Posts Tagged ‘Luceafărul – Chindia’

Înfrângere rușinoasă la Oradea | Chindia ajunge pe locul 6 în Liga a II-a. Vine Ciobotariu?

După trei victorii consecutive, cu Timișoara, Miroslava și Foresta, Chindia a capotat lamentabil la Oradea, 1-2 cu proaspăt revenita în competiție Luceafărul. Toate golurile au fost marcate în prima repriză: Codoban (23) a deschis scorul dintr-un penalty comis de Vătavu, L. Mihai (25) a egalat repede pentru oaspeți, iar Bedea a punctat pe finalul primei […]

The post Înfrângere rușinoasă la Oradea | Chindia ajunge pe locul 6 în Liga a II-a. Vine Ciobotariu? appeared first on DB-SPORT.

LIVE TEXT, etapa 6: Apro și Golda în premieră titulari, revine Zaluschi. Liderul, acum cu tabelă electronică, al 4-lea meci acasă în Liga 2, primul cu 0-0 la pauză. Ripensia – FC Argeș 1-1: Golda 65, al 10-lea marcator al fruntașei / Năstăsie 80. La piteșteni, Grecu și Buhăescu în locul lui Tofan și Nilă

Neînvinsă în primele 5 apariții de la promovarea în Liga 2, dintre care primele 4 adjudecate în gama 16-0, 2-1 în deplasare la Oradea, 2-0 și 3-2, dar totodată și primă clasată de neclintit a seriei unice încă după runda inaugurală, Ripensia este la ora celei de-a patra partide în Ciarda Roșie în ediția în curs, meci programat sâmbătă de la ora 11 în compania unei alte nou-promovate, FC Argeș.

The post LIVE TEXT, etapa 6: Apro și Golda în premieră titulari, revine Zaluschi. Liderul, acum cu tabelă electronică, al 4-lea meci acasă în Liga 2, primul cu 0-0 la pauză. Ripensia – FC Argeș 1-1: Golda 65, al 10-lea marcator al fruntașei / Năstăsie 80. La piteșteni, Grecu și Buhăescu în locul lui Tofan și Nilă appeared first on sporttim.ro.