Posts Tagged ‘LPS Banatul’

Două weekend-uri pline de fotbal la Ghiroda. Juniori din țară la Cupa de Vară Ghiroda 2019

Ediția a II-a a turneului internațional de fotbal pentru juniori ”Cupa de Vară Ghiroda 2019” a reunit 135 de echipe de juniori împărțite pe 7 categorii de vârstă și s-a desfășurat pe parcursul a două weekend-uri, 31 mai – 2 iunie și 7-9 iunie, în organizarea CSC Ghiroda, cu sprijinul Cosiliului Local și al Primăriei Ghiroda.

The post Două weekend-uri pline de fotbal la Ghiroda. Juniori din țară la Cupa de Vară Ghiroda 2019 appeared first on sporttim.ro.

FRF TV | Finala Cupei României U17: LPS Banatul – FC Viitorul

După ce în urmă cu câteva zile s-au întâlnit în finala pentru titlul de campioană a Ligii Elitelor, cele două formații de juniori U17 joacă astăzi, de la ora 11:00, pentru Cupa României. Meciul va putea fi urmărit în direct pe FRF TV și pagina de facebook a Federației Române de Fotbal. LPS Banatul – […]

LIVE FRF TV | Finala Ligii Elitelor U17: LPS Banatul – FC Viitorul 0-1

Cea mai importantă competiție dedicată juniorilor U17 își va afla astăzi campioana. În ultimul act al competiției se întâlnesc formațiile LPS Banatul și FC Viitorul. Partida va fi transmisă în direct pe FRF TV și pagina de Facebook a Federației Române de Fotbal. LPS Banatul – FC Viitorul 0-1 A marcat: Voicu (3) LPS Banatul: […]

Și nouă ne place fotbalul

Cu speranța ca fotbaliștii de pe gazon să nu aibă nevoie de îngrijiri medicale dar mereu la datorie și pregătită să le sară în ajutor în caz de forță majoră, doamna Doina Neagoie îi are în grijă și pe porumbei, pe marginea terenului. Cu blândețe, firimituri de pâine, suflet și mână de cadru medical dedicat lumii sportului, din partea Policlinicii timișorene de profil. Instantaneu surprins de Iosif Canea la Baza II – UPT în ziua inaugurală a Zonei 1 din sferturile Ligii Elitelor U15, juniori C din Arad, Constanța și Timișoara jucând fiecare cu fiecare în patrulaterul găzduit de LPS Banatul și care continuă vineri și duminică, de fiecare dată de la ora 10. În runda a doua, LPS Banatul – ASU Politehnica de la ora 11:30, iar în etapa finală, alb-violeții cu FC Viitorul Constanța de la 10 și LPS Banatul cu ACS Viitorul Arad de la 11:30.

The post Și nouă ne place fotbalul appeared first on sporttim.ro.

FOTO: Cupa Hagi Danone

LPS Banatul Timișoara a câștigat finala competiției juvenile desfășurate în weekend pe malurile Begăi, printr-un unic gol înscris Colegiului Național Bănățean.

Timp de două zile, sâmbătă și duminică, pe o vreme minunată, la sfârșit de martie, la Liceul cu Program Sportiv …

The post FOTO: Cupa Hagi Danone appeared first on sporttim.ro.

Începe cea de-a zecea ediție Cupa Hagi Danone

O importantă competiție pentru copiii sub 12 ani va debuta în acest week-end cu etapa de la Timișoara. Sâmbătă și duminică (30-31 martie), la Liceul cu Program Sportiv “Banatul”, cele mai bune 32 de echipe școlare din aceasta zonă a țării vor juca pentru titlul de campioană locală și totodată calificarea la Turneul Final de la Constanța. Duminică, la finala de la Timișoara, Iosif Rotariu îi va premia pe puștii campioni.

The post Începe cea de-a zecea ediție Cupa Hagi Danone appeared first on sporttim.ro.

Turneele 8 și 6 la junioare și juniori IV completează Campionatul Județean Timiș. Centrul Național Olimpic de Pregătire Timișoara, deschis vineri

Ultimul weekend din februarie a adus și încheierea fazei județene în Campionatul Național de handbal pentru juniori 4, Dumbrăvița găzduind cel de-al optulea turneu al fetelor iar Moșnița cea de-a șasea reuniune a băieților. Întâlniri înaintea cărora AS Câtu, AS Leu Giarmata, HC Jimbolia și Unirea Sânnicolau Mare își asiguraseră locurile de calificare în faza regională în competiția feminină, precum Școala Generală 7 Timișoara, Unirea Sânnicolau Mare, LPS Banatul și Freedom Giroc-Chișoda în concursul masculin.

The post Turneele 8 și 6 la junioare și juniori IV completează Campionatul Județean Timiș. Centrul Național Olimpic de Pregătire Timișoara, deschis vineri appeared first on sporttim.ro.

LPS Banatul, lider la Elite U17

LPS Banatul Timișoara este una dintre cele două fruntașe după sezonul de toamnă în Liga Elitelor U17.

The post LPS Banatul, lider la Elite U17 appeared first on sporttim.ro.

Șapte cluburi, 10 echipe de minihandbal fete, 20 de jocuri: FOTO

AJH Timiș a pus în scenă duminică 2 decembrie un turneu cu mingea mică dedicat fetelor de la categoria minihandbal, de junioare 5, care a reunit în sala ”Banu Sport” zece formații reprezentând șapte cluburi din Timișoara și din județ, iar fiecare echipă a avut parte de 4 partide în cadrul celor două serii a câte 5 grupări.

The post Șapte cluburi, 10 echipe de minihandbal fete, 20 de jocuri: FOTO appeared first on sporttim.ro.

Faza județeană sub egida AJH Timiș a Campionatului Național de handbal pentru juniori 4 la fete și băieți, aproape de start: echipe, program…

Sub forma a șapte turnee la fete, dat fiind alinierea la start a opt formații, și cinci turnee la băieți, cu șase echipe la start, o nouă ediție a fazei județene ca nivel preliminar al Campionatului Național de handbal rezervat juniorilor 4 stă să înceapă la finele acestei săptămâni, mai întâi pe semicercul junioarelor. Iar patru cluburi au reprezentare în ambele întreceri, atât la fete cât și la băieți, și anume Unirea Sânnicolau Mare, timișorenele LPS Banatul și Școala Generală 7 precum și AS Freedom Giroc-Chișoda.

The post Faza județeană sub egida AJH Timiș a Campionatului Național de handbal pentru juniori 4 la fete și băieți, aproape de start: echipe, program… appeared first on sporttim.ro.