Posts Tagged ‘Millenium Giarmata’

Cinci plecări sigure de la Millenium Giarmata, Stupu rămâne până la vară

“Milenarii” nu au avut o toamnă liniştită, după ce au încheiat turul puţin peste linie şi prin urmare câteva modificări în lot vor fi necesare. În pauza de iarnă, timişenii s-au despărţit deja de cinci jucători, dintre care patru erau tineri împrumutaţi de la ACS Poli: Denis Dorobanţu, Gabriel Gînju, Slagian Andreici şi Gabriel Gavruţă. […]

Loturile cluburilor timișene din Liga 3. Două se întâlnesc în etapa I din Seria a IV-a, două în turul 3 din Cupa României

Sfârșitul acestei săptămâni, vineri și sâmbătă, aduce intrarea în arena ediției 2018-2019 a Ligii 3 a celor patru cluburi timișene din seria vestică a eșalonului terț, trei dintre acestea fiind programate a debuta în ziua inaugurală a etapei I, dintre care două într-un duel direct, nou-promovata ACS Dumbrăvița cu CSC Ghiroda și Giarmata Vii, pe arena ”Ștefan Dobay”, iar două dintre aceste formații vor fi implicate și spre mijlocul săptămânii viitoare în faza a treia națională a Cupei României, într-o altă dispută directă.

The post Loturile cluburilor timișene din Liga 3. Două se întâlnesc în etapa I din Seria a IV-a, două în turul 3 din Cupa României appeared first on sporttim.ro.

20 la startul pregătirilor lui Millenium Giarmata. Prim amical, sâmbătă

S-a intrat în cea de-a doua jumătate a lunii iulie, au început și pregătirile de vară ale divizionarelor C, printre care și CS Millenium Giarmata, care astăzi de la ora 18 s-a reunit în localitate la fluierul antrenorului principal Răzvan Leucă, 20 de jucători răspunzând prezent primului apel.

The post 20 la startul pregătirilor lui Millenium Giarmata. Prim amical, sâmbătă appeared first on sporttim.ro.

GALERIE FOTO. Turneul juvenil ”Memorialul Nicu Moraru”, la Giarmata

Fotografii realizate de Leczki Jozsi la cea de-a XVII-a ediție a turneului de fotbal juvenil ”Memorialul Nicu Moraru”, găzduit la sfârșitul acestei săptămâni pe stadionul cu același nume al divizionarei terțe CS Millenium Giarmata.

The post GALERIE FOTO. Turneul juvenil ”Memorialul Nicu Moraru”, la Giarmata appeared first on sporttim.ro.

2G marți, 6G într-o săptămână, G for G. Ghighilicea gâdilă într-una plasele porților adverse. Giarmata peste Internațional: 3-0. Leucă: ”Ne-au fost anulate alte două, unul din 11 metri!”

Claudiu Ghighilicea este de neoprit, iar precisa sa impetuozitate ofensivă a insuflat tinerei garnituri a Giarmatei timișene o traiectorie pozitivă cum rareori mai avea Millenium în noul mileniu, fie și în zilele sale mai bune. La mijlocul săptămânii trecute marca de 3 ori în deplasare, în repriza a II-a, într-un fulminant 3-7 triumfător la Cermei, în weekend aducea victoria și sub Cetatea Devei, 0-1, iar astăzi a semnat alte două goluri.

The post 2G marți, 6G într-o săptămână, G for G. Ghighilicea gâdilă într-una plasele porților adverse. Giarmata peste Internațional: 3-0. Leucă: ”Ne-au fost anulate alte două, unul din 11 metri!” appeared first on sporttim.ro.

Giarmata conduce de două ori după pauză la Sebiș dar din nou e egalată în prelungiri

Un punct a smuls CS Millenium între 6 eșecuri în deplasările din turul seriei vestice în Liga 3, dar tot un punct a obținut și astăzi încă de la prima strigare în ieșirile din retur, punct care a fost salvat în cazul disputei de la ora 15 din etapa a 18-a de gazdele arădene: CS Naţional Sebiş – CS Millenium Giarmata 2-2 (0-0).

The post Giarmata conduce de două ori după pauză la Sebiș dar din nou e egalată în prelungiri appeared first on sporttim.ro.

Cu drag, de la FRF

Să tot trăiești în România în an de alegeri. Alegeri și alegeri. Acolo și dincolo. Mai un mălai, mai o atenție. Iar pentru a alunga cluburilor supărarea, nevoite fiind să demareze sezonul de primăvară prin bălțile lăsate de răbufnirea iernii la început de martie, FRF a fost de o exemplară promptitudine în a livra în preziua lansării returului în Liga 3 seturi de porți cu toate utilităţile pe adresa divizionarelor C. Două exemplare își așteaptă în parcarea arenei ”Nicu Moraru” din Giarmata începând de joi intrarea în uz, dar după cum ne-a confirmat și Jean Gavrilă, de la AFC Hermannstadt II, aflat de față în momentul ”descoperirii”, şi alte cluburi din liga a treia au primit asemenea porți de dimensiuni ceva mai reduse. Nu ne-am putut înfrâna curiozitatea ce vânt le-aduce, atunci când Daniel Moraru ne-a pomenit de cadrele de aluminiu, dar cert este că îți iau privirea. Măcar atât, dacă suprafețele de joc ale fotbalului românesc tot mustesc de apă la ceas de martie…

The post Cu drag, de la FRF appeared first on sporttim.ro.

GALERIE FOTO. Millenium Giarmata – AFC Hermannstadt II 3-3 la startul returului în Liga 3

Fotografii realizate la meciul CS Millenium – AFC Hermannstadt II, jucat vineri de la ora 15 pe arena ”Nicu Moraru” din Giarmata în etapa a XVII-a din Seria a IV-a în Liga 3, primă rundă din sezonul de primăvară dar a doua în programul returului, și remizat 3-3 (0-1), după ce ”satelitul” sibian a condus cu 0-2 și a egalat în prelungiri, în urma unei răsturnări de scor reușite de bănățeni într-un sfert de oră, între minutele 50 și 66. Cronica și declarațiile, în consemnarea anterioară.

The post GALERIE FOTO. Millenium Giarmata – AFC Hermannstadt II 3-3 la startul returului în Liga 3 appeared first on sporttim.ro.

Liga 3: loturi cu noutăți. CSM Lugoj, ACS Ghiroda, Giarmata, CNP Timișoara și Mama Mia, cu antrenori noi, înainte de retur

Mai întâi a reintrat în cadru odată cu noul an, pe 2 februarie, campionatul Ligii 1, iar la sfârșitul săptămânii trecute Liga 2, vineri venind rândul divizionarelor C să pornească în returul cu 15 etape al Seriei a IV-a. Într-adevăr, după 3 luni de pauză la capitolul meciuri oficiale, formațiile din Liga 3 sunt de-acum în săptămâna precompetițională, loturile de jucători fiind deja stabilite, după cum urmează…

The post Liga 3: loturi cu noutăți. CSM Lugoj, ACS Ghiroda, Giarmata, CNP Timișoara și Mama Mia, cu antrenori noi, înainte de retur appeared first on sporttim.ro.

Program de jocuri amicale, miercuri și în weekend

Considerăm a fi de interes și programul cu datele și orele de disputare ale unor partide de verificare din perioada pregătirilor de iarnă, motiv pentru care spicuim reperele întâlnirilor anunțându-se a fi dintre cele mai interesante din totalul celor convenite a se desfășura la mijlocul acestei săptămâni dar și spre încheierea sa. Așadar…

The post Program de jocuri amicale, miercuri și în weekend appeared first on sporttim.ro.