Posts Tagged ‘Liga 4 Timiş’

Duminica amicalelor. Alte rezultate, marcatori: Wilheim, 6 până la pauză

Seria jocurilor de verificare a continuat și astăzi, cu întâlniri între formații din eșaloane inferioare. Iată câteva amănunte…

The post Duminica amicalelor. Alte rezultate, marcatori: Wilheim, 6 până la pauză appeared first on sporttim.ro.

Divizionare D timișene în pregătiri. Noutăți de la Ciacova, Făget, Periam și Șag

Nu este tocmai ușor a efectua pregătirile de iarnă în condițiile meteorologice din această ultimă decadă din ianuarie, cu mai multe precipitații în special sub formă de ninsoare decât în anii anteriori, însă divizionarele ”D” își văd de program, ”încărcând bateriile” pentru returul cu 17 etape începând din martie.

The post Divizionare D timișene în pregătiri. Noutăți de la Ciacova, Făget, Periam și Șag appeared first on sporttim.ro.

Nou-promovata ACS Fortuna Becicherecu Mic, campioană de toamnă în Divizia D Timiș cu un avans de două puncte

După nici trei ani de la lansarea în 2016 și două promovări consecutive, ajunsă în liga a patra județeană, ACS Fortuna iernează în frunte la finele primei părți a campionatului, cu două puncte avans față de secund clasata Unirea Tomnatic și 7 față de AS Seceani, a treia pe podiumul Diviziei D Timiș, gruparea din Becicherecu Mic încheind un tur de succes cu linia de clasament 16 12 3 1 45-11 39 puncte.

The post Nou-promovata ACS Fortuna Becicherecu Mic, campioană de toamnă în Divizia D Timiș cu un avans de două puncte appeared first on sporttim.ro.

”Cupa de Iarnă” a Diviziei D Timiș, ediţia 21. Turneu de sală organizat de AJF Timiş: program

”Cupa de Iarnă” la fotbal în sală a Diviziei D Timiș își înnoadă din nou activitatea după câțiva ani, organizatoarea AJF Timiș stabilind programul celei de-a XXI-a ediții a turneului indoor rezervat formațiilor din liga a patra județeană, cu debutul sâmbătă după-amiază la Giarmata, prin primele șase întâlniri, urmate duminică de alte 5 tot în faza preliminară a grupelor de calificare.

The post ”Cupa de Iarnă” a Diviziei D Timiș, ediţia 21. Turneu de sală organizat de AJF Timiş: program appeared first on sporttim.ro.

Divizia D Timiș, la finele turului. Etapa a 17-a: program și arbitri + Golgheterii

Multe meciuri au fost, doar 7 au mai rămas de jucat din sezonul de toamnă al ligii a patra județene, programate sâmbătă și duminică în ultima etapă a turului în Divizia D Timiş.

The post Divizia D Timiș, la finele turului. Etapa a 17-a: program și arbitri + Golgheterii appeared first on sporttim.ro.

Carani la scor, CSC Dudeștii Noi la limită. La fel și Seceani, nou record ca serie victorioasă în tur, cu 6 succese

O rundă fără remize, a treia de acest fel din turul Diviziei D Timiș, s-a încheiat în această după-amiază cu încă un triumf în contul oaspeților, bilanțul general al etapei a XIII-a fiind de 5 victorii ale gazdelor și 3 ale vizitatorilor, 18-11 la goluri marcate. Astăzi s-au jucat ultimele trei meciuri, primul de la ora 11, decis dintr-o lovitură de la 11 metri după mijlocul părții secunde.

The post Carani la scor, CSC Dudeștii Noi la limită. La fel și Seceani, nou record ca serie victorioasă în tur, cu 6 succese appeared first on sporttim.ro.

Deta – Periam 0-5 cu 4 goluri marcate de Blaga și Șag – Sânnicolau Mare 2-0 în continuarea sâmbetei la ”D”

Alte victorii tot la zero în partidele disputate după-amiază în liga a IV-a timișeană, precum în cazul celor de la matineu. Iar oaspeții n-au ezitat să-și mai treacă în cont încă un succes, tot la scor.

The post Deta – Periam 0-5 cu 4 goluri marcate de Blaga și Șag – Sânnicolau Mare 2-0 în continuarea sâmbetei la ”D” appeared first on sporttim.ro.

Programul și arbitrii etapei a XIII-a în Divizia D Timiș + golgheterii

Divizia D Timiș programează în weekend runda a XIII-a în sezonul de toamnă. Etapa demarează sâmbătă cu cinci meciuri şi se va încheia cu trei partide duminică, una de la ora 11, respectiv două după-amiază.

The post Programul și arbitrii etapei a XIII-a în Divizia D Timiș + golgheterii appeared first on sporttim.ro.

Timișul, baraj la Șag celor 4 victorii succesive afară ale Unirii Tomnatic: 1-1 (1-0)

După 3 victorii ale gazdelor și două ale vizitatorilor, în meciurile jucate astăzi de la ora 11 în deschiderea rundei a XI-a din Divizia D Timiș, partida de după-amiază a adus și o remiză: CS Timişul Şag – Unirea Tomnatic 1-1 (1-0).

The post Timișul, baraj la Șag celor 4 victorii succesive afară ale Unirii Tomnatic: 1-1 (1-0) appeared first on sporttim.ro.

Gazdele se desprind după pauză

Victorii ale formațiilor cluburilor organizatoare în continuarea sâmbătă după-amiază a parcursului etapei a X-a în Divizia D Timiș, conturate în repriza a II-a a jocurilor consemnând 1-1 la pauză.

The post Gazdele se desprind după pauză appeared first on sporttim.ro.