Posts Tagged ‘Liga a 3-a’

Liga III-a, etapa 9: Dumbrăvița îsi continuă seria norocoasă: gol la ultima fază, Cugirul ține ritmul

Articolul Liga III-a, etapa 9: Dumbrăvița îsi continuă seria norocoasă: gol la ultima fază, Cugirul ține ritmul apare prima dată în sportarad.

Liga III-a, etapa 9: Dumbrăvița îsi continuă seria norocoasă: gol la ultima fază, Cugirul ține ritmul

Articolul Liga III-a, etapa 9: Dumbrăvița îsi continuă seria norocoasă: gol la ultima fază, Cugirul ține ritmul apare prima dată în sportarad.

Liga a 3-a (seria a IV-a), etapa a 8-a: Cugir urcă pe podium, Cermeiul revine în prima parte a clasamentului

Articolul Liga a 3-a (seria a IV-a), etapa a 8-a: Cugir urcă pe podium, Cermeiul revine în prima parte a clasamentului apare prima dată în sportarad.

Dumbrăvița, ocrotită de șansă cu Crișul! Bălu: „Victorie grea, obținută împotriva poate celei mai bune echipe a campionatului”

Articolul Dumbrăvița, ocrotită de șansă cu Crișul! Bălu: „Victorie grea, obținută împotriva poate celei mai bune echipe a campionatului” apare prima dată în sportarad.

Liga a III-a (seria a IV-a), etapa a 6-a: Săulescu – omul derby-ului Reșița – Unirea Alba Iulia

Articolul Liga a III-a (seria a IV-a), etapa a 6-a: Săulescu – omul derby-ului Reșița – Unirea Alba Iulia apare prima dată în sportarad.

Livetext, ora 17: Șoimii Lipova – Lunca Teuz Cermei 4-2, Național Sebiș – CSM Lugoj 5-1, finale

Articolul Livetext, ora 17: Șoimii Lipova – Lunca Teuz Cermei 4-2, Național Sebiș – CSM Lugoj 5-1, finale apare prima dată în sportarad.

Liga a 3-a (seria IV-a), etapa a 5-a: Lipova își mărește avansul la vârf, Crișul urcă pe locul 2

Articolul Liga a 3-a (seria IV-a), etapa a 5-a: Lipova își mărește avansul la vârf, Crișul urcă pe locul 2 apare prima dată în sportarad.

Szekely, despre revenirea Sebișului: „În primele două etape am avut ghinion, echipa joacă din ce în ce mai bine”

Articolul Szekely, despre revenirea Sebișului: „În primele două etape am avut ghinion, echipa joacă din ce în ce mai bine” apare prima dată în sportarad.

Liga a 3-a (seria a IV-a), etapa a 4-a: Reșița sparge în sfârșit gheața, Avrigul o trimite pe Crișul pe locul 3

Articolul Liga a 3-a (seria a IV-a), etapa a 4-a: Reșița sparge în sfârșit gheața, Avrigul o trimite pe Crișul pe locul 3 apare prima dată în sportarad.

Liga a III-a (seria a 4-a), etapa a treia: Victorii pe linie pentru echipele arădene, ce și-au făcut loc în bloc în prima parte a clasamentului

Articolul Liga a III-a (seria a 4-a), etapa a treia: Victorii pe linie pentru echipele arădene, ce și-au făcut loc în bloc în prima parte a clasamentului apare prima dată în sportarad.