Posts Tagged ‘Liga a 2-a’

Liga II-a, etapa 17-a: Piteștiul profită (și) de remiza dintre Snagov și U. Cluj pentru a se apropia de locurile promovabile

Articolul Liga II-a, etapa 17-a: Piteștiul profită (și) de remiza dintre Snagov și U. Cluj pentru a se apropia de locurile promovabile apare prima dată în sportarad.

Liga a II-a, etapa a 16-a: Snagovul se impune pe Bega și e din nou pe loc direct promovabil

Articolul Liga a II-a, etapa a 16-a: Snagovul se impune pe Bega și e din nou pe loc direct promovabil apare prima dată în sportarad.

Chiar și fără Codoban, Luceafărul speră să obțină toate cele trei puncte, sâmbătă!

Echipa de fotbal Luceafărul Oradea are programat un nou joc pe teren propriu în acest sfârșit de săptămână. Astfel, elevii antrenorului Cristian Lupuț vor primi replica formației bucureștene Metaloglobus, într-o partidă ce va conta pentru etapa a 16-a a Ligii a II-a. Jocul, care va avea loc sâmbătă, la Stadionul Luceafărul Felix din Sânmartin, cu […]

Mioveniul ia la „masa verde” toate punctele din meciul cu Farul și rămâne implicată în lupta pentru promovare! Ce dueluri avem în weekend?

Articolul Mioveniul ia la „masa verde” toate punctele din meciul cu Farul și rămâne implicată în lupta pentru promovare! Ce dueluri avem în weekend? apare prima dată în sportarad.

Liga II-a, etapa a 15-a: Chindia și Neguț nu se mai opresc, Universitatea se apropie de obiectiv după showul de la Arad

Articolul Liga II-a, etapa a 15-a: Chindia și Neguț nu se mai opresc, Universitatea se apropie de obiectiv după showul de la Arad apare prima dată în sportarad.

Meci dificil pentru Luceafărul, sâmbătă, la București

După succesul de acasă de sâmbăta trecută, fotbaliștii de la Luceafărul Oradea au făcut acum deplasarea la București, acolo unde, sâmbătă, vor susține următorul joc din campionatul ligii secunde. De această dată, elevii antrenorului Cristian Lupuț vor da piept cu Daco-Getica, o echipă ce anul trecut evolua pe prima scenă a fotbalului românesc, sub numele […]

Dinamo și Steaua, victime de lux în ultimele optimi de finală ale Cupei României!

Articolul Dinamo și Steaua, victime de lux în ultimele optimi de finală ale Cupei României! apare prima dată în sportarad.

Liga II-a, etapa a 14-a: Chindia a surclasat Snagovul și e noul lider al Ligii a II-a, Petrolul – aproape de podium

Articolul Liga II-a, etapa a 14-a: Chindia a surclasat Snagovul și e noul lider al Ligii a II-a, Petrolul – aproape de podium apare prima dată în sportarad.

Liga a II-a, etapa a 13-a: Al doilea succes intern pentru Farul lui Grigoraș, Petrolul se descurcă și fără Grozavu

Articolul Liga a II-a, etapa a 13-a: Al doilea succes intern pentru Farul lui Grigoraș, Petrolul se descurcă și fără Grozavu apare prima dată în sportarad.

Trei demiteri și o numire în Liga 2-a: Falub și Grozavu – out de la U. Cluj, respectiv Petrolul, Bratu preia Bacăul! UTA mai joacă cu toate trei în 2018

Articolul Trei demiteri și o numire în Liga 2-a: Falub și Grozavu – out de la U. Cluj, respectiv Petrolul, Bratu preia Bacăul! UTA mai joacă cu toate trei în 2018 apare prima dată în sportarad.