Posts Tagged ‘Mihalcea’

Complicații

Competițiile ligii întâi se dispută într-un ritm îndrăcit, uneori fără a mai ști când se termină o etapă și când începe următoarea. Pe deasupra se modifică datele de desfășurare ale unor partide, după cum doresc anumite cluburi, exemplul echipei Dinamo, …

The post Complicații appeared first on sporttim.ro.

Complicații

Competițiile ligii întâi se dispută într-un ritm îndrăcit, uneori fără a mai ști când se termină o etapă și când începe următoarea. Pe deasupra se modifică datele de desfășurare ale unor partide, după cum doresc anumite cluburi, exemplul echipei Dinamo, care a amânat cu o zi înainte partida de pe teren propriu cu Sepsi Sfântu Gheorghe, fiind unul elocvent.

The post Complicații appeared first on sporttim.ro.

Două goluri în primele 20 de minute! Poli suferă de departe cel mai drastic eșec al sezonului, tocmai acasă cu liderul: 20-27 Steaua

SCM Politehnica a avut în această seară ocazia să revină în fotoliul de lider în cazul depășirii Stelei, dar un dezastruos debut de meci, cu doar două goluri marcate în primele 20 de minute și un handicap irecuperabil, i-a indus de departe cea mai categorică înfrângere din acest campionat, 20-27 (6-11) cu prima clasată, învingătoare în sala ”Constantin Jude” după aproape 3 ani și jumătate.

The post Două goluri în primele 20 de minute! Poli suferă de departe cel mai drastic eșec al sezonului, tocmai acasă cu liderul: 20-27 Steaua appeared first on sporttim.ro.

Neagoe a semnat cu Mioveniul. ”Geană” debutează la Clinceni

FC Academica Clinceni joacă în intermediara de mâine cu CS Mioveni O echipă mereu abonată la locurile fruntașe, cu pretenții justificate și în Cupa României, CS Mioveni se află la acest moment departe de așteptările celor care asigură sprijinul financiar la echipă. Eșecul de pe teren propriu, 0-1cu Metaloglobus, a pus capăt prezenței pe banca tehnică pentru Gică Mihali. Fostul Citeste mai departe

Nedumeriri

Numirea lui Cosmin Contra în postul de selecționer al echipei naționale părea că va aduce liniștea la FRF. Totuși alegerea celor doi antrenori secunzi, Adrian Mihalcea și Jerry Gane, au provocat multe nedumeriri, mai ales că cei doi sunt antrenori modești, fără rezultate notabile. Dacă și Adrian Mutu va veni la națională pe post de director general, există riscul să cădem în derizoriu. Până la urmă Cosmin Contra este cel care își asumă răspunderea și riscurile aferente. Chemarea la lot a unor jucători evitați de Cristoph Daum poate să constituie un nou început și acei jucători pot demonstra că încă se mai poate conta pe ei.

The post Nedumeriri appeared first on sporttim.ro.

Cifra 3, cu noroc pentru foștii „principali” utiști! Mihalcea ajunge lângă selecționerul Contra, la al treilea mandat de antrenor în tot atâtea luni, Falub a început a treia aventură pe banca lui „U”

Articolul Cifra 3, cu noroc pentru foștii „principali” utiști! Mihalcea ajunge lângă selecționerul Contra, la al treilea mandat de antrenor în tot atâtea luni, Falub a început a treia aventură pe banca lui „U” apare prima dată în sportarad 2017.

Nuno Pedro: “Rezultatul este just. Vreau să părăsim cât mai repede ultimul loc”

Aflat la primul meci pe banca tehnica a Forestei, Nuno Pedro si-a felicitat jucatorii pentru victoria de sambata, 2-0 cu CS Mioveni, pe care portughezul o considera justa dupa aspectul…

Todea rămâne în stafful tehnic utist la insistențele lui Falub

Articolul Todea rămâne în stafful tehnic utist la insistențele lui Falub apare prima dată în sportarad 2017.

Utiștii au luat legătura cu diverși impresari pentru completarea lotului, ex-ul Izet a marcat la debutul la Odorhei

Articolul Utiștii au luat legătura cu diverși impresari pentru completarea lotului, ex-ul Izet a marcat la debutul la Odorhei apare prima dată în sportarad 2017.

Neagu e optimist înainte de vizita UTA-ei: „Sper să câștige echipa mai bună și aceea să fie Afumațiul. Arădenii – favoriți doar la capitolul condiții”

Articolul Neagu e optimist înainte de vizita UTA-ei: „Sper să câștige echipa mai bună și aceea să fie Afumațiul. Arădenii – favoriți doar la capitolul condiții” apare prima dată în sportarad 2017.