Posts Tagged ‘Liga 4 Timiş’

Carani la scor, CSC Dudeștii Noi la limită. La fel și Seceani, nou record ca serie victorioasă în tur, cu 6 succese

O rundă fără remize, a treia de acest fel din turul Diviziei D Timiș, s-a încheiat în această după-amiază cu încă un triumf în contul oaspeților, bilanțul general al etapei a XIII-a fiind de 5 victorii ale gazdelor și 3 ale vizitatorilor, 18-11 la goluri marcate. Astăzi s-au jucat ultimele trei meciuri, primul de la ora 11, decis dintr-o lovitură de la 11 metri după mijlocul părții secunde.

The post Carani la scor, CSC Dudeștii Noi la limită. La fel și Seceani, nou record ca serie victorioasă în tur, cu 6 succese appeared first on sporttim.ro.

Deta – Periam 0-5 cu 4 goluri marcate de Blaga și Șag – Sânnicolau Mare 2-0 în continuarea sâmbetei la ”D”

Alte victorii tot la zero în partidele disputate după-amiază în liga a IV-a timișeană, precum în cazul celor de la matineu. Iar oaspeții n-au ezitat să-și mai treacă în cont încă un succes, tot la scor.

The post Deta – Periam 0-5 cu 4 goluri marcate de Blaga și Șag – Sânnicolau Mare 2-0 în continuarea sâmbetei la ”D” appeared first on sporttim.ro.

Programul și arbitrii etapei a XIII-a în Divizia D Timiș + golgheterii

Divizia D Timiș programează în weekend runda a XIII-a în sezonul de toamnă. Etapa demarează sâmbătă cu cinci meciuri şi se va încheia cu trei partide duminică, una de la ora 11, respectiv două după-amiază.

The post Programul și arbitrii etapei a XIII-a în Divizia D Timiș + golgheterii appeared first on sporttim.ro.

Timișul, baraj la Șag celor 4 victorii succesive afară ale Unirii Tomnatic: 1-1 (1-0)

După 3 victorii ale gazdelor și două ale vizitatorilor, în meciurile jucate astăzi de la ora 11 în deschiderea rundei a XI-a din Divizia D Timiș, partida de după-amiază a adus și o remiză: CS Timişul Şag – Unirea Tomnatic 1-1 (1-0).

The post Timișul, baraj la Șag celor 4 victorii succesive afară ale Unirii Tomnatic: 1-1 (1-0) appeared first on sporttim.ro.

Gazdele se desprind după pauză

Victorii ale formațiilor cluburilor organizatoare în continuarea sâmbătă după-amiază a parcursului etapei a X-a în Divizia D Timiș, conturate în repriza a II-a a jocurilor consemnând 1-1 la pauză.

The post Gazdele se desprind după pauză appeared first on sporttim.ro.

Radu ridică Fortuna din minutul 10 în locul liderului, 0-1 la Pobeda, Unirea revine de la 0-2 în ultimul sfert de oră și egalează la potou

Gazdele din vestul județului Timiș n-au avut o după-amiază prea liniștită în ziua inaugurală a etapei a X-a în liga a patra, ba din contră, liderul Pobeda fiind detronat de învingătorul său după ce a alergat în zadar 80 de minute după egalare, izbutită în schimb la potou de CS Unirea, care a revenit în ultimul sfert de oră la Sânnicolau Mare de la 0-2 cu o altă grupare de podium, ACS Carani.

The post Radu ridică Fortuna din minutul 10 în locul liderului, 0-1 la Pobeda, Unirea revine de la 0-2 în ultimul sfert de oră și egalează la potou appeared first on sporttim.ro.

Solomon, bară la 2-2 și autogol de 2-3, ambele pe final în Cocoșul – AS Seceani, de la 2-0

Victorii împărțite între gazde și oaspeți în meciurile jucate sâmbătă după-amiază în cadrul etapei a IX-a din Divizia D Timiș, la mijlocul turului.

The post Solomon, bară la 2-2 și autogol de 2-3, ambele pe final în Cocoșul – AS Seceani, de la 2-0 appeared first on sporttim.ro.

Programul şi arbitrii etapei a VIII-a în Divizia D Timiş

La finele acestei săptămâni se face penultimul pas spre mijlocul turului în Divizia D Timiș, iar vineri 21 septembrie de la ora 17 are loc primul joc al rundei a opta…

The post Programul şi arbitrii etapei a VIII-a în Divizia D Timiş appeared first on sporttim.ro.

Rațiu, în prelungiri: ASO Deta – AS FC Bazoșu Vechi 1-0

ASO Deta, ocupantă a locului 3 la finele ultimei ediții de campionat în liga a patra timișeană, a câștigat printr-un unic gol înscris în prelungiri jocul de după-amiază din Divizia D Timiș, semnând a treia victorie acasă din campionatul în curs, după ce săptămâna trecută ceda cu 4-5 pe teren propriu.

The post Rațiu, în prelungiri: ASO Deta – AS FC Bazoșu Vechi 1-0 appeared first on sporttim.ro.

Filimon pentru Fortuna în prelungiri, Cocoșul desprins mai din vreme de deteni

Etapa a V-a în Divizia D Timiș a continuat astăzi la matineu iar dacă aseară la Dudeștii Vechi nu s-a marcat nici măcar din lovitură de la 11 metri, în schimb de astă dată toate punctele au rămas în seiful formațiilor organizatoare, triumfătoare fie abia în prelungiri, fie punând piciorul în prag deja până la pauză.

The post Filimon pentru Fortuna în prelungiri, Cocoșul desprins mai din vreme de deteni appeared first on sporttim.ro.