Posts Tagged ‘Liga a 2-a’

Liga a II-a, etapa a 21-a (ultima a anului): UTA se simte bine la +4 în plină iarnă!

Articolul Liga a II-a, etapa a 21-a (ultima a anului): UTA se simte bine la +4 în plină iarnă! apare prima dată în sportarad.

Petrolul are doar varianta victoriei cu UTA, „Altfel se vor lua nişte măsuri drastice!” Stan ia și el în calcul demisia încă din această iarnă

Articolul Petrolul are doar varianta victoriei cu UTA, „Altfel se vor lua nişte măsuri drastice!” Stan ia și el în calcul demisia încă din această iarnă apare prima dată în sportarad.

Petrolul, pe un butoi cu pulbere înainte de vizita la Arad: Peluza „Ilie Oană” cere mai multe „capete”, printre care și pe cel al antrenorului Stoican!

Articolul Petrolul, pe un butoi cu pulbere înainte de vizita la Arad: Peluza „Ilie Oană” cere mai multe „capete”, printre care și pe cel al antrenorului Stoican! apare prima dată în sportarad.

Liga a II-a, etapa 20: UTA pierde la Călărași, dar indiferent de rezultatul ultimei etape va ierna pe primul loc în clasament

Articolul Liga a II-a, etapa 20: UTA pierde la Călărași, dar indiferent de rezultatul ultimei etape va ierna pe primul loc în clasament apare prima dată în sportarad.

Liga a II-a, etapa a 19-a: Rapidul termină turul la 6 puncte în spatele liderului UTA!

Articolul Liga a II-a, etapa a 19-a: Rapidul termină turul la 6 puncte în spatele liderului UTA! apare prima dată în sportarad.

Restanțele ligii secunde: Ciobanu a avut grijă ca Petrolul nu o înghesuie pe UTA în fotoliul de lider, ce meciuri propune ultima rundă a turului?

Articolul Restanțele ligii secunde: Ciobanu a avut grijă ca Petrolul nu o înghesuie pe UTA în fotoliul de lider, ce meciuri propune ultima rundă a turului? apare prima dată în sportarad.

Liga a II-a, etapa a 18-a: UTA e singură în fotoliul de lider chiar și cu un punct luat în Capitală, specialitatea zilei (1-1) – servită și la Turnu Măgurele!

Articolul Liga a II-a, etapa a 18-a: UTA e singură în fotoliul de lider chiar și cu un punct luat în Capitală, specialitatea zilei (1-1) – servită și la Turnu Măgurele! apare prima dată în sportarad.

Liga a II-a, etapa a 17-a (intermediară): UTA e noul lider, Rapidul a demontat Mioveniul chiar în județul Argeș!

Articolul Liga a II-a, etapa a 17-a (intermediară): UTA e noul lider, Rapidul a demontat Mioveniul chiar în județul Argeș! apare prima dată în sportarad.

Ex. sebișenul Călin Cojocaru a preluat-o pe Pandurii Târgu Jiu! „Lanterna” ligii secunde se despărțise Bălan după doar trei meciuri

Articolul Ex. sebișenul Călin Cojocaru a preluat-o pe Pandurii Târgu Jiu! „Lanterna” ligii secunde se despărțise Bălan după doar trei meciuri apare prima dată în sportarad.

Dorinel Munteanu e noul antrenor al Reșiței: „Neamțul” îl schimbă pe Leo Doană, cel care i-a promovat pe bănățeni în fața Lipovei

Articolul Dorinel Munteanu e noul antrenor al Reșiței: „Neamțul” îl schimbă pe Leo Doană, cel care i-a promovat pe bănățeni în fața Lipovei apare prima dată în sportarad.