Posts Tagged ‘Liga a 2-a’

Mulțescu e noul antrenor al Petrolului: „SMURD” va colabora pe banca „lupilor” cu D. Timfote, Yesilova și fiul Cătălin

Articolul Mulțescu e noul antrenor al Petrolului: „SMURD” va colabora pe banca „lupilor” cu D. Timfote, Yesilova și fiul Cătălin apare prima dată în sportarad.

Poenaru: „Am controlat meciul cap-coadă, golurile au venit pe un fond de joc bun”

Articolul Poenaru: „Am controlat meciul cap-coadă, golurile au venit pe un fond de joc bun” apare prima dată în sportarad.

O nouă victorie importantă pentru Luceafărul: 4-0 cu Aerostar Bacău!

Formaţia bihoreană de fotbal Luceafărul Oradea a obţinut, sâmbătă, o nouă victorie importantă în cadrul campionatului Ligii a II-a. De această dată, elevii antrenorului Cristian Lupuţ au învins una dintre contracandidatele la evitarea retrogradării. Es…

Liga a II-a, etapa a 26-a: „Lupii galbeni ” – jupuiți pe Bega, Chindia revine spectaculos în fața Daco-Geticii

Articolul Liga a II-a, etapa a 26-a: „Lupii galbeni ” – jupuiți pe Bega, Chindia revine spectaculos în fața Daco-Geticii apare prima dată în sportarad.

Liga a II-a, etapa a 25-a: Petrolul rămâne în plutonul fruntaș după vizita Energeticianului

Articolul Liga a II-a, etapa a 25-a: Petrolul rămâne în plutonul fruntaș după vizita Energeticianului apare prima dată în sportarad.

Luceafărul a pierdut cu 1-3 jocul de acasă cu U Cluj

Deşi au deschis scorul şi au avut o evoluţie bună în prima repriză, fotbaliştii de la Luceafărul Oradea au pierdut cu 1-3 meciul de duminică disputat acasă cu echipa Universitatea Cluj în etapa a 24-a a Ligii a II-a. Desfăşurată în faţa unui public num…

Răchită: „O victorie făcută cadou de noi celor de la UTA, schimbarea lui Uyi ne-a dat peste cap”

Articolul Răchită: „O victorie făcută cadou de noi celor de la UTA, schimbarea lui Uyi ne-a dat peste cap” apare prima dată în sportarad.

Liga a II-a, etapa a 24-a: Fără goluri în derby-ul Chindia – Petrolul și U. Cluj se cațără pe locul 2

Articolul Liga a II-a, etapa a 24-a: Fără goluri în derby-ul Chindia – Petrolul și U. Cluj se cațără pe locul 2 apare prima dată în sportarad.

Liga a II-a, etapa a 23-a: U. câștigă duelul studențesc cu ASU și urcă pe podium

Articolul Liga a II-a, etapa a 23-a: U. câștigă duelul studențesc cu ASU și urcă pe podium apare prima dată în sportarad.

Liga a II-a, etapa a 22-a: Snagovul începe bine și cu Trică la timonă, ACS-ul câștigă derby-ul local cu Ripensia și le pasează „lanterna” brăilenilor

Articolul Liga a II-a, etapa a 22-a: Snagovul începe bine și cu Trică la timonă, ACS-ul câștigă derby-ul local cu Ripensia și le pasează „lanterna” brăilenilor apare prima dată în sportarad.