Posts Tagged ‘Minaur – Poli’

Poli, cu pierderi și alte absențe înaintea jocurilor cu 3 echipe din careul fruntaș într-un interval de 9 zile

SCM Politehnica reia returul Ligii Zimbrilor cu un program nespus de dificil, joi seară de la ora 18 la Baia Mare, pe terenul celei de-a patra clasate, CS Minaur, duminică de la ora 17 în sala ”Constantin Jude” cu a doua clasată, AHC Potaissa Turda, care l-a preluat în această iarnă pe unul dintre alb-violeți și a jucat deja meciul din runda de debut pe 2020, iar sâmbăta viitoare, pe 8 februarie de la 12:30, la liderul campion CS Dinamo, în București. Triplă abordată de timișoreni pe fondul pierderilor din efectiv după sezonul de toamnă, completate de unele probleme de moment în dreptul unor componenți cheie. 

The post Poli, cu pierderi și alte absențe înaintea jocurilor cu 3 echipe din careul fruntaș într-un interval de 9 zile appeared first on sporttim.ro.

”Poli” la Minaur, băimărenii de 3 luni fără victorie acasă în Ligă. Milosevic: ”Știm că dacă ne iese bine jocul de apărare, atunci avem o mai mare siguranță și în atac”

CS Minaur – SCM Politehnica, un ”clasic” în handbalul masculin, Baia Mare – Timișoara, între cele 5 jocuri de miercuri din cea de-a patra rundă pe 2019 în returul Ligii Naționale, la două săptămâni de la reluarea campionatului. Un prilej pentru ”violeți” de a pune punct tocmai pe terenul pe care se calificau în decembrie în Final4 al Cupei României unei serii de 3 înfrângeri în deplasare în divizia de elită, la CSM București, Turda și Buzău, dar și o ultimă ocazie pentru maramureșeni să-și mai lase de-un bob speranță în privința prinderii ultimului tren de play-off, seceta lor fără succes acasă în eșalonul superior datând de 3 luni.

The post ”Poli” la Minaur, băimărenii de 3 luni fără victorie acasă în Ligă. Milosevic: ”Știm că dacă ne iese bine jocul de apărare, atunci avem o mai mare siguranță și în atac” appeared first on sporttim.ro.

Minaur – Poli în sferturile Cupei României, sâmbătă la Baia Mare

SCM Politehnica Timișoara va juca sâmbătă seară de la ora 18 în deplasare în Maramureș pentru calificarea în turneul Final4 al Cupei României la handbal masculin, conform tragerii la sorți a sferturilor de finală, efectuată astăzi de FRH. Alb-violeții au dispus în turul campionatului de CS Minaur, la Timișoara, cu 25-23 (12-10) pe 6 octombrie, dar n-au fost în general în largul lor în sala ”Lascăr Pană” cu ocazia meciurilor directe din Liga Națională.

The post Minaur – Poli în sferturile Cupei României, sâmbătă la Baia Mare appeared first on sporttim.ro.