Posts Tagged ‘Liga a 3-a’

Liga a III-a (seria a 4-a), etapa a 19-a: Hunedoara îi produce Reșiței prima înfrângere din retur, Cermeiul ține aproape de podium

Articolul Liga a III-a (seria a 4-a), etapa a 19-a: Hunedoara îi produce Reșiței prima înfrângere din retur, Cermeiul ține aproape de podium apare prima dată în sportarad.

Liga III-a, etapa a 18-a: Dumbrăvița – la încă o revenire pe final, Reșița a urcat pe locul 2

Articolul Liga III-a, etapa a 18-a: Dumbrăvița – la încă o revenire pe final, Reșița a urcat pe locul 2 apare prima dată în sportarad.

Cermeiul merge la Ghiroda pentru a confirma prestația bună cu Avrigul: „Dificil, dar suntem capabili să scoatem trei puncte”

Articolul Cermeiul merge la Ghiroda pentru a confirma prestația bună cu Avrigul: „Dificil, dar suntem capabili să scoatem trei puncte” apare prima dată în sportarad.

Liga a III-a (seria a 4-a), etapa a 17-a: Cermeiul își ia înapoi locul 2, Vasinc reușește hat-trick-ul pentru Hunedoara

Articolul Liga a III-a (seria a 4-a), etapa a 17-a: Cermeiul își ia înapoi locul 2, Vasinc reușește hat-trick-ul pentru Hunedoara apare prima dată în sportarad.

Live-text Liga 3-a, ora 15: Șoimii Lipova – CS Ocna Mureș și ACS Dumbrăvița – Național Sebiș

Articolul Live-text Liga 3-a, ora 15: Șoimii Lipova – CS Ocna Mureș și ACS Dumbrăvița – Național Sebiș apare prima dată în sportarad.

Liga a III-a (seria a 4-a), etapa a 16-a: Reșița bate la ușa unui podium neschimbat după corecția administrată Cermeiului

Articolul Liga a III-a (seria a 4-a), etapa a 16-a: Reșița bate la ușa unui podium neschimbat după corecția administrată Cermeiului apare prima dată în sportarad.

Returul începe cu Lipova, Cermeiul și Crișul pe podium, dar cine dă asaltul de vineri încolo? Vezi cum arată divizionarele terțe din seria a IV-a după mutările din iarnă!

Articolul Returul începe cu Lipova, Cermeiul și Crișul pe podium, dar cine dă asaltul de vineri încolo? Vezi cum arată divizionarele terțe din seria a IV-a după mutările din iarnă! apare prima dată în sportarad.

Enescu a dat UTA pe Liga 3-a! Mijlocașul vrea să promoveze cu Buzăul, ce a mai făcut și alte achiziții cu greutate

Articolul Enescu a dat UTA pe Liga 3-a! Mijlocașul vrea să promoveze cu Buzăul, ce a mai făcut și alte achiziții cu greutate apare prima dată în sportarad.

Liga a III-a (seria a IV-a), etapa a 15-a: Lipova e campioană de toamnă, dar tot podiumul e arădean până la primăvară

Articolul Liga a III-a (seria a IV-a), etapa a 15-a: Lipova e campioană de toamnă, dar tot podiumul e arădean până la primăvară apare prima dată în sportarad.

Live-text Liga 3-a, ora 14: ACS Ghiroda – Șoimii Lipova 1-3, Național Sebiș – Ocna Mureș 2-1 și Metalurgistul Cugir – Lunca Teuz Cermei 2-3, finale

Articolul Live-text Liga 3-a, ora 14: ACS Ghiroda – Șoimii Lipova 1-3, Național Sebiș – Ocna Mureș 2-1 și Metalurgistul Cugir – Lunca Teuz Cermei 2-3, finale apare prima dată în sportarad.