Posts Tagged ‘local’

FOTO: Polițiștii militari din Iași le-au transmis în premieră un mesaj șoferilor

Reprezentantii Politiei Militare le-au transmit pentru prima data un mesaj iesenilor. Acestia le-au oferit un sfat celor care pornesc la drum în concendiu cu masina.

“În aceasta perioada, multi dintre dumneavoastra se deplaseaza spre mare sau la munte. În acest sens, politistii militari ai Brigazii 15 Mecanizate ,,Podu Înalt” va recomanda sa circulati prudent si sa adaptati viteza regulamentara pe drumurile publice, oriunde ati merge! Va dorim concediu placu (…)

Proiect pentru trei blocuri cu zece etaje pe aleea Sadoveanu

În plus, institutia continua sa secretizeze numele si prenumele persoanelor fizice ce beneficiaza de acte urbanistice, o decizie luata cu exces de zel în interpretarea noilor norme europene privind protectia datelor personale. Unul dintre c…

Accident în fața UMF Iași, în locul în care și-a pierdut viața o studentă

Doua masini s-au ciocnit pe bulevardul Independentei în locul în care si-a pierdut viata o studenta la sfârsitul anului trecut. Acolo se petrec frecvent accidente.

Iesenii vor ca autoritatile sa ia de urgenta masuri pentru a pr…

Prof. univ. dr. Dumitru OPREA: Niciodată înapoi în dictatură!

Reactiile aliatilor nostri strategici de dezaprobare a actiunii de abuzare a Codului Penal în favoarea infractorilor, în special a coruptilor, nu au întârziat sa apara si este de asteptat ca acestea sa creasca în inten…

Festivalului – Concurs Coral Internațional pentru Tineret Gavriil Musicescu Ediţia a VI-a, 1-8 iulie 2018, Iaşi România

Vineri, 6 iulie, ora 10.00,la Casa de Cultura a Studentilor, Concursul International de Muzica Corala va continua cuSectiunea de concursCoruri de copii CantusMundi. Vor concura coruri din România, Ucraina si Republica Populara Chinza.

&Ic…

Rezultate Bac 2018 edu.ro Notele obținute de elevi la Bacalaureat

Rezultate Bac 2018 edu.ro Notele obținute de elevi la Bacalaureat Rezultate Bac 2018. Edu.ro anunță mediile de la examenul de Bacalaureat din acest an pe 4 iulie. Este cel mai important moment pentru candidați. Notele pot fi accesate de pe site-ul Ministerului Educației, dar și site-ul www.observator.tv.  Conform regulamentului, rezultate Bac 2018 pot fi … (continuare)

Autor: Paul CIURARI
Articol publicat marţi, 3 iulie 2018, în secţiunea “Local“.

PMP: Este mai mult decât necesară înființarea unui centru de informare în incinta aerogării

Partidul Miscarea Populara Iasi sustine necesitatea înfiintarii unui centru de informare la Aeroport. Miercuri, 27 iunie, consilierul judetean Marian Uscatu a depus o propunere în acest sens la registratura Consiliului Judetean.

Conform …

„Bark-park-uri” la Iași pentru „ființele care latră”, după cum anunță primarul

În Iasi vor fi amenajate câteva „bark-park-uri” – locuri în care proprietarii îsi vor putea lasa câinii sa alerge în voie. Pentru început, cele doua zone vor fi amenajate în Parcul Expozi…

FOTO: Un taxi și un alt Logan s-au ciocnit pe bulevardul Nicolae Iorga

Un accident rutier în care au fost implicate doua autoturisme, dintre care unul echipat taxi, s-a produs sâmbata la amiaza pe bulevardul Nicolae Iorga. Doua persoane ranite au fost transportate la spital în urma coliziunii.

FOTO: Un taxi și un alt Logan s-au ciocnit pe bulevardul Nicolae Iorga

Un accident rutier în care au fost implicate doua autoturisme, dintre care unul echipat taxi, s-a produs sâmbata la amiaza pe bulevardul Nicolae Iorga. Doua persoane ranite au fost transportate la spital în urma coliziunii.