Posts Tagged ‘juniori D’

GALERIE FOTO. ACS Galaxy – ASU Politehnica 1-2 la juniori D

Fotografii realizate de Leczki Jozsi la meciul ACS Galaxy – ASU Politehnica, jucat sâmbătă de la ora 16:30 pe terenul galben-negrilor în etapa a XVII-a din Seria 1 în Campionatul Județean Timiș de fotbal juvenil la categoria Juniori D, grupa de vârstă sub 13 ani, și câștigat de alb-violeți cu 1-2.

The post GALERIE FOTO. ACS Galaxy – ASU Politehnica 1-2 la juniori D appeared first on sporttim.ro.

FOTO. LPS Banatul – ACS Poli 2-11 în Seria 1 a Campionatului Județean de juniori D

Fotografii realizate de Iosif Canea la meciul LPS Banatul – ACS Poli, jucat pe terenul sintetic de la Baza II – UPT în etapa a XVI-a din Seria 1 în Campionatul Județean Timiș de juniori D, U13, și câștigat de alb-violeți cu 2-11. 

The post FOTO. LPS Banatul – ACS Poli 2-11 în Seria 1 a Campionatului Județean de juniori D appeared first on sporttim.ro.

Juniori D | Rezultatele etapei a 4-a

Campionatul Judetean de juniori D a programat la sfarsitul saptamanii trecute meciurile etapei a IV-a. LPS Suceava s-a impus in deplasarea de la Campulung Moldovenesc, cu scorul de 4-0 si…

FOTO. ACS FC Juventus – ASU Politehnica 0-2 la juniori D

Fotografii realizate de Leczki Jozsi la meciul de fotbal ACS FC Juventus Timișoara – ASU Politehnica Timișoara, jucat duminică de la ora 18 pe ”Calor” în etapa a 3-a din Seria 1 a Campionatul Județean Timiș de juniori D, la categoria de vârstă sub 13 ani, Seria 1, și câștigat de vizitatorii alb-violeți cu 0-2.

The post FOTO. ACS FC Juventus – ASU Politehnica 0-2 la juniori D appeared first on sporttim.ro.

CSȘ Lugoj, pe podium din 10 echipe și unică egală a învingătoarei FC Carl Zeiss Jena în turneul de 2005 din Germania

Mai toate privirile sunt atrase în aceste zile spre startul fazelor eliminatorii la turneul final al Campionatului Mondial din Rusia, selecționatele Franței și din Uruguay obținând primele bilete pentru sferturi după 4-3 cu Argentina respectiv 2-1 cu Portugalia, dar balonul rotund continuă să se învârtă și în afara Rusiei, inclusiv la nivel juvenil, atât sub forma unui alt turneu final, dar continental, cel din Finlanda la categoria U19 cu începere din 16 iulie, cât și sub forma întrecerilor de pregătire, una derulându-se de exemplu în acest weekend și cu participare românească, din Lugoj, tocmai în țara campioanei mondiale de seniori din 2014, Germania, eliminată deja din grupe la FIFA World Cup 2018, săptămâna aceasta, de sud-coreeni.

The post CSȘ Lugoj, pe podium din 10 echipe și unică egală a învingătoarei FC Carl Zeiss Jena în turneul de 2005 din Germania appeared first on sporttim.ro.

FOTO. Juventus Timișoara – ASU Politehnica 0-2

Fotografii realizate de Leczki Jozsi la meciul ACS FC Juventus Timișoara – ASU Politehnica Timișoara, jucat miercuri 23 mai de la ora 19 pe baza ”Colterm” în etapa 30 din sezonul regular al ediției 2017/8 în Seria a II-a a Campionatului Județean Timiș de juniori D și încheiat cu victoria cu 0-2 a oaspeților ”violeți” de pe locul 1 în dauna gazdelor de pe poziția a patra.

The post FOTO. Juventus Timișoara – ASU Politehnica 0-2 appeared first on sporttim.ro.

FOTO. ASU Politehnica – CS Sînandrei 3-1

Fotografii realizate de Leczki Jozsi la meciul de fotbal ASU Politehnica – CS Sînandrei Timiș, jucat sâmbătă 31 martie de la ora 10:30 pe terenul Bazei II – UPT din Timișoara în cadrul etapei a XXI-a din Seria a II-a a Campionatului Județean Timiș pentru juniori de categoria de vârstă D, și câștigat cu 3-1 de liderul alb-violet neînvins, într-un duel din prima treime a întrecerii cu 18 echipe.

The post FOTO. ASU Politehnica – CS Sînandrei 3-1 appeared first on sporttim.ro.

GALERIE FOTO. ASU Politehnica – ACS Dumbrăvița 4-2

Fotografii realizate de Leczki Jozsi la meciul ASU Politehnica – ACS Dumbrăvița, jucat duminică 18 martie de la ora 10 pe terenul Bazei II – UPT din Timișoara în etapa a 19-a din Seria a II-a în Campionatul Județean Timiș de juniori D, și câștigat cu 4-2 de liderul neînvins al întrecerii cu 18 echipe, în dauna vizitatorilor de pe poziția a 7-a.

The post GALERIE FOTO. ASU Politehnica – ACS Dumbrăvița 4-2 appeared first on sporttim.ro.

GALERIE FOTO. Timișul Șag – Meget Remetea Mare 3-0 (1-0)

Fotografii de la meciul CS Timişul – Meget Remetea Mare, jucat la Șag sâmbătă de la ora 14:30 în Campionatul Județean Timiș de juniori D și câștigat cu 3-0 (1-0) de formația gazdă prin golurile marcate de Raul Cîmpianu, Alexandru Satmari – din lovitură de la 11 metri şi Alexandru Belteki.

The post GALERIE FOTO. Timișul Șag – Meget Remetea Mare 3-0 (1-0) appeared first on sporttim.ro.

Start și la juniori! FOTO

Au reintrat în arena jocurilor oficiale și juniorii angrenați în Campionatul Județean Timiș, un crâmpei de la startul sezonului de primăvară la nivel juvenil pe scena competițiilor sub egida AJF Timiș fiind oferit de Leczki Jozsi prin fotografiile realizate la un joc desfășurat sâmbătă după-amiază în cadrul primei runde din retur în întrecerea cu cea mai numeroasă participare, cea din Seria a II-a a juniorilor D, ce reunește la start 18 formații. În acțiune, liderul neînvins alb-violet ASU Politehnica, contra celor de la Avântul Periam.

The post Start și la juniori! FOTO appeared first on sporttim.ro.