Posts Tagged ‘liga 2-a’

Lipova s-a despărțit de Himcinschi și Duță înainte de intrarea în vacanță, Vasiu – curtat din primele trei eșaloane

Chiar dacă returul a fost bun pentru Șoimii Lipova, iar locul 6 în seria a IV-a a Ligii a 3-a a venit ca o consecință firească, au fost și mici „umbre” în lotul lui Flavius Sabău. Una dintre ele a fost reprezentată de Fabian Himcinschi (f…

Urican: „Aveam nevoie de punct sau puncte, acum s-a rezolvat! La anul s-ar putea retrezi orgoliile, atât la Arad, cât și la Timișoara”

Articolul Urican: „Aveam nevoie de punct sau puncte, acum s-a rezolvat! La anul s-ar putea retrezi orgoliile, atât la Arad, cât și la Timișoara” apare prima dată în sportarad.

La întâlnirea cu suporterii UTA-ei, Meszar și-a asumat compromiterea obiectivului prin încălcarea principiilor, altfel „spinul” rămâne lipsa formei sportive

Articolul La întâlnirea cu suporterii UTA-ei, Meszar și-a asumat compromiterea obiectivului prin încălcarea principiilor, altfel „spinul” rămâne lipsa formei sportive apare prima dată în sportarad.

Utiștii, mai catolici decât Papa și…ROAF-ul: De ce nu a fost în lot Scutaru la Suceava și alți fotbaliști eliminați în Cupă au jucat în campionat?

Articolul Utiștii, mai catolici decât Papa și…ROAF-ul: De ce nu a fost în lot Scutaru la Suceava și alți fotbaliști eliminați în Cupă au jucat în campionat? apare prima dată în sportarad.

Săptămâna debutului lui Mureșan la prima echipă a UTA-ei: „Moment special, nesperat, puteam face mai mult atât la Afumați, cât și la Suceava”

Articolul Săptămâna debutului lui Mureșan la prima echipă a UTA-ei: „Moment special, nesperat, puteam face mai mult atât la Afumați, cât și la Suceava” apare prima dată în sportarad.

La 19 ani juca la UTA, sâmbătă debutează ca „principal” împotriva arădenilor! Petre: „Trec printr-o perioadă grea, sper să-i prindem și obosiți”

Articolul La 19 ani juca la UTA, sâmbătă debutează ca „principal” împotriva arădenilor! Petre: „Trec printr-o perioadă grea, sper să-i prindem și obosiți” apare prima dată în sportarad.

Alarma fazelor fixe la UTA: „Suceava – o echipă masivă, nu trebuie să le dăm ocazia să-și aducă jucătorii de gabarit în careul nostru”

Articolul Alarma fazelor fixe la UTA: „Suceava – o echipă masivă, nu trebuie să le dăm ocazia să-și aducă jucătorii de gabarit în careul nostru” apare prima dată în sportarad.

Creța, convocat de urgență la prima echipă a UTA-ei după accidentarea lui Barna

Articolul Creța, convocat de urgență la prima echipă a UTA-ei după accidentarea lui Barna apare prima dată în sportarad.

Neagu: „Știam că UTA nu s-a regăsit, doar noi eram vinovați dacă nu reveneam după pauză”

Articolul Neagu: „Știam că UTA nu s-a regăsit, doar noi eram vinovați dacă nu reveneam după pauză” apare prima dată în sportarad.

Todea: „Cădere inexplicabilă în repriza a doua, înfrângerea a venit într-un moment în care dădeam semne de revenire”

Articolul Todea: „Cădere inexplicabilă în repriza a doua, înfrângerea a venit într-un moment în care dădeam semne de revenire” apare prima dată în sportarad.