Posts Tagged ‘Liga a 3-a’

Liga a 3-a (seria a VIII-a), etapa a 7-a: Pecica a demolat-o pe Ghiroda și se apropie de podiumul pe care Lipova și Crișul stau bine mersi!

Vineri, 23 octombrie, ora 15:00 CSC Dumbrăvița – ACS Poli Timişoara 0-1 Cl. Matiș (59 –…

Articolul Liga a 3-a (seria a VIII-a), etapa a 7-a: Pecica a demolat-o pe Ghiroda și se apropie de podiumul pe care Lipova și Crișul stau bine mersi! apare prima dată în sportarad.

Cupa României, turul 4: Calificări cu mari emoții pentru Petrolul, ASU Poli, Farul și Viitorul Pandurii; UTA intră în competiție pe 28 noiembrie, e posibil un derby al Vestului!

Marți, 20 octombrie 2020, ora 14:30 Viitorul Şelimbăr – Universitatea Cluj 0-3, la masa verde,…

Articolul Cupa României, turul 4: Calificări cu mari emoții pentru Petrolul, ASU Poli, Farul și Viitorul Pandurii; UTA intră în competiție pe 28 noiembrie, e posibil un derby al Vestului! apare prima dată în sportarad.

Liga a III-a, etapa a 6-a: Cermeiul la prima victorie în acest campionat

Vineri, 16 Octombrie 2020, ora 15:00 ACS Poli Timişoara – ACS Progresul Ezeriş 2-0 Dincă…

Articolul Liga a III-a, etapa a 6-a: Cermeiul la prima victorie în acest campionat apare prima dată în sportarad.

Bălu nu ia din meritele Lipovei: „Numai echipele puternice mental și fizic pot marca în ultimele minute”, dar deplânge absența VAR-ului: „…Atunci e viciere de rezultat”

Înainte de derby-ul seriei a 8-a a Ligii a 3-a, Sorin Bălu își amintea că…

Articolul Bălu nu ia din meritele Lipovei: „Numai echipele puternice mental și fizic pot marca în ultimele minute”, dar deplânge absența VAR-ului: „…Atunci e viciere de rezultat” apare prima dată în sportarad.

Liga a III-a (seria a VIII-a), etapa a 5-a: Ziua timișorenelor Ghiroda și ACS Poli, derby-ul Criș – Cermei a fost amânat!

Vineri, 9 octombrie 2020, ora 15:00 CSC Dumbrăvița – Şoimii Lipova 1-2 Octavian Drăghici (67…

Articolul Liga a III-a (seria a VIII-a), etapa a 5-a: Ziua timișorenelor Ghiroda și ACS Poli, derby-ul Criș – Cermei a fost amânat! apare prima dată în sportarad.

Președintele Ezerișului își disculpă clubul: „E vina noastră că solicitarea pentru Ambulanță nu a fost luată în calcul și nu sunt medici?” Crișul ar fi vrut să câștige pe teren

Pentru a doua etapă la rând, Progresul Ezeriș nu a intrat pe teren în campionatul…

Articolul Președintele Ezerișului își disculpă clubul: „E vina noastră că solicitarea pentru Ambulanță nu a fost luată în calcul și nu sunt medici?” Crișul ar fi vrut să câștige pe teren apare prima dată în sportarad.

Ghiroda își sfidează adversarii în Liga 3-a cu complicitatea arbitrilor și observatorilor: Antrenorii Bura și Brădău au apărut cu alte nume pa foaia de joc a meciului de la Cermei!

CSC Ghiroda și Giarmata Vii a câștigat primul meci al ediției de campionat 2020-2021 în…

Articolul Ghiroda își sfidează adversarii în Liga 3-a cu complicitatea arbitrilor și observatorilor: Antrenorii Bura și Brădău au apărut cu alte nume pa foaia de joc a meciului de la Cermei! apare prima dată în sportarad.

Liga a 3 (seria a VIII-a), etapa a 4-a: Dumbrăvița își păstrează primul loc la ultima suflare, Crișul a luat la „masa verde” punctele cu Ezerișul și e noul vicelider!

Vineri ACS Poli Timişoara – Fortuna Becicherecu Mic nu s-a disputat (oaspeții au avut cazuri…

Articolul Liga a 3 (seria a VIII-a), etapa a 4-a: Dumbrăvița își păstrează primul loc la ultima suflare, Crișul a luat la „masa verde” punctele cu Ezerișul și e noul vicelider! apare prima dată în sportarad.

Anul în Liga 3-a se termină cu prima etapă din retur, respectiv derby-ul Cermei – Lipova! FRF-ul își va ajuta afiliații cu câte 5000 de euro în „criza COVID”

Federaţia Română de Fotbal a creat un fond de solidaritate de 1,7 milioane de euro,…

Articolul Anul în Liga 3-a se termină cu prima etapă din retur, respectiv derby-ul Cermei – Lipova! FRF-ul își va ajuta afiliații cu câte 5000 de euro în „criza COVID” apare prima dată în sportarad.

Liga III-a (seria a 8-a), etapa a 3-a: Crișul face scorul după amiezii și le însoțește pe Pecica și Lipova în cursa de urmărire a Dumbrăviței!

Vineri, 25 septembrie 2020, ora 17 Şoimii Lipova – ACS Poli Timişoara 2-1 Bercu 72,…

Articolul Liga III-a (seria a 8-a), etapa a 3-a: Crișul face scorul după amiezii și le însoțește pe Pecica și Lipova în cursa de urmărire a Dumbrăviței! apare prima dată în sportarad.