopi.

The post FOTO. Campionatul Judeţean Timiș, Seria I: AS Tricoul 1 Iunie Timişoara – CS Unirea Sânnicolau Mare II 0-0 appeared first on sporttim.ro.

VASLUI | Finală Rapid Brodoc – CSM FC Vaslui în Cupa României, faza județeană

Rapid Brodoc a făcut o a trecut de una dintre echipele importante din Liga 4, învingând pe Atletic Club Bârlad cu scorul de 2-1 (1-0). În schimb, CSM FC Vaslui a oferit scorul ediției actuale, trecând de Inter Sport Vaslui, cu scorul de 12-0, formație care evoluează în Liga 5. Ambele meciuri s-au disputat în […]

Campionatul Județean Timiș, etapa a XIX-a

Cea de-a treia rundă din returul Campionatului Județean Timiș s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii sub forma a 19 meciuri din cadrul etapei a XIX-a, printre câștigători numărându-se și liderii din cele trei serii, CS Comloşu Mare pe teren propriu, 5-2 cu Variaş, Rapid Săcălaz în deplasare, 0-2 la Uivar, iar CS Phoenix Buziaş prin a contura scorul seriei, 1-7 la Mănăştiur.

The post Campionatul Județean Timiș, etapa a XIX-a appeared first on sporttim.ro.

Campionatul Județean Timiș, etapa a XVIII-a. Și Timișul Uliuc aruncă prosopul

Cifra din dreptul cluburilor retrase în acest sezon din întrecerea ligii a cincea a urcat la patru, Timişul Uliuc retrăgându-se din Seria a III-a. Dar iată detalii despre cei care au jucat în cea de-a treia rundă din returul Campionatului Județean Timiș…

The post Campionatul Județean Timiș, etapa a XVIII-a. Și Timișul Uliuc aruncă prosopul appeared first on sporttim.ro.

Campionatul Județean Timiș, etapa a XVII-a

Toate cele 18 jocuri programate în liga a V-a județeană s-au disputat pe dreptunghiul verde, fără probleme. Cât despre liderii din cele trei serii, CS Comloşu Mare a obținut o victorie la scor, 5-1 acasă cu Tricoul 1 Iunie, Rapid Săcălaz a remizat 2-2 în deplasare la Fibiş, iar CS Phoenix Buziaş a reuşit o victorie la scor, 2-7 în deplasare la Jabăr.

The post Campionatul Județean Timiș, etapa a XVII-a appeared first on sporttim.ro.

Bredicenistii din nou primii pe judet! Premii, mentiuni si calificari la fazele nationale ale olimpiadelor scolare

Eleva Lobonea Aria (clasa a XII-a D) a obtinut locul I si s-a calificat la faza nationala la Olimpiada de logica. La prima participare, eleva Godeanu Ioana din clasa a

Campionatul Județean Timiș, etapa a XVI-a. Prima din retur: lider detronat în Seria a II-a

Runda inaugurală în sezonul de primăvară din liga a V-a timișeană a adus cu sine o modificare de lider. În etapa a XVI-a, prima din retur, toate cele 18 jocuri programate s-au disputat pe dreptunghiul verde, fără probleme. Cât despre …

The post Campionatul Județean Timiș, etapa a XVI-a. Prima din retur: lider detronat în Seria a II-a appeared first on sporttim.ro.

Returul ligii a V-a, ”Județ”, cu trei echipe în minus. Urmează și alte retrageri?

Pauza competițională n-a fost un sfetnic bun pentru toate cluburile din Campionatul Județean Timiș, vacanța de iarnă punându-i pe unii pe gânduri, incertitudine în urma căreia au aruncat prosopul. Nu vor mai continua în sezonul de primăvară. De parcă n-ar fi fost de-ajuns că unele grupări abandonau în cursul turului în liga a V-a județeană.

The post Returul ligii a V-a, ”Județ”, cu trei echipe în minus. Urmează și alte retrageri? appeared first on sporttim.ro.

Scoala Gimnaziala „Anisoara Odeanu” s-a calificat la doua olimpiade gimnaziale la judet! La finalul competitiei dascalii au adus un omagiu maestrului emerit Emil Vanea

Scoala Gimnaziala „Anisoara Odeanu” Lugoj a gazduit miercuri, faza municipala la badminton echipe, coordonator prof. Corina Gradinariu si prof. Monica Ianculescu, unde scolile finaliste si-au clasificat topul primelor patru echipe.