Posts Tagged ‘Liga a 2-a’

Haos la Snagov: Jucătorii au boicotat reunirea și ies la atac cu o scrisoare-manifest: ”Am ajuns într-un punct în care trebuie să tragem un semnal de alarmă!”

Articolul Haos la Snagov: Jucătorii au boicotat reunirea și ies la atac cu o scrisoare-manifest: ”Am ajuns într-un punct în care trebuie să tragem un semnal de alarmă!” apare prima dată în sportarad.

Oprița revine în Liga a II-a: fostul antrenor al lui Juventus a semnat cu CS Mioveni

Articolul Oprița revine în Liga a II-a: fostul antrenor al lui Juventus a semnat cu CS Mioveni apare prima dată în sportarad.

Cojocaru a stat doar 7 meciuri pe banca lui ACS Poli: „Nu a putut îndeplini obiectivul de 9 puncte”

Articolul Cojocaru a stat doar 7 meciuri pe banca lui ACS Poli: „Nu a putut îndeplini obiectivul de 9 puncte” apare prima dată în sportarad.

Liga a II-a, etapa a 21-a: Snagovul (cu Hlistei și Buia printre marcatori) e lider până la primăvară, Petrolul – pe podium, pe loc de baraj!

Articolul Liga a II-a, etapa a 21-a: Snagovul (cu Hlistei și Buia printre marcatori) e lider până la primăvară, Petrolul – pe podium, pe loc de baraj! apare prima dată în sportarad.

Luceafărul a învins, cu 2-1, Energeticianul și a urcat pe locul 13!

Luceafărul Oradea a demonstrat încă o dată că este o echipă redutabilă pe teren propriu. Astfel, duminică, la Sânmartin, elevii antrenorului Cristian Lupuț au învins, în ultimul joc pe teren propriu din acest an, echipa Energeticianul, demontând, totodată, astfel, ideea că ar trebui s-o lase „mai moale” cu echipa care are acealași susținător financiar ca […]

Liga a II-a, etapa a 20-a (prima a returului): Chindia o întoarce pe Poli și e din nou lider, Arădeanul Gavra – decisiv pentru U. Cluj la București

Articolul Liga a II-a, etapa a 20-a (prima a returului): Chindia o întoarce pe Poli și e din nou lider, Arădeanul Gavra – decisiv pentru U. Cluj la București apare prima dată în sportarad.

Liga a II-a, etapa a 19-a: Snagovul e campioană de toamnă după remiza Chindiei!

Articolul Liga a II-a, etapa a 19-a: Snagovul e campioană de toamnă după remiza Chindiei! apare prima dată în sportarad.

Liga II-a, etapa 18-a: Snagovul bate la Bacău și e în fotoliul de lider, lângă Chindia

Articolul Liga II-a, etapa 18-a: Snagovul bate la Bacău și e în fotoliul de lider, lângă Chindia apare prima dată în sportarad.

Liga II-a, etapa 17-a: Piteștiul profită (și) de remiza dintre Snagov și U. Cluj pentru a se apropia de locurile promovabile

Articolul Liga II-a, etapa 17-a: Piteștiul profită (și) de remiza dintre Snagov și U. Cluj pentru a se apropia de locurile promovabile apare prima dată în sportarad.

Liga a II-a, etapa a 16-a: Snagovul se impune pe Bega și e din nou pe loc direct promovabil

Articolul Liga a II-a, etapa a 16-a: Snagovul se impune pe Bega și e din nou pe loc direct promovabil apare prima dată în sportarad.