Posts Tagged ‘Mansour Gueye’

”Mânjii” prind viață, ”violeții” înving după 10 jocuri și 135 de zile: ACS Poli – Flacăra Horezu 2-0

”Lanterna roșie” a seriei vestice în Liga 3, ACS Poli, a câștigat în această după-amiază în premieră în noul sezon, cu ocazia etapei a VI-a din campionat, depășind-o la zero pe a doua clasată, pe podium în urma primelor cinci runde, ACS Flacăra Horezu. ”Violeții” au deschis scorul cu 10 minute înaintea pauzei meciului de la ora 17 de pe ”Electrica” și l-au majorat la mijlocul părții secunde, după care au mai ochit și bara, punând oricum punct unei serii de 9 apariții fără victorie, din 15 mai 2019 încoace, când dispuneau pe același gazon cu 1-0 de FC Argeș în etapa a 35-a din ediția trecută a Ligii 2.

The post ”Mânjii” prind viață, ”violeții” înving după 10 jocuri și 135 de zile: ACS Poli – Flacăra Horezu 2-0 appeared first on sporttim.ro.

Ripensia triumfă pe Cluj Arena, ”dubla” lui Dumiter și Drăghici în prelungiri complică traseul lui U spre Liga 1

Déjà vu, iar AS FC Universitatea Cluj ar fi trebuit să sufle și-n iaurt dacă se afla la egalitate acasă cu Ripensia în prelungiri, la același 2-2, căci și o altă nou-promovată, Energeticianul, era răpusă la potou cu 2-3 tocmai în precedenta deplasare a roș-galbenilor timișoreni, atunci în premieră marcatori a mai mult de două goluri într-un meci din actuala ediție a Ligii 2, în această seară deja specializați în acest sens, repetiția fiind aplicată pe Cluj Arena. Alexandru Pelici nu-și ascundea supărarea după duelul local pierdut sâmbăta trecută acasă cu 0-1 cu ASU Politehnica, iar elevii săi i-au ascultat oful, semnând al treilea triumf afară din sezonul de primăvară, dar și cel mai semnificativ, pe terenul ”Șepcilor roșii” de pe locul de baraj spre Liga 1.   

The post Ripensia triumfă pe Cluj Arena, ”dubla” lui Dumiter și Drăghici în prelungiri complică traseul lui U spre Liga 1 appeared first on sporttim.ro.

Ripensia, 2-0 în primul sfert de oră, 3 succese în 5 amicale în Turcia

Ripensia a încheiat cantonamentul în Antalya prin a se desprinde la 2-0 în primul sfert de oră al meciului jucat astăzi la matineu cu prim-divizionarii sârbi de la Proleter Novi Sad, pe care i-au învins cu 2-1 (2-0), înregistrând astfel a treia victorie în Turcia cu începere de miercurea trecută, succes venit după înfrângerile de sâmbătă și alaltăieri.

The post Ripensia, 2-0 în primul sfert de oră, 3 succese în 5 amicale în Turcia appeared first on sporttim.ro.