Posts Tagged ‘liga 5-a’

Liga V-a Arad, etapa a 9-a: Macea și-a adjudecat și derby-ul cu vecinii din Dorobanți, Pîncota câștigă „duelul” Podgoriilor

Articolul Liga V-a Arad, etapa a 9-a: Macea și-a adjudecat și derby-ul cu vecinii din Dorobanți, Pîncota câștigă „duelul” Podgoriilor apare prima dată în sportarad.

Liga a V-a: Turnu și Pîncota au realizat scorurile etapei a 8-a, Buteniul – la al doilea semieșec consecutiv

Articolul Liga a V-a: Turnu și Pîncota au realizat scorurile etapei a 8-a, Buteniul – la al doilea semieșec consecutiv apare prima dată în sportarad.

Liga V-a, etapa a 7-a: Doar un punct pentru Dorobanți pe terenul „lanternei”, Pîncota profită de prima sincopă a Buteniului

Articolul Liga V-a, etapa a 7-a: Doar un punct pentru Dorobanți pe terenul „lanternei”, Pîncota profită de prima sincopă a Buteniului apare prima dată în sportarad 2017.

Liga V, etapa 6-a: Macea profită de remiza din derby-ul Turnu – Dorobanți, Buteniul nu are milă nici de Șepreuș

Articolul Liga V, etapa 6-a: Macea profită de remiza din derby-ul Turnu – Dorobanți, Buteniul nu are milă nici de Șepreuș apare prima dată în sportarad 2017.

Liga a V-a, etapa a 5-a: Macea și Buteni rămân singure în frunte, doar Dezna nu are număr la casă

Articolul Liga a V-a, etapa a 5-a: Macea și Buteni rămân singure în frunte, doar Dezna nu are număr la casă apare prima dată în sportarad 2017.

Liga V-a, etapa a 4-a: Macea a câștigat duelul nou promovatelor, Pâncota i-a produs prima înfrângere Șepreușului

Articolul Liga V-a, etapa a 4-a: Macea a câștigat duelul nou promovatelor, Pâncota i-a produs prima înfrângere Șepreușului apare prima dată în sportarad 2017.

Liga V-a, etapa a treia: Remiză la vârf în Seria A, Șepreuș și Buteni – singurele cu punctaj maxim!

Articolul Liga V-a, etapa a treia: Remiză la vârf în Seria A, Șepreuș și Buteni – singurele cu punctaj maxim! apare prima dată în sportarad 2017.

Liga a 5-a, etapa a doua: Nou promovata Macea a început „ceas” sezonul, Buteniul pare a avea intenții serioase și în acest sezon

Articolul Liga a 5-a, etapa a doua: Nou promovata Macea a început „ceas” sezonul, Buteniul pare a avea intenții serioase și în acest sezon apare prima dată în sportarad 2017.