Posts Tagged ‘Liga Zimbrilor’

GALERIE FOTO. SCM Politehnica Timișoara – CSM Făgăraș 32-27

Fotografii realizate de Leczki Jozsi la meciul de handbal dntre echipele SCM Politehnica și CSM Făgăraș, jucat joi de la ora 18 în sala sporturilor ”Constantin Jude” din Timișoara în etapa a 18-a din Liga Zimbrilor de handbal masculin, și câștigat de a…

Poli se desprinde în ultimul sfert de oră al unui echilibrat meci cu 19 egalități

Cu Marius Sadoveac revenit și principal marcator al partidei, alb-violeții Timișoarei au câștigat în această seară pentru prima oară în 2020 și după 4 etape în Liga Națională de handbal, tot la o diferență de 5 goluri, precum în decembrie contra Stelei, detașându-se abia în ultimul sfert de oră al unui duel extrem de echilibrat până atunci cu vizitatorii mai slab clasați, care au preluat conducerea de 8 ori în prima parte. La reluare, de patru ori au egalat bănățenii înainte de a se desprinde decisiv după mijlocul reprizei a II-a, cu o serie de 5 goluri, 25-21 în minutul 49: SCM Politehnica – CSM Făgăraș 32-27 (15-15).

The post Poli se desprinde în ultimul sfert de oră al unui echilibrat meci cu 19 egalități appeared first on sporttim.ro.

Revine Sadoveac. Poli, în căutarea primului succes în 2020

Trecută de seria întâlnirilor cu formațiile din careul fruntaș, în primele tot atâtea runde din retur, dar și deținătoare a unui singur punct din cele 3 apariții în 2020, ”Poli” abordează joi seară șirul meciurilor mai accesibile din Liga Zimbrilor, acasă cu a unsprezecea clasată, CSM Făgăraș. Timișorenii au dovedit însă și sâmbătă pe terenul campioanei Dinamo, unde au fost egalați abia în final, 23-23, că s-ar putea pune la o adică și cu liderul întrecerii, ceea ce le conferă cu atât mai mari speranțe înaintea primirii unor vizitatori de care sunt urmați la 3 locuri și 5 puncte, învinși la 9 goluri diferență în precedenta deplasare dar și vinerea trecută acasă, 25-27 cu constănțenii. Și cu atât mai mult cu cât revine interul Marius Sadoveac. 

The post Revine Sadoveac. Poli, în căutarea primului succes în 2020 appeared first on sporttim.ro.

Poli conduce aproape tot meciul pe terenul liderului campion dar e egalata in penultimul minut

SCM Politehnica Timisoara a fost la un pas de victorie pe terenul campioanei calificate in barajul play-off pentru accederea in optimile EHF Champions League, alb-violetii conducand neincetat din minutul 15 pana in penultimul al deplasarii in sala Dinamo, unde au fost insa in cele din urma egalati de fruntasa Ligii Zimbrilor, care a aparat apoi remiza si cu un fault pe ultima aruncare a lui Fenici, la potou: 23-23. Banatenii au condus de 5 ori si cu patru goluri diferenta in prima repriza, inclusiv la pauza, 8-12, si de inca doua ori la fel si in partea secunda, dar au incasat ultimele doua goluri ale partidei de la ora 12:30, precum pateau si in esecul la limita acasa de duminica, 24-25 cu Potaissa. 

The post Poli conduce aproape tot meciul pe terenul liderului campion dar e egalata in penultimul minut appeared first on sporttim.ro.

Poli, egalată și învinsă la potou. Dragas pentru secund clasata Potaissa

Cât a jucat în alb-violet, drag le-a fost spectatorilor timișoreni interul sârb Milos Dragas, însă înaltul ”tunar” a apărut duminică după-amiază în galben-albastrul turdenilor, la puțin timp după plecarea sa de pe Bega, și a decis soarta meciului, în ultimele nici 5 secunde: 24-25 (12-11). Învingătoare acasă cu un gol avans de 3 ori în acest campionat, SCM Politehnica a pierdut la limită debutul oficial pe teren propriu în 2020, după ce a mai fost condusă o singură dată în repriza a II-a și egalată în penultimul minut, din 7 metri, pe când rămânea în inferioritate numerică. Clubul bănățean a remis ulterior un memoriu către Federația Română de Handbal, solicitând analizarea arbitrajului partidei. 

The post Poli, egalată și învinsă la potou. Dragas pentru secund clasata Potaissa appeared first on sporttim.ro.

