Posts Tagged ‘Liga a 3-a’

E oficial, seria arădenelor în Liga 3-a continuă fără ACS Poli: „Alb-violeții” au fost excluși din campionat după două neprezentări!

Povestea de 9 ani a celor de la ACS Poli

Articolul E oficial, seria arădenelor în Liga 3-a continuă fără ACS Poli: „Alb-violeții” au fost excluși din campionat după două neprezentări! apare prima dată în Sportarad.

Liga a III-a (seria a 8-a), etapa a 4-a: Ghiroda sărbătorește și la Vamă, Cermeiul se deblochează pe „„Hristo Stoichkov”

Vineri, 10 septembrie 2021, ora 17.00 Şoimii Lipova – Crişul

Articolul Liga a III-a (seria a 8-a), etapa a 4-a: Ghiroda sărbătorește și la Vamă, Cermeiul se deblochează pe „„Hristo Stoichkov” apare prima dată în Sportarad.

Liga a III-a (seria a 8-a), etapa a II-a: Ghiroda – singura formație cu punctaj maxim, pentru arădene a fost seara remizelor sărace în goluri!

Vineri, 3 septembrie 2021, ora 17.00 CSC Ghiroda şi Giarmata

Articolul Liga a III-a (seria a 8-a), etapa a II-a: Ghiroda – singura formație cu punctaj maxim, pentru arădene a fost seara remizelor sărace în goluri! apare prima dată în Sportarad.

Liga a III-a (seria a 8-a), etapa I: Crișul – singura formație arădeană ce debutează cu victorie, Dumbrăvița e primul lider stagional!

Vineri, 27 august 2021, ora 18.00 Şoimii Lipova – CSC

Articolul Liga a III-a (seria a 8-a), etapa I: Crișul – singura formație arădeană ce debutează cu victorie, Dumbrăvița e primul lider stagional! apare prima dată în Sportarad.

Seria divizionarelor terțe arădene se descompletează încă din start: ACS Poli nu se prezintă la Bișnov și e ca și desființată!

În ziua seria a 8-a a Ligii a 3-a a

Articolul Seria divizionarelor terțe arădene se descompletează încă din start: ACS Poli nu se prezintă la Bișnov și e ca și desființată! apare prima dată în Sportarad.

FRF a decis: Echipele din Arad și Timiș formează seria a 8-a a Ligii a 3-a! Mâine aflăm și țintarul

Serie ideală pentru echipele arădene și timișene în Liga 3-a.

Articolul FRF a decis: Echipele din Arad și Timiș formează seria a 8-a a Ligii a 3-a! Mâine aflăm și țintarul apare prima dată în Sportarad.

Deplasări în Timiș și Bihor pentru Lipova, Pecica și Crișul în turul doi al Cupa României!

Turul inaugural al Cupei României nu le-a surâs celor de

Articolul Deplasări în Timiș și Bihor pentru Lipova, Pecica și Crișul în turul doi al Cupa României! apare prima dată în Sportarad.

A fost dorit de UTA, dar a ajuns la Hunedoara: Virtus Entella a cedat în cazul lui Mogoș!

FC Hunedoara nu se joacă pe piața transferurilor și astăzi

Articolul A fost dorit de UTA, dar a ajuns la Hunedoara: Virtus Entella a cedat în cazul lui Mogoș! apare prima dată în Sportarad.

Proiect important pentru camarazii galeriei utiste, în anul centenar al Corvinului: Maxim e noul antrenor, Arnăutu – prima achiziție grea e verii la CS Hunedoara!

După UTA, Bogdan Apostu se mai implică într-un proiect de

Articolul Proiect important pentru camarazii galeriei utiste, în anul centenar al Corvinului: Maxim e noul antrenor, Arnăutu – prima achiziție grea e verii la CS Hunedoara! apare prima dată în Sportarad.

La Liga 3-a, FRF a aprobat un sistem competițional tot cu zece serii, dar cu play-off și play-out! La câte meciuri pot ajunge arădenele în noul sezon?

Federația Română de Fotbal a aprobat, în ședința de Comitet

Articolul La Liga 3-a, FRF a aprobat un sistem competițional tot cu zece serii, dar cu play-off și play-out! La câte meciuri pot ajunge arădenele în noul sezon? apare prima dată în Sportarad.