Posts Tagged ‘Liga a 3-a’

Deva face „cumpărături” din fotbalul arădean: Ianc și Sulea încearcă să atace promovarea sub comanda lui Nanu

Încetul cu încetul, fotbalul se „dezgheață” și la nivelul Ligii

Articolul Deva face „cumpărături” din fotbalul arădean: Ianc și Sulea încearcă să atace promovarea sub comanda lui Nanu apare prima dată în sportarad.

Înlăturat de la Crișul, Dani Cherecheși devine noul director sportiv al Devei: „Onorat de colaborarea cu o grupare de tradiție și Fane Nanu, ne batem pentru locul 2!”

La nivelul ligilor inferioare, rare sunt exemplele în care „oficialii” cluburi provin din alte județe….

Articolul Înlăturat de la Crișul, Dani Cherecheși devine noul director sportiv al Devei: „Onorat de colaborarea cu o grupare de tradiție și Fane Nanu, ne batem pentru locul 2!” apare prima dată în sportarad.

Cupa României – 16-imi de finală: A fost ziua oaspeților, care înscriu 20 de goluri în patru meciuri! Campioana CFR Cluj spune adio competiției

Vineri, 27 noiembrie Chindia Târgoviște – FC Hermannstadt 5-3 d.p. (1-1) Cherchez 43 / Jo…

Articolul Cupa României – 16-imi de finală: A fost ziua oaspeților, care înscriu 20 de goluri în patru meciuri! Campioana CFR Cluj spune adio competiției apare prima dată în sportarad.

Liga a 3-a (seria a VIIII-a), etapa a 10-a: Crișul e campioană de toamnă, Lipova salvează locul 2 la ultima fază!

Vineri, 13 noiembrie 2020, ora 14:00 ACS Poli Timişoara – Avântul Periam 7-0 Cl. Matiș…

Articolul Liga a 3-a (seria a VIIII-a), etapa a 10-a: Crișul e campioană de toamnă, Lipova salvează locul 2 la ultima fază! apare prima dată în sportarad.

După trei ani și patru luni, Bălu se desparte de Dumbrăvița: „Trebuia un șoc la echipă, am simțit că ciclul meu s-a terminat! După alegerile locale au apărut îndoielile”

Artizanul promovării celor de la CSC Dumbrăvița în Liga 3-a face un pas înapoi. Sorin…

Articolul După trei ani și patru luni, Bălu se desparte de Dumbrăvița: „Trebuia un șoc la echipă, am simțit că ciclul meu s-a terminat! După alegerile locale au apărut îndoielile” apare prima dată în sportarad.

Liga a 3-a (seria VIII-a), etapa 9-a: Se știu echipele ce vor ierna pe podium: Arădenele Lipova și Crișul și timișorenii de la ACS Poli!

Astăzi CSC Ghiroda şi Giarmata Vii – ACS Poli Timişoara 0-2  Bilia (54), Sporin (71) Crişul…

Articolul Liga a 3-a (seria VIII-a), etapa 9-a: Se știu echipele ce vor ierna pe podium: Arădenele Lipova și Crișul și timișorenii de la ACS Poli! apare prima dată în sportarad.

Liga a 3-a (seria VIII-a), etapa 9-a: Se știu echipele ce vor ierna pe podium: Arădenele Lipova și Crișul și timișorenii de la ACS Poli!

Astăzi CSC Ghiroda şi Giarmata Vii – ACS Poli Timişoara 0-2  Bilia (54), Sporin (71) Crişul…

Articolul Liga a 3-a (seria VIII-a), etapa 9-a: Se știu echipele ce vor ierna pe podium: Arădenele Lipova și Crișul și timișorenii de la ACS Poli! apare prima dată în sportarad.

Liga a 3-a, etapa a VIII-8-a: Periamul evită înfrângerea în prelungiri și o ține pe Ezeriș pe loc retrogradabil

Vineri, 30 octombrie 2020, ora 15:00 ACS Poli Timişoara – CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 2-1…

Articolul Liga a 3-a, etapa a VIII-8-a: Periamul evită înfrângerea în prelungiri și o ține pe Ezeriș pe loc retrogradabil apare prima dată în sportarad.

Federația a decis: Fotbaliștii care s-au vindecat de coronavirus nu se vor mai retesta timp de trei luni de zile! Care sunt jucătorii arădeni care au scăpat de teste în acest an?

Fotbalul românesc primește un ajutor nesperat, după ce Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de…

Articolul Federația a decis: Fotbaliștii care s-au vindecat de coronavirus nu se vor mai retesta timp de trei luni de zile! Care sunt jucătorii arădeni care au scăpat de teste în acest an? apare prima dată în sportarad.

Liga a 3-a (seria a VIII-a), etapa a 7-a: Pecica a demolat-o pe Ghiroda și se apropie de podiumul pe care Lipova și Crișul stau bine mersi!

Vineri, 23 octombrie, ora 15:00 CSC Dumbrăvița – ACS Poli Timişoara 0-1 Cl. Matiș (59 –…

Articolul Liga a 3-a (seria a VIII-a), etapa a 7-a: Pecica a demolat-o pe Ghiroda și se apropie de podiumul pe care Lipova și Crișul stau bine mersi! apare prima dată în sportarad.