Posts Tagged ‘minihandbal’

Șapte echipe timișene de minihandbal la zonalul de vest de la Băile Herculane și 5 de băieți la Târgu Jiu

O largă participare numerică a grupărilor din județul Timiș la faza zonală a ediției din acest an a Campionatului Național de juniori V, minihandbal, sub egida federației de profil, nu mai puțin de 7 cluburi din cel mai vestic județ al țării aliniind la start echipe de fete în reuniunea cărășeană de pe valea Cernei, la Băile Herculane, cu meciuri fără evidența scorului, la fel și în evenimentul cu mingea mică dedicat băieților la Târgu Jiu, unde au jucat 5 formații de băieți. 

The post Șapte echipe timișene de minihandbal la zonalul de vest de la Băile Herculane și 5 de băieți la Târgu Jiu appeared first on sporttim.ro.

ACS Leu Giarmata, cu echipe de baby și minihandbal în turneul de fete cu 20 de formații de la Băile Herculane, cu victorii la debut în Campionatul Județean Timiș masculin

Leul capătă tot mai multă forță și câștigă teren pentru Giarmata pe semicercul handbalului, cu apariții noutăți în această lună, pe două fronturi, atât prin participarea în premieră la un turneu rezervat fetelor din cele mai mici grupe de vârstă cât și prin lansarea la apă în cadrul Campionatului Județean Timiș în întrecerea masculină, victorii la start prin care sportul cu mingea mică din Giarmata a reînnodat astfel o tradiție și în competițiile băieților după peste 25 de ani.

The post ACS Leu Giarmata, cu echipe de baby și minihandbal în turneul de fete cu 20 de formații de la Băile Herculane, cu victorii la debut în Campionatul Județean Timiș masculin appeared first on sporttim.ro.

CSU merge la turneul final de minihandbal

CSU Suceava a reusit sa se califice la turneul final al Campionatului National de minihandbal rezervat copiilor nascuti in 2007. Trupa pregatita de Daniel Ionasciuc a ajuns intre cele mai…

Cezar Hantău, adeptul jocului dur – să curgă sânge!

S-a petrecut astăzi, la un meci de minihandbal, unde una dintre micile handbaliste a fost umplută de sânge, în urma unor agresiuni repetate și nesancționate de arbitri. Mai grav este că astfel de durități nu sunt de ieri, de azi, în handbalul juvenil din Capitală, dar oficialii din Asociația Municipală n-au timp să vorbească cu antrenorii care permit astfel de Citeste mai departe

Start la nivel județean în minihandbal, la Giarmata. Junioare V

Șase echipe și 15 meciuri, câte cinci pentru fiecare formație, disputate în sistem campionat, iată pe scurt însumarea desfășurării de forțe din turneul inaugural al noii ediții la nivel județean în Campionatul Național de handbal feminin pentru junioare V, cea mai fragedă categorie de vârstă.

The post Start la nivel județean în minihandbal, la Giarmata. Junioare V appeared first on sporttim.ro.