Posts Tagged ‘lipova’

Golul frumos al lui Popa a contat doar pentru statistică în cel de-al treilea eșec consecutiv al Lipovei: „Depinde doar de noi cum reușim să spargem ghinionul”

Articolul Golul frumos al lui Popa a contat doar pentru statistică în cel de-al treilea eșec consecutiv al Lipovei: „Depinde doar de noi cum reușim să spargem ghinionul” apare prima dată în sportarad.

Liga a VI-a, etapa 9-a: Bujacul a trecut și de „satelitul” Lipovei, Sebiș II s-a apropiat de Pilu după meciul direct!

Articolul Liga a VI-a, etapa 9-a: Bujacul a trecut și de „satelitul” Lipovei, Sebiș II s-a apropiat de Pilu după meciul direct! apare prima dată în sportarad.

Lipovanii, obligați să-și revină cu viceliderul: „Trebuie să legăm jocul bun cu rezultatele”

Articolul Lipovanii, obligați să-și revină cu viceliderul: „Trebuie să legăm jocul bun cu rezultatele” apare prima dată în sportarad.

Lipova se întoarce în „fortăreața” de la Pîncota pentru trei puncte cu Filiașul: „Jucătorii au rămas datori după Giarmata”

Articolul Lipova se întoarce în „fortăreața” de la Pîncota pentru trei puncte cu Filiașul: „Jucătorii au rămas datori după Giarmata” apare prima dată în sportarad.

Punct final în ligiul arădean din Cupă, cu Lipova ce a pierdut recursul: „Am făcut tot ce am putut pentru onoarea clubului”

Articolul Punct final în ligiul arădean din Cupă, cu Lipova ce a pierdut recursul: „Am făcut tot ce am putut pentru onoarea clubului” apare prima dată în sportarad.

Liga a VI-a, etapa a 7-a: Lipova II a făcut spectacol la Mândruloc, dar Bujacul nu se lasă mai prejos! Doar Gurba ține pasul cu Pilu

Articolul Liga a VI-a, etapa a 7-a: Lipova II a făcut spectacol la Mândruloc, dar Bujacul nu se lasă mai prejos! Doar Gurba ține pasul cu Pilu apare prima dată în sportarad.

Liga a III-a (seria a IV-a), etapa a 8-a: Vaștag i-a îndulcit debutu lui Oprița pe banca Reșiței, iar Șirineasa și-a adjudecat derby-ul de podium

Articolul Liga a III-a (seria a IV-a), etapa a 8-a: Vaștag i-a îndulcit debutu lui Oprița pe banca Reșiței, iar Șirineasa și-a adjudecat derby-ul de podium apare prima dată în sportarad.

Sabău: „A câștigat echipa preocupată să distrugă fotbalul, ce s-a adaptat perfect la condițiile imposibile de joc”

Articolul Sabău: „A câștigat echipa preocupată să distrugă fotbalul, ce s-a adaptat perfect la condițiile imposibile de joc” apare prima dată în sportarad.

Jichici, înainte de duelul Lipovei cu fosta sa echipă: „Giarmata ne-a promis răzbunare pentru înfrângerea dură din Cupă, dar ne interesează mult punctele”

Articolul Jichici, înainte de duelul Lipovei cu fosta sa echipă: „Giarmata ne-a promis răzbunare pentru înfrângerea dură din Cupă, dar ne interesează mult punctele” apare prima dată în sportarad 2017.

Liga VI-a, etapa a 6-a: Bujacul și Pilu, singurele formații cu punctaj maxim! Lipova II – pas greșit acasă

Articolul Liga VI-a, etapa a 6-a: Bujacul și Pilu, singurele formații cu punctaj maxim! Lipova II – pas greșit acasă apare prima dată în sportarad 2017.