Posts Tagged ‘liga 3-a’

Lugoj – Sebiș, sau cine rămâne pe urmele liderului Șirineasa? Merșca: „Echipe apropiate valoric, sperăm să fim mai inspirați și concentrați la ora jocului”

Articolul Lugoj – Sebiș, sau cine rămâne pe urmele liderului Șirineasa? Merșca: „Echipe apropiate valoric, sperăm să fim mai inspirați și concentrați la ora jocului” apare prima dată în sportarad.

Liga a III-a, etapa 10-a: Șirineasa o trimite pe Reșița la mijlocul clasamentului, Lipova – în zona „nisipurilor mișcătoare”

Articolul Liga a III-a, etapa 10-a: Șirineasa o trimite pe Reșița la mijlocul clasamentului, Lipova – în zona „nisipurilor mișcătoare” apare prima dată în sportarad.

Paşcalău a subliniat arbitrajul șmecheresc de la Filiași și: „Am fi meritat cel puțin egal după ostilitățile din partea secundă”

Articolul Paşcalău a subliniat arbitrajul șmecheresc de la Filiași și: „Am fi meritat cel puțin egal după ostilitățile din partea secundă” apare prima dată în sportarad.

Lipovanii, obligați să-și revină cu viceliderul: „Trebuie să legăm jocul bun cu rezultatele”

Articolul Lipovanii, obligați să-și revină cu viceliderul: „Trebuie să legăm jocul bun cu rezultatele” apare prima dată în sportarad.

Cermeiul în căutarea celui de-al patrulea rezultat pozitiv consecutiv în fața „vecinilor” din Filiași: „Pentru orgoliul fotbalistic și prime”

Articolul Cermeiul în căutarea celui de-al patrulea rezultat pozitiv consecutiv în fața „vecinilor” din Filiași: „Pentru orgoliul fotbalistic și prime” apare prima dată în sportarad.

Sebișenii, la vânătoare de puncte cu puștii „tricolori” de pe Bega: „Adversar mai accesibil, dar nu-l subestimăm”

Articolul Sebișenii, la vânătoare de puncte cu puștii „tricolori” de pe Bega: „Adversar mai accesibil, dar nu-l subestimăm” apare prima dată în sportarad.

„Bomberul” Sulea și „bobocul” Cotoc au adus trei puncte mari în contul Cermeiului: „Mai uniți ca niciodată, ne-am dorit mai mult victoria decât Lugojul”

Articolul „Bomberul” Sulea și „bobocul” Cotoc au adus trei puncte mari în contul Cermeiului: „Mai uniți ca niciodată, ne-am dorit mai mult victoria decât Lugojul” apare prima dată în sportarad.

Lipova se întoarce în „fortăreața” de la Pîncota pentru trei puncte cu Filiașul: „Jucătorii au rămas datori după Giarmata”

Articolul Lipova se întoarce în „fortăreața” de la Pîncota pentru trei puncte cu Filiașul: „Jucătorii au rămas datori după Giarmata” apare prima dată în sportarad.

Sebișul s-a despărțit de Pâslaru, Dică e accidentat

Articolul Sebișul s-a despărțit de Pâslaru, Dică e accidentat apare prima dată în sportarad.

Mager, la primul gol în Liga 3-a: „La Cermei, o mare familie cu rădăcini utiste. Creștem, nu vom fi ușor de bătut!”

Articolul Mager, la primul gol în Liga 3-a: „La Cermei, o mare familie cu rădăcini utiste. Creștem, nu vom fi ușor de bătut!” apare prima dată în sportarad.