Posts Tagged ‘lupte libere’

Juniorii I de la CSȘ Lugoj s-au calificat în finalele Cupei României și Campionatului Național

Luptătorii grupelor mari legitimați la Clubul Sportiv Școlar Lugoj, aparținând ambelor stiluri (greco-romane și libere), au participat săptămâna trecută, în perioada 19-21 martie, la calificările rezervate juniorilor I (18-20 ani) pentru finalele Cupei României și Campionatului Național. Competiția a fost găzduită de sala polivalentă din Constanța și a reunit 340 de sportivi. Clubul de pe […]

Articolul Juniorii I de la CSȘ Lugoj s-au calificat în finalele Cupei României și Campionatului Național apare prima dată în Redeșteptarea.

Medalie internațională pentru luptele libere! Ivan Guidea, de la CSM Lugoj, bronz în Varșovia, la Poland Open

Unul dintre cei mai valoroși luptători de la Clubul Sportiv Municipal Lugoj a urcat pe podiumul de premiere al turneului internațional Poland Open, organizat în capitala Varșovia. Competiția, rezervată seniorilor, a debutat miercuri, 4 noiembrie. Pe saltea a intrat și luptătorul Ivan Guidea, legitimat la secția de lupte libere a CSM Lugoj și component al […]

Articolul Medalie internațională pentru luptele libere! Ivan Guidea, de la CSM Lugoj, bronz în Varșovia, la Poland Open apare prima dată în Redeșteptarea.

Luptătorii de la CSM Lugoj, intră pe saltea la prima competiție din acest an

Luptătorii de la CSM Lugoj vor participa la prima competiție din acest an, organizată la nivel de seniori. Este vorba despre finala națională individuală, pentru toate stilurile de lupte (libere, greco-romane și feminine), ce este programată pentru 23 – 24 octombrie, la Sala Polivalentă din Reșița. În prealabil, toți sportivii înscriși vor trebui să prezinte […]

Articolul Luptătorii de la CSM Lugoj, intră pe saltea la prima competiție din acest an apare prima dată în Redeșteptarea.

Brândușan (CSȘ1 & CSM Timișoara): ”Încă mai vin copiii la lupte libere, dar mai degrabă în comune”

Luptele libere timișorene au mai cucerit și luna trecută medalii la nivel național, dar anul 2019 a fost marcat de premiera absenței de la startul Superligii pe echipe de seniori la lupte feminin a fostei campioane naționale CSM Timișoara, din rațiuni financiare. Altfel, la nivel juvenil, CSȘ1 a magnetizat noi învățăcei spre saltea, inclusiv la echipele ”satelit” din Orțișoara și Sînandrei. Cât despre anul care se apropie, ”căutăm să fie cel puțin la nivelul lui 2019, întotdeauna ne propunem să realizăm mai mult”, după cum a spus antrenorul Petre Brândușan, conducător al secțiilor de profil la CSM Timișoara și Clubul Sportiv Școlar 1.

The post Brândușan (CSȘ1 & CSM Timișoara): ”Încă mai vin copiii la lupte libere, dar mai degrabă în comune” appeared first on sporttim.ro.

CSȘ1 Timișoara, argint și bronz la Campionatul Național U15 de lupte și greco-romane: Derevenciuc și Gordan, la Tulcea

Clasări pe podium în celălalt capăt al țării pentru luptătorii Clubului Sportiv Școlar Numărul 1 Timișoara în cadrul Campionatului Național U 15.

The post CSȘ1 Timișoara, argint și bronz la Campionatul Național U15 de lupte și greco-romane: Derevenciuc și Gordan, la Tulcea appeared first on sporttim.ro.

CSȘ1 Timișoara, două medalii la Naționalul de cadeți la Constanța, două locuri 2 la greco-romane la Zrenjanin

CSȘ1 Timișoara a luptat pe două fronturi în acest weekend, obținând câte două medalii în Campionatul Național de lupte libere pentru cadeți de pe litoral și într-un puternic turneu internațional desfășurat în Serbia. 

The post CSȘ1 Timișoara, două medalii la Naționalul de cadeți la Constanța, două locuri 2 la greco-romane la Zrenjanin appeared first on sporttim.ro.

