Posts Tagged ‘Minifotbal și futsal’

Șimăndanii au spart gheața cu un punct în Liga 2-a de futsal: Haloș – remarcatul „șoimilor” la turneul de la Ișalnița

După Timișoara și Sântămaria Orlea (Hunedoara), a venit rândul sălii

Articolul Șimăndanii au spart gheața cu un punct în Liga 2-a de futsal: Haloș – remarcatul „șoimilor” la turneul de la Ișalnița apare prima dată în sportarad.

Șimandul atacă cu 9 jucători turneul cu numărul trei al Ligii a II-a la futsal

Fără niciun punct după primele două turnee ale ligii secunde la futsal, disputate la Timișoara…

Articolul Șimandul atacă cu 9 jucători turneul cu numărul trei al Ligii a II-a la futsal apare prima dată în sportarad.

Șimandul a rămas fără puncte și după al doilea turneu ligii secunde de futsal: „Puteam mai mult cu Deva și Ișalnița, învățăm din mers”

Șimăndanii au fost victime sigure și în cel de-al doilea turneu din ediția 2020-2021 a…

Articolul Șimandul a rămas fără puncte și după al doilea turneu ligii secunde de futsal: „Puteam mai mult cu Deva și Ișalnița, învățăm din mers” apare prima dată în sportarad.

Șimandul a rămas fără puncte și după al doilea turneu ligii secunde de futsal: „Puteam mai mult cu Deva și Ișalnița, învățăm din mers”

Șimăndanii au fost victime sigure și în cel de-al doilea turneu din ediția 2020-2021 a…

Articolul Șimandul a rămas fără puncte și după al doilea turneu ligii secunde de futsal: „Puteam mai mult cu Deva și Ișalnița, învățăm din mers” apare prima dată în sportarad.

Crișul întărește echipa de futsal a Șimandului la turneul din județul Hunedoara: „Să facem o figură frumoasă”

Debutantă la nivel de seniori, echipa de futsal a celor de Șoimii Șimand va disputa,…

Articolul Crișul întărește echipa de futsal a Șimandului la turneul din județul Hunedoara: „Să facem o figură frumoasă” apare prima dată în sportarad.

Șimandul și-a făcut…experiență la primul turneu din Liga 2-a de futsal: „O lecție foate bună, obiectivul era să participăm”

Impactul celor de la Șimand cu eșalonul secund la futsal nu a fost tocmai ușor….

Articolul Șimandul și-a făcut…experiență la primul turneu din Liga 2-a de futsal: „O lecție foate bună, obiectivul era să participăm” apare prima dată în sportarad.

Noua echipă a Șimandului își începe treaba în eșalonul secund de futsal: Mărcuș și Buruiană contează pe nu mai puțin de 27 de jucători!

După UTA (echipa de seniori în Liga 1 și cele de juniori în Liga Elitelor)…

Articolul Noua echipă a Șimandului își începe treaba în eșalonul secund de futsal: Mărcuș și Buruiană contează pe nu mai puțin de 27 de jucători! apare prima dată în sportarad.

Tik&Tok și-a adjudecat prima ediție a Cupei Desavoia de Teqball!

Opt echipe au luat startul la prima ediție a Cupei Desavoia de Teqball, de sâmbătă, de la „Bendea”. Organizatorii au achiziționat recent „terenul”, respectiv o masă curbată, asemănătoare cu cea de ping-pong. Aceasta măsoară 3 metri lungime și 1,7 m lățime, iar cel mai înalt punct al său este la 0,76 m de sol. Aici …

Articolul Tik&Tok și-a adjudecat prima ediție a Cupei Desavoia de Teqball! apare prima dată în sportarad.

Debutează Cupa Desavoia de Teqball!

Până la reluarea campionatelor de minifotbal ale Ligii Desavoia, Cristian Lăzău și Cristian Barna oferă posibilitatea iubitorilor sportului rege să se întreacă într-o inedită competiție de Teqball. Este vorba despre acel sport inventat și practicat în special de fotbaliștii brazilieni, cu ajutorul unei mese cu suprafețe înclinate și al cărui principal ambasador este fostul star …

Articolul Debutează Cupa Desavoia de Teqball! apare prima dată în sportarad.

Hotărârea Prefecturii Arad, desființată de autoritățile centrale: Bazele sportive destinate amatorilor rămân închise!

Sâmbătă, autoritățile locale ieșeau la rampă cu o serie de decizii luate sub sloganul: „Redeschidem Aradul”, fără – însă – a ține cont de „tabloul” făcut de la nivel de central, de ministere, în contextul pandemiei de coronavirus. Cel puțin hotărârea: ”Începând cu data de 01.06.2020, se reia activitatea pe terenurile de sport în aer …

Articolul Hotărârea Prefecturii Arad, desființată de autoritățile centrale: Bazele sportive destinate amatorilor rămân închise! apare prima dată în sportarad.