Posts Tagged ‘Liga a 2-a’

Petrolul i-a luat fața UTA-ei și l-a împrumutat pe Romario Moise, de la Astra

O singură jumătate de an a rămas Romario Moise la

Articolul Petrolul i-a luat fața UTA-ei și l-a împrumutat pe Romario Moise, de la Astra apare prima dată în sportarad.

Colonie de foști utiști la Rapid: Moldovan și Ursu – ultimele achiziții ale giuleștenilor!

După ce ieri a anunțat transferul lui Alexandru Ioniță, Rapidul

Articolul Colonie de foști utiști la Rapid: Moldovan și Ursu – ultimele achiziții ale giuleștenilor! apare prima dată în sportarad.

Ioniță s-a întors la Rapid după despărțirea de UTA: „Mi s-a îndeplinit dorința!”

Conform așteptărilor, Alexandru Ioniță s-a înțeles cu Rapid București după

Articolul Ioniță s-a întors la Rapid după despărțirea de UTA: „Mi s-a îndeplinit dorința!” apare prima dată în sportarad.

Se întoarce Alex Ioniță la Rapid după despărțirea de UTA? „Ni-l dorim, dar acum trebuie să-și dorească și jucătorul să vină”

Alexandru Ioniță I este cel mai nou nume aflat în

Articolul Se întoarce Alex Ioniță la Rapid după despărțirea de UTA? „Ni-l dorim, dar acum trebuie să-și dorească și jucătorul să vină” apare prima dată în sportarad.

Liga a II-a, etapa a 15-a: U. Cluj, cu arădeanul Gavra pe lista marcatorilor, nu pierde contactul cu zona „play-off” după succesul în fața Dunării!

Sâmbătă, 5 decembrie, ora 11.00 SCM Gloria Buzău – CS Aerostar Bacău 1-1  Cr. Ciobanu…

Articolul Liga a II-a, etapa a 15-a: U. Cluj, cu arădeanul Gavra pe lista marcatorilor, nu pierde contactul cu zona „play-off” după succesul în fața Dunării! apare prima dată în sportarad.

Cupa României – 16-imi de finală: A fost ziua oaspeților, care înscriu 20 de goluri în patru meciuri! Campioana CFR Cluj spune adio competiției

Vineri, 27 noiembrie Chindia Târgoviște – FC Hermannstadt 5-3 d.p. (1-1) Cherchez 43 / Jo…

Articolul Cupa României – 16-imi de finală: A fost ziua oaspeților, care înscriu 20 de goluri în patru meciuri! Campioana CFR Cluj spune adio competiției apare prima dată în sportarad.

Liga a II-a, etapa 14 (intermediară): Csikszereda o bate pe U. Cluj înainte de a primi vizita UTA-ei în Cupă, Rapidul nu poate trece de Reșița!

Marți, 24 noiembrie, ora 17:00 U Craiova 1948 SA – FC Metaloglobus Bucureşti  1-0 Bălan…

Articolul Liga a II-a, etapa 14 (intermediară): Csikszereda o bate pe U. Cluj înainte de a primi vizita UTA-ei în Cupă, Rapidul nu poate trece de Reșița! apare prima dată în sportarad.

Liga a II-a, etapa a 13-a: Rapid a ajuns la două puncte de liderul FC U Craiova după victoria cu Aerostar, Hlistei și Jorza – printre marcatori!

Sâmbătă, 21 noiembrie, ora 11.00 Pandurii Târgu Jiu – CSM Slatina 2-1 Vaida 2, Dodoi 78/…

Articolul Liga a II-a, etapa a 13-a: Rapid a ajuns la două puncte de liderul FC U Craiova după victoria cu Aerostar, Hlistei și Jorza – printre marcatori! apare prima dată în sportarad.

Liga a II-a, etapa a 12-a: Petrolul se fac de râs în fața penultimei clasate!

Sâmbătă, ora 11:00 Viitorul Pandurii Târgu Jiu – Pandurii Târgu Jiu 4-3 D. Paraschiv 8…

Articolul Liga a II-a, etapa a 12-a: Petrolul se fac de râs în fața penultimei clasate! apare prima dată în sportarad.

Liga a II-a, etapa a 11-a: Călărașiul bate pe terenul „lanternei” și a ajuns pe locul 2, scor alb în derby-ul Poli – CSU Craiova!

Vineri FC Petrolul Ploieşti – Fotbal Club Rapid 2-0 Buhăescu 7, Botic 90+2 Sâmbătă, ora 11:00…

Articolul Liga a II-a, etapa a 11-a: Călărașiul bate pe terenul „lanternei” și a ajuns pe locul 2, scor alb în derby-ul Poli – CSU Craiova! apare prima dată în sportarad.