Violeții, de la egal la egal cu Minaur până la mijlocul părții a doua

Poli a preluat conducerea de 5 ori în prima repriză a jocului oficial de debut în 2020 și a egalat apoi de nouă ori pe terenul băimărenilor mai bine clasați, inclusiv cu primul gol al părții secunde, ultima oară în minutul 42, 21-21, însă a rămas cu cinci în urmă în ultimele zece minute ale întâlnirii de la ora 18, pierzând la reluarea returului în Liga Zimbrilor. Rotația mai scurtă s-a făcut în cele din urmă resimțită, gazdele beneficiind în schimb de nu mai puțin de 12 marcatori de goluri: CS Minaur – SCM Politehnica 33-31 (14-13). 

The post Violeții, de la egal la egal cu Minaur până la mijlocul părții a doua appeared first on sporttim.ro.

Poli, cu pierderi și alte absențe înaintea jocurilor cu 3 echipe din careul fruntaș într-un interval de 9 zile

SCM Politehnica reia returul Ligii Zimbrilor cu un program nespus de dificil, joi seară de la ora 18 la Baia Mare, pe terenul celei de-a patra clasate, CS Minaur, duminică de la ora 17 în sala ”Constantin Jude” cu a doua clasată, AHC Potaissa Turda, care l-a preluat în această iarnă pe unul dintre alb-violeți și a jucat deja meciul din runda de debut pe 2020, iar sâmbăta viitoare, pe 8 februarie de la 12:30, la liderul campion CS Dinamo, în București. Triplă abordată de timișoreni pe fondul pierderilor din efectiv după sezonul de toamnă, completate de unele probleme de moment în dreptul unor componenți cheie. 

The post Poli, cu pierderi și alte absențe înaintea jocurilor cu 3 echipe din careul fruntaș într-un interval de 9 zile appeared first on sporttim.ro.

Poli trece de Steaua fără a fi deloc condusă. Al cincilea succes la rând în campionat, al cincilea consecutiv în Timișoara, la cea mai mare diferență acasă: 5 goluri

SCM Politehnica a învins în această după-amiază în ultimul meci jucat în Timișoara în anul 2019, la startul returului în Liga Națională de handbal masculin, dispunând de Steaua la diferența maximă înregistrată în uvertura etapei a XIV-a, de 5 goluri, atinsă în premieră în minutul 57 cu 4 reușite fără replică în nici atâtea minute, după ce bucureștenii se apropiau la limită pentru a șasea și ultima oară după pauză. De egalat, cei din capitală egalau de două ori în primele 6 minute, dar atât, ”violeții” desprinzându-se apoi la 7-3 în 4 minute, fără a mai fi ajunși din urmă: 34-29 (17-15).

The post Poli trece de Steaua fără a fi deloc condusă. Al cincilea succes la rând în campionat, al cincilea consecutiv în Timișoara, la cea mai mare diferență acasă: 5 goluri appeared first on sporttim.ro.

Condusă la pauză, SCM Politehnica învinge cel mai clar acasă în acest campionat: 25-21

Handbaliștii alb-violeți au urcat pe locul 7 la finalul turului în sezonul regular al Ligii Zimbrilor grație celei de-a patra victorii consecutive pe teren propriu, dar nu la limită, ca și până acum, ci cu 25-21 (11-13) în fața lui CSM Bacău, totodată cel de-al patrulea triumf succesiv în urma eșecului de la Constanța. SCM Politehnica a preluat o singură dată conducerea în repriza I, din 7 metri, în minutul 22, când a rămas 49 de secunde în avantaj, revenind în frunte în minutul 38, dar odată ce Milos Dragas a marcat de 3 ori la rând, timișorenii s-au desprins decisiv la mijlocul părții secunde, 20-17. Și-au trecut deja 76 de zile și 9 etape de când bănățenii n-au mai pierdut acasă, atunci în fața campioanei…

The post Condusă la pauză, SCM Politehnica învinge cel mai clar acasă în acest campionat: 25-21 appeared first on sporttim.ro.

Poli face scor în duelul inegal al Banatului, pe terenul Cenușăresei nou-promovate

Handbaliștii Timișoarei au câștigat în această seară ceea ce a fost ultima lor deplasare în campionatul primei divizii din acest an, obținând cea mai clară victorie a lor de până acum în sezonul în curs, 18-28 (6-13) pe terenul ultimei clasate, nou-promovata CSM Reșița. SCM Politehnica avea de departe prima șansă în duelul bănățean de la ora 18 din capitala județului Caraș-Severin, și a fructificat-o, izbutind în premieră în actuala ediție 3 succese la rând în Liga Zimbrilor.

The post Poli face scor în duelul inegal al Banatului, pe terenul Cenușăresei nou-promovate appeared first on sporttim.ro.