CSȘ1 Timișoara, 5 medalii din întreaga gamă la finala Campionatului Național individual de juniori mici

Clubul Sportiv Școlar numărul 1 Timișoara a cucerit mai multe medalii la sfârșitul acestei săptămâni în finala Campionatului Național individual de juniori mici sub egida Federației Române de Lupte, una din totalul celor 5 clasări pe podium fiind chiar pe cea mai înaltă treaptă.

The post CSȘ1 Timișoara, 5 medalii din întreaga gamă la finala Campionatului Național individual de juniori mici appeared first on sporttim.ro.

Patru grupări timișene medaliate la Naționalul de seniori, CSM Lugoj pe 2 la cluburi la greco-romane, cu Hinoveanu și Tamas de aur. Cojocari, primul la 77kg pentru CS Heracle Timișoara

Veritabilă desfășurare de forțe la sfârșitul săptămânii trecute la Reșița cu ocazia ediției din acest an a finalelor Campionatului Național individual de lupte libere pentru seniori, contând și drept criteriu de selecție în perspectiva competițiilor continentale și mondiale, însă nu foarte mulți au fost totuși concurenții care au urcat pe saltelele amplasate pe parchetul Sălii Polivalente din capitala județului Caraș-Severin în cadrul celor câte zece categorii de greutate, într-un caz chiar și numai patru sportivi la libere, mai exact la 61 de kilograme, precum fie și doar 3 protagoniste în trei dispute pentru medalii la lupte feminine respectiv numai 5 în trei probe de greco-romane.

The post Patru grupări timișene medaliate la Naționalul de seniori, CSM Lugoj pe 2 la cluburi la greco-romane, cu Hinoveanu și Tamas de aur. Cojocari, primul la 77kg pentru CS Heracle Timișoara appeared first on sporttim.ro.

Topurile DJST, cei mai buni sportivi din Timiș în 2017. Estera Tămăduianu-Dobre, locul I în ramuri olimpice. Între primii 9, doar din lupte, canotaj și atletism. Echipele anului, ambasadori ai sportului + alte nominalizări

În cazul anului 2017 doar în grija exclusivă a Direcției Județene pentru Sport și Tineret Timiș, fără implicarea CJT, ierarhiile celor mai buni sportivi din ultimele 12 luni în cel mai vestic județ al țării au fost date publicității în această după-amiază, iar Estera Tămăduianu-Dobre este sportivul anului în discipline olimpice, reprezentând secția de lupte libere de la CSM Timișoara, din care provine și antrenorul anului, Petru Brândușan. Luptătoarea multiplu medaliată la nivel internațional este urmată pe podium tot de reprezentante ale sexului frumos, și anume canotoarea Andreea Popa, de la CSȘ Bega, și o altă luptătoare de la CSM, Simona Pricob. Dar iată clasamentele complete pe categorii și nu numai…

The post Topurile DJST, cei mai buni sportivi din Timiș în 2017. Estera Tămăduianu-Dobre, locul I în ramuri olimpice. Între primii 9, doar din lupte, canotaj și atletism. Echipele anului, ambasadori ai sportului + alte nominalizări appeared first on sporttim.ro.

Simona Pricob (CSM Timișoara), locul 5 la Mondialul U23. Roxana Tif (CSȘ Lugoj), locul 1 la Cupa României la cadeți. Lugojenii, încă 3 locuri 3, CSȘ1 Timișoara unul

Participări pe două fronturi pentru luptele timișene în ultimele zile, atât la nivel mondial cât și național. Concurentă și luna trecută sub ”tricolorul” României la Cupa Europei pe echipe feminine, Simona Pricob a reușit să obțină cea mai bună performanță a delegației FRL la Campionatul Mondial U23, derulat până ieri în Polonia, unde s-a clasat a cincea. În țară, ediția inaugurală a Cupei României rezervată cadeților a adus mai multe clasări pe podium sportivilor de la CSȘ Lugoj și CSȘ1 Timișoara, în frunte cu ”aurul” adjudecat de campioana europeană de cadeți Roxana Tif la categoria 46 de kilograme.

The post Simona Pricob (CSM Timișoara), locul 5 la Mondialul U23. Roxana Tif (CSȘ Lugoj), locul 1 la Cupa României la cadeți. Lugojenii, încă 3 locuri 3, CSȘ1 Timișoara unul appeared first on sporttim.ro.